De grappigste tv-programma's op Comedy Central

Inhoudsopgave:

De grappigste tv-programma's op Comedy Central
De grappigste tv-programma's op Comedy Central
Anonim

Bij het zoeken naar de perfecte show om vervolgens te bingewatchen, brengen onze automatische instincten ons meestal naar de Top 10 van Netflix of, natuurlijk, de beproefde klassiekers die we al jaren opnieuw kijken. Wanneer we dit echter doen, kunnen we een aantal epische televisie mislopen. In de dagen van kabel-tv was Comedy Central een uitstekende zender die ons alle lach bezorgde die we ooit nodig hadden.

Hoewel velen van ons zijn overgestapt op grotere en betere dingen zoals streamingdiensten, mogen de komedies van Comedy Central niet zomaar worden vergeten. Het kanaal heeft een app waar volledige afleveringen van hun beste shows beschikbaar zijn en het is ook vrij eenvoudig om een livestream rechtstreeks op je apparaat te krijgen. Nu iedereen weet hoe ze deze geweldige shows kunnen vinden, dachten we dat we de lijst zouden aflopen en iedereen zouden informeren over welke echt de beste zijn.

15 Amy Sedaris is Jerri Blank

Strangers with Candy is een origineel uit Comedy Central en het is zonder twijfel het meest iconische dat Amy Sedaris tot nu toe heeft gedaan. De serie is bedoeld om de spot te drijven met retro-naschoolse specials, aangezien Sedaris de hoofdrol speelt als Jerri Blank, een vrouw die erg de weg kwijt is nadat ze de middelbare school heeft verlaten, maar het op 46-jarige leeftijd nog een keer probeert.

14 Nora From Queens vindt nog steeds haar weg

Dit Comedy Central-origineel ging net in première in januari 2020, dus we zullen nog wat meer moeten zien voordat we het officieel hoger kunnen rangschikken. In de serie speelt komiek Awkwafina als Nora, een fictieve versie van zichzelf. Tot nu toe heeft de serie overwegend positieve recensies ontvangen en is al verlengd voor een tweede seizoen.

13 Tosh houdt het echt

Het is bizar om te bedenken dat Tosh.0 al sinds 2009 actief is. Al meer dan tien jaar recenseert hij op hilarische wijze de popcultuur en trends! Aangezien deze hete onderwerpen met de dag gekker lijken te worden, denken we dat zijn baan een tijdje veilig zal zijn. Dit is een serie om te bekijken als je een hilarische kijk wilt op zaken als Tik Tok of willekeurige sociale media-uitdagingen.

12 Samengetrokken vond zijn publiek

Oh ja, Comedy Central doet ook animatieseries! Drawn Together liep van 2004 tot 2007, in totaal 3 seizoenen. Het idee was om reeds bekende geanimeerde karakters opnieuw te creëren, zij het met een meer volwassen randje. Hoewel alle soorten ordinair, heeft de show een soort cult-aanhang verzameld, dus als tekenfilms voor volwassenen jouw ding zijn, is het tijd om het te bekijken!

11 Iedereen houdt van lekker gebraden

Comedy Central Roasts zijn tv-specials waar de meesten nu waarschijnlijk van hebben gehoord. Het netwerk brengt 1 of 2 per jaar uit en aangezien er altijd een nieuwe beroemdheid op de hotspot is en nieuwe roosters op het paneel, kunnen ze worden geraakt of gemist. Als je het beste wilt zien, bekijk dan Rolling Stone's ranglijst van Comedy Central Roasts.

10 Matt Groening neemt de toekomst over

Futurama is een klassieker. Het is vaak te vinden op lijsten met de beste animatieprogramma's voor volwassenen. Hoewel het oorspronkelijk samen met zijn broer, The Simpsons, op FOX werd uitgezonden, werd het in 2008 opgepikt door Comedy Central. Het verhaal volgt een pizzabezorger die 1.000 jaar in de toekomst wakker wordt. Eerlijk gezegd verdient deze show meer lof dan hij krijgt.

9 Trevor Noah voor de overwinning

The Daily Show is de langstlopende serie van Comedy Central, aangezien deze voor het eerst in 1996 in première ging. Momenteel is komiek Trevor Noah het anker, nadat hij het in 2015 heeft overgenomen van de legendarische Jon Stewart. vindt het leuk om op de hoogte te blijven van actuele gebeurtenissen, maar lacht liever terwijl ze erover leert, dit is absoluut de nieuwsbron voor jou.

8 Stephen Colbert weet waar hij het over heeft… een beetje

Technisch rangschikken we The Daily Show en The Colbert Report samen. Beide zijn hilarische satirische nieuwsprogramma's die worden geleid door komieken van wereldklasse en grappig genoeg hebben beide eigenlijk een 8,4 rating op IMDb. Het Colbert-rapport is meer politiek, hoewel Colbert geen enkele actuele kwestie onberoerd laat. Deze man is een absolute legende.

7 Jordan Peele voordat je weggaat

Hoewel velen Jordan Peele nu kennen als de regisseur van hitfilms als Get Out and Us, was hij, voordat hij een hot-shot filmmaker was, een koning van sketchcomedy. Peele en zijn co-ster Keegan-Michael Key speelden vroeger allebei op Mad TV, totdat ze samenkwamen en ons dit juweeltje gaven. Key & Peele liep 5 seizoenen en het is gemakkelijk een van de beste sketchcomedy-aanbiedingen die er zijn.

6 Workaholics is een komedieklassieker

We weten allemaal dat als het gaat om sitcoms op kantoor, The Office altijd op nummer 1 staat. Het is echter echt jammer dat Workaholics niet dezelfde soort liefde krijgt. De show liep van 2011-2017 en met mensen als Adam DeVine, Blake Anderson en Anders Holm die erin schreven en in de hoofdrol speelden, hebben we niets anders te verliezen dan te lachen door niet te kijken!

5 South Park is nog steeds een ratingreus

South Park is sinds 1997 in de lucht en de tekenfilm met het thema voor volwassenen ha alt nog steeds enkele van de hoogste kijkcijfers van alle kabeltelevisieprogramma's. Met makers Trey Parker en Matt Stone nog steeds aan het roer, kunnen we eerlijk zeggen dat het net zo goed is als altijd. Omdat de show actuele gebeurtenissen in zijn gekke verhaallijnen verbindt, is het erin geslaagd om frisser te blijven dan veel andere animatieseries.

4 De allerbeste geschiedenisles die je ooit zult vinden

Het is moeilijk om fout te gaan met Drunk History. Geproduceerd door niemand minder dan Will Ferrell en Adam McKay, krijgen kijkers in elke aflevering een nieuwe geschiedenisles verteld door een extreem dronken verteller. Er zijn talloze geweldige gaststerren die overal verschijnen en kijkers zullen ook elke week maker Derek Waters te zien krijgen, wat altijd een traktatie is.

3 Als het Dave Chappelle is, is het een winnaar

Hoewel Chappelle's Show sinds 2006 niet meer bestaat, zien de meesten van ons nog steeds dagelijkse memes met iconische personages uit de sketch comedy-serie. Deze Comedy Central-show maakte van Dave Chappelle een begrip. Hoewel we graag hadden gezien dat het langer zou duren dan 28 afleveringen, zullen we er in ieder geval altijd van kunnen genieten. Echt een van de grappigste shows ooit gemaakt.

2 Nathan Fielder is zowel hilarisch als cringy

Als je op zoek bent naar een comedyserie met een heel uniek soort humor, dan is Nathan For You het. Met Nathan Fielder in de hoofdrol terwijl hij lokale bedrijven bezoekt en ze probeert te helpen groeien met behulp van totaal belachelijke methoden, zal deze show je over de grond laten rollen van het lachen, hoewel je niet eens kunt vertellen waarom. Een meesterwerk!

1 brede stad is voor iedereen

De veelgeprezen Broad City landt vandaag op onze toppositie. In deze sitcom schitteren Ilana Glazer en Abbi Jacobson, die allebei duidelijk altijd voor het sterrendom waren gemarkeerd. Hoewel de serie het uitgangspunt heeft van twee meisjes die het in New York proberen te maken, is het eigenlijk veel herkenbaarder dan bijna elke andere sitcom van zijn tijd.

Aanbevolen: