Wie is de nieuwe vriend van Kaley Cuoco, Tom Pelphrey?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Kaley Cuoco, Tom Pelphrey?
Wie is de nieuwe vriend van Kaley Cuoco, Tom Pelphrey?
Anonim

Kaley Cuoco is officieel van de liefdesmarkt… alweer. De 36-jarige heeft een aantal spraakmakende relaties gehad, maar is single sinds ze in november vorig jaar scheidde van haar toenmalige echtgenoot Karl Cook.

Op dezelfde dag dat het paar hun scheiding aankondigde, vroeg Cuoco ook de echtscheiding aan bij de paardensport. Ze zwoer ook nooit meer te trouwen, hoewel ze duidelijk maakte dat ze niet tegen het idee van een langdurige relatie is.

Dit was de tweede keer dat de Big Bang Theory-ster uit een huwelijk brak, nadat ze in 2016 ook was gescheiden van haar eerste echtgenoot, tennisster Ryan Sweeting.

Cuoco heeft ook een relatie gehad met verslavingsspecialist Josh Resnik, met wie ze een paar maanden verloofd was voordat ze hun trouwplannen afbliezen - en de relatie helemaal.

In haar vroege dagen als Penny on Big Bang, ging de actrice ook uit met haar partner op het scherm, Johnny Galecki. Ze gingen uit elkaar na ongeveer twee jaar samen, hoewel hun vriendschap sindsdien alleen maar sterker is geworden.

Nu ze besloten heeft om niet meer te trouwen, is Cuoco erin geslaagd een nieuwe schoonheid te bemachtigen. Met een post op haar Instagram-profiel bevestigde ze officieel dat ze uitgaat met Ozark-ster Tom Pelphrey.

Wie is Tom Pelphrey en wat doet hij?

Tom Pelphrey is een 39-jarige acteur, die oorspronkelijk afkomstig is uit Howell Township in New Jersey. Hij stippelde zijn pad al vrij vroeg uit, toen hij Fine Arts studeerde aan de Rutgers University (Mason Gross School of the Arts), nog steeds in de Garden State.

In 2004 begon Pelphrey de rol van Jonathan Randall te spelen in de langlopende soap Guiding Light van CBS. In de vijf jaar die volgden, speelde hij in in totaal 154 afleveringen van de serie, op weg naar het winnen van twee Daytime Emmy Awards voor Outstanding Younger Actor in a Drama Series.

Zoals de meeste acteurs, heeft Pelphrey ook zijn acteerprestaties in het theater aangescherpt. In 2007 speelde hij een personage genaamd Television in het stuk getiteld A New Television Arrives, Eindelijk van Kevin Mandel.

In 2020 voegde hij zich bij de cast van Netflix' misdaaddrama Ozark, om de rol van Ben Davis te spelen. Hij speelde een hoofdrol in seizoen 3, voordat hij terugkeerde als gastster in seizoen 4. Pelphrey heeft ook een belangrijke rol gespeeld in Banshee van het Cinemax-netwerk, evenals in Marvel's Iron Fist op Netflix.

Tom Pelphrey's datinggeschiedenis

Net als zijn nieuwe geliefde heeft Tom Pelphrey in het verleden behoorlijk wat relaties gehad, hoewel hij nog niet getrouwd is. Alle bekende verwikkelingen van de acteur in het verleden waren met vrouwen waarmee hij heeft gewerkt.

Pelphrey's meest recente relatie was met Kyle XY-ster Jaimie Alexander. De actrice speelde tussen 2015 en 2020 ook een hoofdrol in het misdaaddrama Blindspot op NBC.

Pelphrey maakte in 2019 een cameo als een personage genaamd Cameron Gibbs. Op dat moment had hij Alexander al ontmoet. Omdat ze constant in het openbaar verschenen en er best gezellig uitzagen, en algemeen werd aangenomen dat ze een item waren.

De acteur plaatste in 2018 een foto van hem en Alexander die zoenden, wat in wezen de geruchten bevestigde. Daarvoor was hij ook betrokken geweest bij zijn tegenspeler in Banshee, Lili Simmons.

Als we nog verder teruggaan, bracht Pelphrey ook tijd door met het zien van zijn Guiding Light-co-ster, Gina Tognoni. Het gerucht ging ook dat hij kort betrokken was geweest bij Stephanie Gatschet, ook van de soapserie.

Wat is de toekomst voor Kaley Cuoco en Tom Pelphrey?

Kaley Cuoco noch Tom Pelphrey hebben een zeer sterke staat van dienst in het onderhouden van een relatie gedurende een langere periode. Als zodanig is het niet te zeggen hoe lang de twee betrokken zullen zijn.

Dat gezegd hebbende, heeft Pelphrey de afgelopen dagen ook een beetje een bijpassende Instagram-post als Cuoco gedeeld. Dit is misschien niet erg belangrijk, maar het laat duidelijk zien dat ze opzettelijk hun best doen om de wereld te laten weten dat ze het serieus nemen om samen te zijn.

Pelphrey was erg filosofisch in zijn post, waar hij schreef over het vangen van 'een briesje, zo warm en rijp dat je hoopt dat er iemand komt die jou ook niet kan redden, maar die denkt dat je het waard bent om gered te worden. '

Cuoco speelt momenteel in de thriller-dramaserie The Flight Attendant op HBO Max. In zijn tweede seizoen is de show tot nu toe een groot succes geweest, met nominaties voor twee Golden Globes en vijf Primetime Emmy Awards in 2021.

Aanbevolen: