De waarheid over de gecompliceerde relatie van Christa B. Allen met haar 'Revenge'-co-sterren

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van Christa B. Allen met haar 'Revenge'-co-sterren
De waarheid over de gecompliceerde relatie van Christa B. Allen met haar 'Revenge'-co-sterren
Anonim

Het tv-drama Revenge was een heel leuke en wilde rit, aangezien de serie een jonge vrouw genaamd Amanda Clarke volgde die deed alsof ze rijk was, zodat ze de mensen kon straffen die haar vader neerhaalden. Fans vragen zich af wat Emily Van Camp heeft gedaan sinds Revenge, want het was leuk om te zien hoe succesvol ze is geworden.

Christa B. Allen was een belangrijk onderdeel van de cast toen ze Charlotte Grayson speelde, die veel vriendelijker was dan haar slechte ouders Conrad en Victoria. En net zoals sommige sterren klagen over hun mede-sterren, deelt de actrice mee dat ze het niet goed kan vinden met de Revenge-cast. Laten we eens kijken.

Wat 'Revenge' Rundvlees?

Virtuele reünies waren een geweldige manier voor fans om zich thuis te vermaken tijdens de COVID-19-pandemie en ze zijn ook een manier voor beroemdheden om contact te maken met de mensen die hen volgen. De virtuele reünie van Hocus Pocus in het najaar van 2020 is slechts een goed voorbeeld.

Christa B. Allen was niet uitgenodigd voor de Revenge virtuele reünie die plaatsvond in februari 2021, volgens People.com.

Christa zei dat mensen haar pestten en toen iemand in de commentaren schreef: "Misschien is die houding de reden waarom je niet bent uitgenodigd", zei Christa tegen hen, "als opstaan tegen pesten verkeerd is, doe ik dat niet. ik wil geen gelijk hebben, " antwoordde Allen op de opmerking.

Christa zei op haar Instagram-account: "Ik krijg veel DM's over de virtuele reünie van Revenge op 6 februari. Natuurlijk had ik graag bij jullie willen zijn, maar zoals gewoonlijk Ik was niet uitgenodigd. Als het inschrijfgeld voor deze reünie een beetje hoog is in deze moeilijke tijden, kom dan gerust met mij op TikTok live op dezelfde tijd, dezelfde dag gratis."

Zodra Christa sprak over uitgesloten worden, vertelde Mark Wright, de oprichter van Winklepicker Entertainment, aan E! Nieuws dat de virtuele reünie "slechts vier van de castleden kon huisvesten vanwege technische beperkingen", maar omdat ze van plan waren een "nieuw platform" te gebruiken, kon hij Christa uitnodigen. Hij zei: "Dus we kunnen het evenement uitbreiden. Nu willen we de andere castleden erbij betrekken, als ze beschikbaar zijn. Ik nodig ze deze week allemaal uit."

Fans horen altijd liever dat medesterren van elkaar houden en veel tijd samen doorbrengen als ze geen tv-programma of film opnemen. Het lukt natuurlijk niet altijd, want mensen kunnen niet meteen met elkaar opschieten of elkaar aardig vinden, alleen maar omdat ze in hetzelfde tv-programma zitten. Wraakfans zouden hopen dat Christa B. Allen een geweldige band met haar co-sterren zou hebben, maar het is jammer om te horen dat ze aanvankelijk niet was uitgenodigd voor deze reünie.

Christa B. Allen's co-ster Madeline Stowe, die Victoria speelde, reageerde wel door tegen Christa te zeggen: "Je bent zo'n slimme vrouw. Ik moet een Tik Tok kopen om je live te zien, " wat schattig is.

Op basis van Christa's opmerkingen krijgen fans het gevoel dat Christa niet bijzonder close was met haar medesterren, waaronder Emily Van Camp, omdat ze leek te suggereren dat ze vaak wordt buitengesloten en buitengesloten. Christa maakte echter zeker deel uit van de hoofdcast, aangezien Charlotte veel van haar eigen verhaallijnen had. Het was heel krachtig toen ze erachter kwam dat Amanda's vader, David Clarke, ook haar vader was.

Volgens Cheat Sheet was Madeline Stowe ook niet uitgenodigd voor de virtuele reünie.

Charlotte spelen

Toen ze werd geïnterviewd over het spelen van Charlotte in Revenge, vertelde Christa B. Allen aan The TV Addict dat ze het leuk vindt dat haar personage een goed persoon was, ook al is ze heel rijk opgegroeid.

Christa legde uit: "Het mooie van Charlotte is dat hoewel ze uit deze ongelooflijk rijke en machtige achtergrond komt, ze nog steeds een goed gevoel voor realiteit heeft en een goed hoofd op haar schouders. En ik denk dat dat deel uitmaakt van de reden dat ze zich zo aangetrokken voelt tot deze jongen uit de haven, Declan, omdat hij een oprecht zorgzaam persoon is. Iedereen die op die manier wordt behandeld en voor wie wordt gezorgd door één persoon terwijl ze wordt behandeld zoals Victoria [Charlotte's moeder] haar behandelt, het is een soort van makkelijk te kiezen."

Het is absoluut teleurstellend om te horen dat Christa B. Allen oorspronkelijk niet was gevraagd om deel te nemen aan de virtuele reünie van Revenge, omdat dit suggereert dat ze niet het gevoel heeft dat haar co-sterren haar altijd hebben opgenomen of dat allemaal zijn geweest gastvrij, waardoor fans zich afvragen hoe het leven op de set was.

Aanbevolen: