Peggy Carter': wie is de vriend van Hayley Atwell en hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Inhoudsopgave:

Peggy Carter': wie is de vriend van Hayley Atwell en hoe hebben ze elkaar ontmoet?
Peggy Carter': wie is de vriend van Hayley Atwell en hoe hebben ze elkaar ontmoet?
Anonim

Sommige acteurs zijn geboren voor een wild leven van reizen, feesten en dure champagne. Anderen zien acteren als gewoon een bijzonder geweldige baan. Het tweede scenario lijkt het geval te zijn voor Hayley Atwell, die speelde in films variërend van Captain America tot Christopher Robin.

Hoewel het niveau van haar succes absoluut indrukwekkend is, zien we de actrice nauwelijks helemaal in de war in Hollywood's gespannen scène van afspraken en uiteenvallen. En als de sociale media-accounts van mevrouw Atwell iets te bieden hebben, is ze veel meer op haar gemak met een goed boek dan met een beroemde schoonheid.

Het liefdesleven van mevrouw Atwell staat om één belangrijke reden volledig op de DL: ze is niet een nieuwe grote filmster. Nou, dat blijkt misschien niet meer het geval te zijn. Is Hayley Atwell vrijgezel? Is ze getrouwd? Laten we eens kijken naar wat de actrice heeft uitgespookt als het gaat om haar liefdesleven.

Bijgewerkt op 18 september 2021, door Michael Chaar: Hayley Atwell heeft vooruitgang geboekt als het gaat om haar acteercarrière, hoewel ze misschien in de publieke belangstelling staat, Atwell heeft haar romances heel privé gehouden. Fans blijven zich afvragen of Hayley Atwell wel of niet single is, of dat de actrice getrouwd is. Nou, ze was bijna in het huwelijksbootje! Atwell onthulde dat ze een relatie had met een jeugdvriend uit Londen die toevallig een dokter was. Ondanks dat Hayley buiten haar branche wil daten, lijkt het alsof zij en mysterieuze man er niet meer zijn! Er gaan nu geruchten dat Hayley Atwell een relatie heeft met de grote ster op de A-lijst, Tom Cruise! Hoewel hun romance totale speculatie is, zijn ze een paar keer gespot, waaronder hun meest recente samenkomst op Wimbledon.

Een zoete, ingehouden romantiek

De man op wie ze naar verluidt verliefd werd, is niet het typische Hollywood-type. Sterker nog, het geruchtenvriendje van mevrouw Atwell is totaal niet gerelateerd aan de filmscène en honderd procent "normaal". Blijkbaar houdt hij zich graag onopvallend, aangezien hij zelf niet gewend is aan rode loper dates of fel knipperende paparazzi-lichten. Maar wie is de mysterieuze kerel?

Toevallig is de vriend van mevrouw Atwell op zichzelf behoorlijk succesvol. We zullen hem misschien niet snel in de bioscoop zien, maar hij heeft een hogere graad en werkt als arts. Zwijmel! Het beste is dat mevrouw Atwell net zo opgewonden lijkt over het landen van haar nieuwe man als wij. People New Zealand citeert zelfs de actrice die "vloeit" over de carrière van haar man. "Hij is een arts", zei ze naar verluidt, "een arts, dus hij zit niet in de branche."

Om de spanningen lekker hoog te houden, heeft de actrice zijn naam nog niet bekend gemaakt.

Een soort jeugdliefde

Aangezien deze mysterieuze dokter niets te maken heeft met de wereld van acteren, vragen sommige fans zich misschien af hoe hij en mevrouw Atwell elkaar hebben gekruist. Per slot van rekening zijn acteurs vaak niet in staat om deel te nemen aan de typische datingscène - klassieke 'ontmoet schattig' zijn nauwelijks iets voor mensen die hun identiteit verbergen onder een enorme zonnebril.

Het antwoord kan voor sommige fans een grote schok zijn. De mysterieuze arts en mevrouw Atwell hebben elkaar de afgelopen jaren niet echt ontmoet. Integendeel, de twee kenden elkaar al sinds hun kindertijd in Londen (ja, dit betekent 100% dat de dokter een Brits accent heeft!) en besloten hun relatie naar een hoger niveau te tillen nadat ze als volwassenen weer contact hadden.

Het verleden achter je laten

Ondanks het feit dat mevrouw Atwell haar man van haar sociale media heeft weggehouden, geven haar berichten ons een idee van hoe hun dagelijks leven eruit ziet. Voor zover we kunnen zien, heeft het paar er alles aan gedaan om de quarantaine te respecteren. In plaats van maskervrije feestfoto's à la Kardashian-crew te delen, laat de actricepagina zien dat ze niet veel tijd buitenshuis doorbrengt. In plaats daarvan lijken zij en haar man vastbesloten te blijven om beschermd te blijven tegen het virus. Maar hoe overleven ze hun isolement?

Nou, niet goed. Hoewel haar relatie uiterst privé bleef, lijkt het alsof Hayley van de markt is na haar gemelde splitsing van de onbekende ridder in glanzend harnas, maar ze is erin geslaagd om snel verder te gaan!

Hayley zou een relatie hebben met Tom Cruise

Ja, je leest het goed! De Marvel-actrice is momenteel romantisch verbonden met niemand minder dan Mission: Impossible-acteur, Tom Cruise! Tom heeft een behoorlijke carrière achter de rug in Hollywood en regeert als een van de grootste A-listers in de biz. De acteur had eerder serieuze relaties met ex-vrouwen, Nicole Kidman en Katie Holmes, maar ook hij is al geruime tijd op de markt.

Hoewel hun romance nog moet worden bevestigd door Tom of Hayley, hebben de twee zeker veel tijd samen doorgebracht. Het gerucht gaat dat de twee nu al een hete minuut aan het daten zijn, en de geruchten werden alleen maar groter toen Tom en Hayley samen op Wimbledon werden gespot.

Aanbevolen: