De waarheid over de gecompliceerde relatie van Gizelle Bryant met haar dochters

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van Gizelle Bryant met haar dochters
De waarheid over de gecompliceerde relatie van Gizelle Bryant met haar dochters
Anonim

Moeder/dochterrelaties zijn beslist ingewikkeld. Hoewel er een aantal geweldige tv-personages voor moeder en dochter zijn, is het niet altijd zo gemakkelijk om met elkaar om te gaan of het eens te worden. Veel mensen hebben moeite om elkaar te begrijpen… of ze hebben gewoon niet veel gemeen. Het is niet altijd zo eenvoudig als Lorelai en Rory rondhangen bij Gilmore Girls, koffie drinken en grappen maken.

Terwijl de Real Housewives-franchise ruzie heeft, delen de vrouwen ook hoe het voor hen is om hun kinderen op te voeden, en dat geldt ook voor The Real Housewives of Potomac. Terwijl Gizelle en Karen vochten op RHOP, werd Gizelle's relatie met haar ex-man Jamal Bryant ook onderdeel van de realityserie, samen met hoe ze met haar kinderen omgaat. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de gecompliceerde relatie van Gizelle Bryant met haar dochters.

Gizelle en haar dochters hebben grote ups en downs gehad

Gizelle Bryant heeft drie dochters: de 15-jarige tweeling Angel en Adore, en de 16-jarige Grace.

Fans zijn nieuwsgierig naar de relatie van Gizelle en Jamal en het lijkt erop dat deze romance voor wat spanning zorgde.

Gizelle Bryant's dochters spraken over haar opvoeding en deelden dat ze "niet erg goed is in emotionele steun", aldus Yahoo! Toen Gizelle, Angel, Adore en Grace spraken over Gizelle die de datingwereld betrad nadat ze het voor de tweede keer met hun vader had uitgemaakt, gaf ze toe dat ze moeite heeft zich open te stellen voor mensen. De realityster zei: "Jullie hebben me heel duidelijk gemaakt dat ik emotioneel niet beschikbaar ben. Ik ben niet per se kwetsbaar geweest in mijn relaties met mannen."

Het lijkt erop dat er wat drama is binnen de familie toen Gizelle opnieuw begon te daten met Jamal Bryant, de vader van haar dochters. Volgens Bravo TV sprak Gizelle tijdens de reünie van seizoen 4 van The Real Housewives of Potomac en zei over haar kinderen: "Weet je wat, ze zijn een beetje in de war, om eerlijk te zijn, omdat ze ons nog nooit samen hebben gezien op die manier. We zijn 12 jaar geleden gescheiden. Dus als hij naar de stad komt en hij wil me mee uit eten nemen, zeggen ze: 'Wacht even, gaan we niet allemaal?' Want dat is wat we normaal doen."

in een RHOP-scène uit seizoen 5 zei Gizelle dat haar dochters superslim zijn en kunnen zien dat haar relatie met Jamal niet soepel is geweest. Gizelle zei: 'Ze beschermen me zo. Ze begrijpen, vanuit het perspectief van een kind, dat papa mama pijn heeft gedaan.' Ze vertelde dat haar dochters van haar ex-partner Sherman houden en ze zou willen dat ze hetzelfde voor hun vader zouden voelen.

Gizelle's relatie met Jamal veranderde haar band met haar dochters

Gizelle en Jamal trouwden in 2002 en besloten in 2009 uit elkaar te gaan. Hoewel ze in 2019 weer bij elkaar kwamen, gingen ze opnieuw uit elkaar. De realityster legde uit aan E! Nieuws, "Luister, we waren het slachtoffer van de pandemie. Ik denk niet dat een langeafstandsrelatie echt bestand is tegen het niet zien van elkaar. Maar is hij nog steeds in mijn leven, is hij nog steeds een van mijn beste vrienden? Absoluut."

Het klinkt alsof Gizelle's relatie met haar dochters erg gecompliceerd is, omdat ze niet zo blij of comfortabel waren dat ze weer met hun vader uitging. In een scène op RHOP zei ze dat hij een week of zo in het huis zou blijven, en dat vonden ze niet leuk om te horen.

Het is zeker gemakkelijk te begrijpen waar ze vandaan komen. Het kan niet gemakkelijk of leuk zijn om je ouders te zien scheiden en ze dan weer bij elkaar te zien komen en je af te vragen of het deze keer beter zal gaan.

Het lijkt erop dat nu Gizelle en Jamal niet meer samen zijn, Gizelle's band met haar dochters sterker is dan ooit tevoren.

Gizelle zei dat haar kinderen niet het gevoel hadden dat ze genoeg tijd met hen doorbracht. Gizelle maakte een punt om dat te veranderen en zei in 2019: "Dus deze zomer nam ik al mijn kinderen mee op individuele reizen, en dat heeft me echt op verschillende manieren met hen verbonden."

De RHOP-ster zei in de show dat haar dochters in orde waren toen ze hoorden van de breuk. Gizelle legde uit: "Natuurlijk ga ik zitten en praat met mijn dochters over Jamal. Ik vertel ze waarschijnlijk te veel. Dus de meisjes weten dat ik en hun vader het daten op pauze hebben gezet. Ze zeggen: 'Ma, oké, jij en papa zullen gewoon jij en papa zijn, hoe waren jullie vroeger? OK.'"

Het lijkt alsof de relatie van Gizelle Bryant met haar drie dochters soms een beetje ingewikkeld is, omdat ze niet zeker wisten of ze weer met hun vader zou uitgaan, ze zijn een super hechte, liefhebbende familie die er altijd is voor elkaar.

Aanbevolen: