De waarheid over de gecompliceerde relatie van Christopher Mintz-Plasse met Jonah Hill

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van Christopher Mintz-Plasse met Jonah Hill
De waarheid over de gecompliceerde relatie van Christopher Mintz-Plasse met Jonah Hill
Anonim

Het is voor veel fans een onbekend feit dat veel sterren absoluut niet met elkaar op de set konden opschieten tijdens het filmen van een film of soms zelfs tijdens het filmen van televisieshows. Een populair voorbeeld is hoe wijlen Naya Rivera niet overweg kon met haar Glee-co-ster Lea Michelle. Naya was ook de enige die dapper genoeg was om op te komen tegen Lea vanwege haar constante houding op de set. Het was niet anders als het gaat om voormalige co-sterren Christopher Mintz-Plasse en Jonah Hill. Christopher en Jonah ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze allebei auditie deden voor de tienerfilm Superbad uit 2007.

De film is geschreven door twee middelbare schoolvrienden Seth Rogen en Evan Goldberg, die het scenario schreven op basis van de middelbare schoolervaring die ze op de middelbare school hadden meegemaakt. Hoewel de film de grote doorbraak was voor zowel Jonah en Christopher als voor Michael Cera, begon het ook te speculeren dat de acteurs het niet goed met elkaar konden vinden op de set tijdens het filmen van de moderne klassieker. Decennia later werd deze speculatie waarheid toen Jonah toegeeft dat hij zijn tegenspeler, Christopher, begon te haten. Dit komt omdat Jonah dacht dat hij niet dacht dat de jonge ster acteerde en erg professioneel was tijdens het auditieproces.

Jonah Hill begon Christopher Mintz-Plasse te haten tijdens de audities

De gecompliceerde relatie begint helemaal aan het begin van het vreselijke auditieproces waarbij Jonah en Christopher regels moeten lezen tijdens een scène. De scène die ze doorleest was van Christopher's personage Fogell die zijn valse McLovin-ID onthulde aan Jonah's personage Seth (een rol die Seth Rogan opgaf voor Jonah Hill) en Michael's personage Evan.

De scène omvatte een zeer intense dialoog en sterke woorden tussen Jonah en Christopher's personages Seth en Fogell. Jonah onthult dat hij Christopher's vertolking van Fogell tijdens de opname vond om hem echt van de verkeerde kant te wrijven en ertoe leidde dat Jonah Christopher haatte. Aangezien Christopher geen eerdere ervaring met filmen had, kwam hij over als overdreven agressief tegenover Jonah, wat ertoe leidde dat Jonah zich zorgen maakte dat Christopher zijn eigen prestaties in de film zou saboteren.

Seth Rogen en Evan Goldberg zijn succesvolle verhalenvertellers geworden door manieren te vinden om nog steeds een goede prestatie te krijgen van de twee acteurs die het gewoon niet met elkaar kunnen vinden. Ze ontdekten dat Jonah en Christopher achter de schermen niet met elkaar overweg konden en een dramatischer verhaal voor de film achterlieten dan verwacht. De scène waarin de personages van Jonah en Christopher in de uiteindelijke film hun afkeer van elkaar uitten, was niet alleen intens, maar ook duidelijk merkbaar.

Jonah Hill hield niet van Christopher Mintz-Plasse, waardoor scenarioschrijvers hem nog meer wilden

Nadat Christopher zijn auditie deed voor de rol van Fogells, uitte Jonah zijn afkeer van Christopher tegen Seth Rogan en Evan Goldberg, maar werd genegeerd. Jonah Hill die Christopher Mintz-Plasse absoluut haatte, zorgde ervoor dat Seth en zelfs dat Christopher nog veel meer in hun film zou worden gecast. De scènes waarin Seth, het personage van Jonah en Fogell, het personage van Christopher, het niet eens zouden zijn, hielpen de scène dramatischer te maken en er realistischer uit te zien.

Nadat Christopher de auditieruimte had verlaten na het voorlezen met Michael en Jonah, wist de productie dat Christopher de juiste keuze was voor de rol, ondanks de buitensporige protesten van Jonah. Michael Cera herinnert zich dat Jonah door elkaar werd geschud op het moment dat Christopher de auditieruimte had verlaten, Christopher wreef Jonah vanaf het begin gewoon de verkeerde kant op en probeerde Seth en Evan en de rest van de productie ervan te overtuigen Christopher niet te casten.

Seth en Evan wisten dat Jonah een hekel had aan Christopher en hoorden hem wel, ze konden ontkennen hoe goed hun botsing buiten het scherm geweldige scènes voor de camera zou opleveren. Het maakte niet uit hoe vaak Jonah zou zeggen dat hij Christopher haatte, hij wist dat Jonah dat deed, want het was overduidelijk op het moment dat Christopher de kamer binnenkwam. Echter, hoe vaker Jonah zou zeggen dat hij Christopher niet mocht en niet wilde dat hij bij de film betrokken zou zijn, het zorgde er alleen maar voor dat Seth en Evan Christopher nog meer wilden. Seth Rogan en Evan Goldberg hadden gewoon het gevoel dat Christopher perfect geschikt was om de rol van Fogell te spelen en Jonah Hill moest een manier vinden om met hem samen te werken.

Jonah Hill en Christopher Mintz-Plasse herenigd in andere projecten

Nadat de Superbad-films voorbij waren, dachten zowel Jonah Hill als Christopher Mintz-Plasse misschien dat het einde van hun samenwerking was, wat later verkeerd bleek te zijn. Jonah en Christopher ontmoetten elkaar opnieuw toen ze allebei werden gecast om hun stem te lenen in de animatiefilm uit 2010 How to Train Your Dragon-franchise. Jonah vertolkte het karakter van Snotlout en Christopher vertolkte het karakter van Fishlegs en de haas tussen de acteurs was nog steeds merkbaar. Dat ging alleen door toen Jonah en Christopher in 2013 samen in een andere film werden gegoten, wat veranderde in een reünie van de Superbad-cast. Jonah Hill en Christopher Mintz-Plasse speelden zichzelf in de regiedebuutfilm This Is The End van Seth Rogen en Evan Goldberg. De film speelde meerdere grote namen en bevatte hun Superbad-tegenspeler Michael Cera.

Het zou geen verrassing zijn als Superbad na het filmen het leven van Christopher Mintz-Plasse zou verpesten, maar dat gebeurde niet. Christopher vond een manier om met Jonah Hill samen te werken en de Superbad te filmen ondanks Jonah's constante haat jegens hem en filmde zelfs een ongemakkelijke scène waarvoor zijn moeder aanwezig was.

Aanbevolen: