RHOP': wie is de 'vriend van' Askale Davis van dit seizoen?

Inhoudsopgave:

RHOP': wie is de 'vriend van' Askale Davis van dit seizoen?
RHOP': wie is de 'vriend van' Askale Davis van dit seizoen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives of Potomac' van 29 augustus 2021 worden hieronder besproken! Terwijl fans het drama rond de geruchten van Dr. Wendy en Eddie Osefo blijven volgen, is het duidelijk geworden dat over de claims zal niet snel worden opgelost! Terwijl Karen Huger een grote eer in ontvangst gaat nemen in Surry County, lijkt het alsof de spanning tussen de andere dames nog steeds hoog oploopt.

Aan het begin van het seizoen maakten fans kennis met serie-newbie, Mia Thornton, maar we ontmoetten ook seizoen zes "vriend van", Askale Davis! De nieuwkomer van Real Housewives levert sinds haar debuut op onze schermen looks, uitdrukkingen en kleine opmerkingen, en fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Askale werd opgevoed als de vriend van Robyn Dixon, maar ze staat als haar eigen vrouw en een die gemakkelijk met deze groep overweg kan en haar mannetje kan staan! Hoewel Askale Davis het grootste deel van het drama al aanwezig is, weten we nog steeds niet veel over wie ze is.

Wie is Askale Davis?

Askale Davis verscheen eerder dit seizoen voor het eerst op onze televisieschermen op Real Housewives of Potomac. Tijdens haar eerste scène hielp Askale Robyn met het inpakken van haar Embellished-hoedenlijn voordat ze mede-co-ster, Dr. Wendy Osefo, ontmoette. Askale kwam heel lief over en noemde zichzelf de Ethiopische Oprah, een titel die volgens fans perfect past!

Hoewel nieuwelingen het altijd moeilijk hebben om in de mix van dingen te komen, is het duidelijk dat Askale dat prima deed, en met een beetje brutaal ook! Davis kwam snel in de actie, inclusief haar geweldige gezichtsuitdrukkingen, en natuurlijk riep ze Karen Huger's drinken uit, wat niet te veel mensen dapper genoeg zouden zijn om te doen.

Hoewel ze sinds haar debuut een aantal kwaliteitsregels heeft afgeleverd, waaronder haar eigen biechtstoel in de aflevering van vanavond, zijn fans nieuwsgierig om meer over haar te weten. Nou, als het gaat om huisvrouw zijn, vinkt Askale alle vakjes af! De ster is in 2018 getrouwd met haar man, Drè Davis, maar het paar begon drie jaar eerder te daten.

Eerder dit jaar plaatste Askale een reeks foto's op haar Instagram-pagina, waarin ze haar huwelijk met Drè benadrukte. "Ik kan niet geloven dat het al zes jaar geleden is dat Drè en ik met elkaar uitgingen", schreef ze. “Drè had een paar dagen vrij tussen zijn tourdata, dus hij vloog naar binnen om me uit te schakelen. We misten uiteindelijk onze restaurantreserveringen, dus besloten we om een lokaal laat-avondrestaurant te gaan eten, "zei ze in verwijzing naar haar 2015 vs. vandaag-post.

Askale Davis heeft misschien niet al te veel opengedaan over haar gezinsleven op het scherm, maar online doet ze dat zeker! De ster heeft duidelijk gemaakt dat ze uit een "gemengd gezin" komt, aangezien ze een stiefmoeder is van Drè's eerste twee kinderen uit een eerdere relatie. Hoewel Davis een stiefmoeder van twee is, is ze ook een moeder van twee! (Zeg die zin 5 keer snel)

Wat doet Askale voor de kost?

Askale is een trotse moeder van vier, en ze glundert de hele tijd over het moederschap op Instagram, de hele tijd (zoals ze zou moeten!) Geloof het of niet, Askale beviel eigenlijk van haar jongste, Ava, slechts enkele weken voordat ze begon te filmen voor RHOP; blijkt een supervrouw te zijn! Naast de beste moeder die er is, is Askale ook een zakenvrouw.

Tijdens een verhit gesprek tussen mede-sterren, Mia Thornton en Gizelle Bryant, vroeg Mia Askale of ze een bedrijf had, waarop Davis antwoordde dat ze er veel heeft, en veel heeft ze!

Volgens Askale is ze een community engagement manager voor UNCF's K-12 advocacy-team, maar ze heeft ook haar handen vol aan haar man en zijn bedrijf! Drè is momenteel de directeur van talent- en influencer-relaties van Fanbase, een sociaal platform waarmee makers inkomsten kunnen genereren met hun inhoud via een reeks abonnementen.

Askale en Drè werken nauw samen, maar ze is ook erg betrokken bij de opvoeding van hun vier kinderen. Terwijl het seizoen steeds spannender wordt, kunnen kijkers niet wachten om te zien wat Askale nog meer op tafel brengt!

Aanbevolen: