Wie is de beste vriend van Tom Holland, Harrison Osterfield?

Inhoudsopgave:

Wie is de beste vriend van Tom Holland, Harrison Osterfield?
Wie is de beste vriend van Tom Holland, Harrison Osterfield?
Anonim

De beste vrienden van beroemdheden, die niet beroemd zijn, worden vanzelf beroemd, wanneer de fandom meer wil weten over hun leven. Er zijn er veel meer in Hollywood dan je weet. Een voorbeeld hiervan is de niet-beroemde beste vriend van Taylor Swift, Abigail Anderson.

Tom Holland heeft veel Hollywood-beste vrienden, waaronder Zendaya, Jacob Batalon, Jake Gylenhaal, zijn broers en meer, maar een vriend die iedereen misschien niet kent, is Harrison John Osterfield, wiens echte naam Harrison John Davy is.

Superfans van de Spider-Man-ster weten van de vriendschap tussen hen en hebben zelfs sociale-mediapagina's gewijd aan Osterfield. De 25-jarige maakt carrière voor zichzelf, allemaal dankzij zijn beste vriend. Hij werd geboren op 4 juli 1996 in Surrey, Verenigd Koninkrijk.

Wat weten we nog meer over hem? Wie is de beste vriend van Tom Holland, Harrsion Osterfield, precies?

9 Hoe Harrison Osterfield Tom Holland ontmoette

Niet iedereen kan zeggen dat ze met Tom Holland naar school gingen, en nog minder mensen kunnen zeggen dat ze met hem naar school gingen en beste vrienden werden, maar Osterfield is die uitzondering. Ze ontmoetten elkaar op de BRIT School, een school voor podiumkunsten in Londen, nadat hij had besloten dat hij wilde gaan acteren. Sindsdien zijn ze beste vrienden.

8 Het vroege leven van Harrison Osterfield

Zoals we eerder vermeldden, werd hij geboren op 4 juli 1996 in Surrey en groeide hij op in de buurt van West Sussex. Hij is de zoon van Phil Osterfield en heeft een halfzus genaamd Charlotte Sparrow, die zeven jaar jonger is dan hij. Hij is ongelooflijk dicht bij zijn familie. Van 2008 tot 2014 ging Osterfield naar de Caterham School als koststudent, waar hij speelde in schooltoneelstukken en deel uitmaakte van de dramaclub. Dit inspireerde hem om zich in te schrijven bij The BRIT School. Daarna werd hij toegelaten tot de propedeuse aan de London Academy of Music and Dramatic Art.

7 Harrisons carrière

Hoewel hij recenter is gaan acteren, doet Osterfield veel meer dan dat. De 25-jarige is ook een model, YouTuber en persoonlijke assistent. De Brit is met name de persoonlijke assistent van Nederland sinds zijn eerste Spider-Man-film en blijft dat doen voor andere rollen. Ondanks dat hij een model is, heeft hij onthuld dat hij nog steeds nerveus wordt voor fotoshoots, maar van mode houdt en er altijd op zijn best uitziet. Harrison Osterfield was niet alleen assistent, maar heeft ook kleine cameo's gehad in de eerste twee Spider-Man-films.

In 2019 begon hij ook een comedy-podcast met zijn vriend Greg Birks genaamd Village People, waar ze de personages Simon en Mark uitspreken.

6 Zijn YouTube

Harrison Osterfield had een kortstondige YouTube-carrière. Zijn kanaal heeft meer dan 27.000 abonnees gekregen, ondanks het feit dat hij slechts drie video's heeft geplaatst. Hij plaatste vlog-achtige video's waarin hij zich voordeed als een gids in Londen en andere plaatsen. Zijn laatste video was meer dan een jaar geleden, en hij lijkt niet door te gaan in dat carrière-aspect.

5 shows en films waarin hij speelde

Naast de Spider-Man cameo's heeft Harrison Osterfield nog andere kleine rollen gekregen. Hij begon in 2014 met acteren in een onafhankelijke korte film genaamd Trepidation, waarin hij een wees speelde. De acteur speelde ook in vijf andere korte films en had zelfs een cameo in Avengers: Infinity War en Chaos Walking, naast Holland. Hij kreeg bekendheid door zijn rol als Snowden in een aflevering van de Hulu-miniserie, Catch-22.

Haz, zoals zijn vrienden hem noemen, verdiende dit jaar zijn eerste grote rol in de Netflix-serie, The Irregulars. Helaas werd het na één seizoen geannuleerd, maar het heeft de ontluikende acteur zeker op de kaart gezet.

4 Harrison Osterfield's relatie met Tom Holland

Sinds ze Nederland hebben ontmoet, zijn ze goede vrienden gebleven. Ze posten zelfs over elkaar op sociale media voor verjaardagen en "National Best Friends"-dag en hangen rond wanneer Nederland niet bezig is met het opnemen van een film, meestal om te gaan golfen. Toen de regisseurs van Spider-Man Holland vertelden dat hij iemand mee kon nemen op de set, aarzelde hij niet om zijn beste vriend Harrison mee te nemen, en zo begon hun professionele relatie samen en het stelde Harrison in staat veel over de industrie te leren., ook.

3 Zijn vriendin

Sinds ongeveer anderhalf jaar heeft Osterfield een relatie met zijn in het Verenigd Koninkrijk gevestigde vriendin, Gracie James. Ze zijn in juni officieel Instagram geworden en lijken net zo gelukkig te zijn als altijd. Er is niet veel bekend over James, maar fans speculeerden dat ze aan het daten waren nadat ze in december 2020 enkele foto's van hen samen op haar sociale-mediapagina's had geplaatst. Ze heeft meer dan 12.000 volgers op Instagram en is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Leeds en werkt momenteel in de productie.

2 Hij is een hondenliefhebber

Er is geen discussie of hij een hond of een kat is. De acteur heeft meerdere keren gepost over zijn schattige hond, Monty, op Instagram. Helaas is afgelopen januari zijn geliefde hond onverwacht overleden. Zodra hij geneest van het verlies van zijn geliefde Monty, zal hij ongetwijfeld een andere hond adopteren. Voorlopig kan hij rondhangen met Tessa, de Hollandse terriër.

1 Hoe fans Harrison Osterfield zien

Fans van Tom Holland merkten snel zijn beste vriend op nadat hij hem op sociale media had gepost. Veel mensen hebben Twitter- en Tumblr-pagina's aan hem gewijd. Een Twitter-gebruiker noemde hem zelfs "perfection personified" en dat ze het bewijs zijn dat er twee behoorlijk beste vrienden kunnen zijn. Fans zijn waarschijnlijk erg enthousiast dat zijn carrière van de grond komt en houden van de vriendschap tussen Holland en hem en kunnen niet wachten om deze verder te zien gaan.

Aanbevolen: