De 10 grappigste citaten van de Kardashians, gerangschikt

Inhoudsopgave:

De 10 grappigste citaten van de Kardashians, gerangschikt
De 10 grappigste citaten van de Kardashians, gerangschikt
Anonim

Veel mensen hebben hun favoriete familie van beroemdheden, maar letterlijk iedereen heeft gehoord van de Kardashian-Jenner-dynastie.

De familie Kardashian-Jenner maakt furore in de gemeenschap en staat vooral bekend als de familie die beroemd is omdat ze beroemd is. Ze kan het publiek een kijkje geven in hun dramatische en glamoureuze leven via Keeping Up With the Kardashians (KUWTK)), die - zelfs als ze geen fan zijn - vrijwel iedereen aan het lachen of op zijn minst grinniken kan maken. Hier zijn er enkele.

10 Moet er goed uitzien

Afbeelding
Afbeelding

Als de op een na oudste van de Kardashian-Jenner-kinderen, staat Kim erom bekend een aantal behoorlijk interessante, twijfelachtige en soms grappige dingen te zeggen. Hoewel de meesten het erover eens zijn dat ze een beetje extra is, laat ze haar fans graag zien dat ze behoorlijk emotioneel is; en iedereen die regelmatig naar de show kijkt of haar dagelijks leven volgt, weet dat.

Ze zal echter niet dood worden betrapt terwijl ze haar make-up met opzet verpest: "Ik zal aan het eind van de dag huilen. Niet met verse make-up."

9 Prachtig ouder worden

Afbeelding
Afbeelding

Dat is iets wat de mensen op deze lijst niet lijken te missen: zelfvertrouwen en zelfrespect; maar dat is natuurlijk gebaseerd op wat fans aan de buitenkant te zien krijgen.

Kourtney, de oudste van al haar broers en zussen, slaagt erin om haar fans altijd te overrompelen met de dwaze en (vrijwel altijd) grappige dingen die ze zegt. Of het nu is om de wereld te laten weten dat ze niet om de haters geeft of "Elke keer als ik ouder word, zie ik er beter uit en word slimmer", het is meestal vermakelijk.

8 Dat is geen manier om te leven

Afbeelding
Afbeelding

De op een na jongste Kardashian-Jenner (meer nadruk op Jenner) spreekt hier enkele waarheden. Kendall was een jong meisje toen ze in de show begon te verschijnen, vaak vlak achter haar zus Kylie.

Daarom zijn er genoeg oneliners en komische zinnen die fans haar in de show hebben horen zeggen. "Je plas ophouden is geen manier om te leven", is er een van. Niemand kan echter zeggen dat ze ongelijk heeft!

7 Dronken Slob-Kabobs

Afbeelding
Afbeelding

Rob Kardashian staat erom bekend dat hij er een feestje van maakt en volgens fans en KUWTK-kenners worden ze een beetje wild als hij samenkomt met de ex-beau van grote zus Kourtney, Scott Disick.

Natuurlijk heeft Kim een snauwende opmerking die laat zien hoeveel beter ze is dan dat ze de zin "Je gedraagt je als dronken slob-kabobs." Is dat niet het grappigste woord ooit? Het moet daar staan met "bamboozled."

6 Hoeveel diamanten oorbellen denk je dat ze heeft?

Afbeelding
Afbeelding

Zoals eerder vermeld, kennen fans Kim als een van de meest emotionele zussen - en eerlijk gezegd ook meer dan Rob. Dus toen ze haar oorbel verloor tijdens het zwemmen in de buurt van een dok, werd Kim ballistisch.

Terwijl ze zorgwekkend door de haven rent en probeert iemand te krijgen om haar te helpen, brengt haar liefhebbende zus Kourtney zeer verwoestend nieuws: "Kim, er zijn mensen die sterven." Het is een trieste, ontnuchterende realiteit als je wordt verteld dat er andere problemen zijn dan de jouwe.

5 Geld groeit niet aan bomen

Afbeelding
Afbeelding

Dus, weet je nog dat het feit dat Kendall een grappig kind was, werd genoemd? Nu is het haar tijd om te schitteren.

Toen ze veel jonger was, hebben haar ouders altijd geleerd dat "Geld niet aan bomen groeit", en ze zou het meer moeten leren waarderen. Teleurgesteld op een dag dat haar moeder haar bezoek aan het winkelcentrum niet financiert, gooit ze wat wijsheid terug: "Ja dat klopt, het is papier." Sassy!

4 Zo is het tegenwoordig

Afbeelding
Afbeelding

De samenleving leeft nu in een wereld die draait om internet… en ontvangst van mobiele telefoons.

Het is voor velen een trieste realiteit, maar het is moeilijk om weg te komen van die verdomde telefoon met het grootste deel van de huidige bevolking dat nooit het huis uitgaat zonder. Als Kris het moeilijk heeft met de dienst terwijl ze niet thuis is, is dat extra stressvol. "Ik heb hier geen mobiele service en ik krijg er uitslag van."

3 Nou, als dat niet herkenbaar is…

Afbeelding
Afbeelding

Kourtney kan, net als veel van de ultraberoemde familie, een beetje een dramakoningin zijn (ze noemt zichzelf tenslotte de koningin). Dit is vooral het geval wanneer dingen niet goed gaan of wanneer ze zich bijzonder ongemotiveerd voelt.

Om eerlijk te zijn, is ze echter niet de enige die "hier wilde zitten en huilen, terwijl ze naar Titanic keek", en wat romantiek wenst.

2 Stop met het maken van foto's van jezelf

Afbeelding
Afbeelding

Degenen die naar de show kijken, nieuws over beroemdheden volgen of af en toe door sociale media scrollen, weten hoe ijdel het gezin zichzelf kan laten lijken, vooral wanneer selfies gaan over je zus die in een echt problemen.

Terwijl Kim een selfie maakt, roept haar moeder (in de show!) "Kim, wil je stoppen met het maken van foto's van jezelf, je zus gaat de gevangenis in." Moeilijk om niet te spugen - neem je limonade daar.

1 Iedereen huilt

Afbeelding
Afbeelding

Zoals Kim al heel duidelijk heeft gemaakt, gaat ze haar best doen om haar ongelooflijke make-uplook zo lang mogelijk te behouden. Soms is dat echter niet helemaal mogelijk.

Tijdens haar bekentenis één aflevering, na een bijzonder emotionele dag voor Kim, vertrouwde Kourtney het publiek toe en zei: "Ik begin te lachen om Kim als ze huilt omdat ik er niets aan kan doen. Ze heeft dit lelijke huilende gezicht dat ze maakt." Grote zusterlijke steun. Maak je geen zorgen Kim; zelfs de mooiste mensen huilen lelijk.

Aanbevolen: