De gecompliceerde waarheid over de relatie van Mina Starsiak Hawk met haar man Steve

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde waarheid over de relatie van Mina Starsiak Hawk met haar man Steve
De gecompliceerde waarheid over de relatie van Mina Starsiak Hawk met haar man Steve
Anonim

In deze tijd zijn er heel veel 'reality'-shows waar mensen naar kunnen kijken als ze drama willen zien. Elk seizoen van Love is Blind bevat bijvoorbeeld sympathieke en irritante castleden die op allerlei manieren drama doen. Aan de andere kant van het spectrum, voor mensen die naar 'reality'-shows willen kijken die hen op hun gemak stellen, is er één netwerk dat de perfecte bestemming is, HGTV.

Dankzij het feit dat HGTV zo'n populair netwerk is, zijn er heel veel mensen die alles willen weten over shows zoals House Hunters. Evenzo is er veel interesse in de topsterren van HGTV. Mensen willen bijvoorbeeld dingen weten als zijn Bryan en Sarah Baeumler de rijkste HGTV-sterren? Natuurlijk, hoe ontspannend het kijken naar HGTV ook kan zijn, dat betekent niet dat de sterren van het netwerk altijd een gemakkelijk leven hebben gehad. Het is bijvoorbeeld bekend dat Mina Starsiak Hawk, de ster van Good Bones, een moeilijke start had in haar relatie met haar man Stephen Hawk.

Mina Starsiak Hawk en het huwelijk van Stephen Hawk hadden een moeilijke start

Sinds de populaire HGTV-show Good Bones een moeder en dochter schittert, is het volkomen logisch dat er veel interesse is geweest in het gezinsleven van het paar. Als gevolg hiervan komt het onderwerp van hun persoonlijke leven snel ter sprake wanneer Mina Starsiak Hawk en haar moeder Karen E. Laine zijn geïnterviewd. In 2018 werden de moeder en dochter bijvoorbeeld geïnterviewd door Country Living en het onderwerp van Hawk's huwelijk met haar man Stephen kwam snel ter sprake.

Tijdens het eerder genoemde interview vertelde Karen E. Laine hoe het ging toen haar dochter Mina en haar schoonzoon Stephen voor het eerst een koppel werden. Volgens Laine leek alles geweldig toen ze haar schoonzoon Stephen voor het eerst ontmoette, maar ondanks haar eerste indruk ging het snel mis."Maar toen was er een tweede indruk die niet zo goed was."

Als ze het heeft over de vroege stadia van de relatie tussen Mina Starsiak Hawk en Stephen Hawk, zal haar moeder Karen E. Laine niet ingaan op wat er precies mis is gegaan. Dat gezegd hebbende, op basis van hoe Laine de dingen beschreef in het bovengenoemde interview met haar dochter in de kamer, lijkt het duidelijk dat Stephen Mina op een uiterst serieuze manier heeft verraden.

"Ze gingen een tijdje uit elkaar omdat hij zich heel slecht gedroeg - op een fenomenaal slechte manier." Nadat ze had laten doorschemeren hoe erg het ooit was, begon Karen E. Laine te beschrijven wat ze haar toekomstige schoonzoon vertelde toen Mina Stephen terugnam. "Toen ze besloten om weer bij elkaar te komen, was het enige wat ik tegen hem zei: 'Doe haar nooit meer pijn, want je krijgt me wel.'" Midden in Laine's toespraak onderbrak Mina haar om de gedachte van haar moeder af te maken. "en ik. En hij gelooft ons allebei.” Ten slotte sprak Laine nog een laatste keer over het onderwerp om voor de grap te zeggen dat als Stephen weer uit de pas zou lopen, de gevolgen voor hem verschrikkelijk zouden zijn."We weten hoe we een lichaam moeten verbergen. Zo simpel is het."

Zijn Mina Starsiak Hawk en Stephen Hawk nu gelukkig samen?

Bovenop het feit dat de relatie van Mina Starsiak Hawk en Stephen Hawk een zeer moeilijke periode doormaakte, is het bekend dat hun eerste ontmoeting ook niet goed verliep. Per slot van rekening heeft Mina dat onthuld nadat Mina het profiel van Stephen op Facebook had gevonden en hem "verbluffend knap" vond. Het duo heeft elkaar persoonlijk ontmoet. In plaats van haar persoonlijk te charmeren, zegt Mina dat Stephen haar "de hele nacht" negeerde toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, en een van zijn vrienden sloeg haar zelfs.

Nog steeds geïnteresseerd in Stephen Hawk, kreeg Mina Starsiak Hawk zijn nummer aan het einde van hun eerste ontmoeting en sms'te hem met het aanbod om hem nog een kans te geven. "We gaan dit morgen opnieuw proberen - je krijgt nog een kans." Tijdens hun tweede ontmoeting ging het veel beter en het paar werd een koppel.

Toen Mina Starsiak Hawk en Stephen Hawk een tijdje samen waren, zette hij een speurtocht op die haar naar de 50 meter lange lijn van het trainingsveld van de Indianapolis Colts bracht, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Nadat ze zich in 2015 verloofden, trouwde het stel in 2016 en sindsdien zijn ze samen.

Helaas voor Mina Starsiak Hawk en Stephen Hawk, toen het paar besloot een kind te krijgen, ontdekten ze dat het niet eenvoudig voor hen zou zijn. Tot relatief recent waren de meeste mensen niet bereid om in het openbaar over hun vruchtbaarheidsproblemen te praten. Het is Mina's verdienste dat ze echter duidelijk wist dat veel stellen hetzelfde doormaken, dus besloot ze camera's haar te laten filmen, zodat ze haar reis kon delen met fans die hetzelfde doormaakten.

Uiteindelijk verwelkomden Mina Starsiak Hawk en Stephen Hawk hun twee kinderen op de wereld, hun zoon Jack en hun dochter Charlotte. Gedurende de strijd van het paar om kinderen te krijgen en alle andere ups en downs van hun relatie, bleken Mina en Stephen een extreem hechte eenheid te blijven. Met dat in gedachten, lijkt het erop dat Mina en Stephen vandaag niet gelukkiger konden zijn samen van buiten naar binnen kijkend.

Aanbevolen: