‘Blurred Lines’: Emily Ratajkowski besteedde ‘hele carrière’ om niet het meisje uit de video te zijn

Inhoudsopgave:

‘Blurred Lines’: Emily Ratajkowski besteedde ‘hele carrière’ om niet het meisje uit de video te zijn
‘Blurred Lines’: Emily Ratajkowski besteedde ‘hele carrière’ om niet het meisje uit de video te zijn
Anonim

In 2013 werd Emily Ratajkowski beroemd, kort nadat ze verscheen in de videoclip van Robin Thicke's Grammy-winnende nummer Blurred Lines. Hoewel het nummer meteen een hit was, werd het bekritiseerd omdat het het belang van toestemming negeerde en de verkrachtingscultuur in stand hield door middel van zijn teksten.

Maar het was pas in oktober 2021 dat Ratajkowski opende over seksueel misbruikt te zijn door Thicke op de sets van de muziekvideo. Het 30-jarige model en acteur deelde het gruwelijke nieuws in een fragment uit haar boek My Body, dat is beschreven als een "diep eerlijk onderzoek naar wat het betekent om een vrouw en een handelsartikel te zijn."

Robin Thicke heeft nooit meer contact opgenomen met Emily Ratajkowski

Emily verscheen als gast op de veelgeprezen Spotify-podcast van Alex Cooper, Call Her Daddy, waar ze onthulde hoe de muziekvideo haar leven had veranderd. Het model legde ook uit dat ze haar hele carrière had geprobeerd om niet het meisje uit de Blurred Lines-video te zijn.

Toen podcast-presentator Alex Cooper aan Emily vroeg of ze sinds het incident iets van Thicke had gehoord, antwoordde ze: "Eigenlijk niet." In de geposte video lijkt het duo te worden onderbroken door een lid van Ratajkowski's team, die ervoor wilde zorgen dat ze zich op haar gemak voelde bij dat gesprek.

De ster vertelde over de gebeurtenissen die volgden tijdens het filmen van de videoclip en zei: "Hij heeft me uiteindelijk veel alcohol geschonken en de foto's waren super, super sexy."

"Net als naakt [de foto's], voelen ze alsof ze uit de kast van een vieze man komen. Ik was zo dronken dat ik me sommige delen nauwelijks herinner… de ervaring was erg vlekkerig, " voegde ze eraan toe.

"Ik heb het gevoel dat ik mijn hele carrière heb geprobeerd om niet het meisje uit die video te zijn…", verklaarde de moeder-van-één.

Ratajkowski, eigenaar van een succesvol badkledingmerk genaamd Inamorata, onthulde: "Behandeld worden als een object heeft me mijn carrière opgeleverd, het is waarschijnlijk waarom veel mensen mijn boek gaan lezen."

Het boek van de actrice werd op 9 november uitgebracht. Om de grote dag te vieren, deelde Emily een foto van zichzelf met haar boek op Instagram, en informeerde haar volgers dat als ze een mening over haar willen vormen, "doe me de gunst van het lezen van mijn verhaal in mijn eigen woorden."

Aanbevolen: