Dit is wat het kleine meisje uit 'Forrest Gump' tot nu toe doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat het kleine meisje uit 'Forrest Gump' tot nu toe doet
Dit is wat het kleine meisje uit 'Forrest Gump' tot nu toe doet
Anonim

Het is moeilijk je Forrest Gump voor te stellen zonder de geliefde acteur Tom Hanks in de hoofdrol. Het bleek dat John Travolta de rol kreeg aangeboden en hij zei nee.

Er zijn veel interessante details achter de schermen over Forrest Gump, en de film heeft veel iconische regels, van "Het leven is als een doos chocolaatjes" tot "Run, Forrest, run."

Die laatste regel werd gezegd door Hanna Hall, de actrice die Young Jenny speelde toen ze een kind was. Wat is dat kleine meisje nu aan het doen? Laten we eens kijken.

Nog steeds een actrice

Mensen zijn altijd nieuwsgierig om meer te weten te komen over kindersterren die in Hollywood werken en Hanna Hall was negen jaar oud toen ze speelde in Forrest Gump. Volgens Yahoo werkt ze nog steeds als actrice.

Hanna Hall als jonge Jenny in roze jurk in Forrest Gump
Hanna Hall als jonge Jenny in roze jurk in Forrest Gump

Volgens IMDb is Hall geboren in Denver, Colorado, en naast acteren is ze ook assistent-regisseur.

Een van Halls meest opvallende rollen is de rol van Cecilia in de film The Virgin Suicides uit 1999, geregisseerd door Sofia Coppola en met in de hoofdrol Kirsten Dunst. Hall speelde Judith in de film Halloween uit 2007, geregisseerd door Rob Zombie, en was in 2015 in een aflevering van de tv-serie Master of Sex. Hall heeft ook een handvol filmrollen op haar cv staan.

Mensen meldden dat Hall "online een laag profiel onderhoudt".

Jonge Jenny spelen

Hall vertelde House of Horrors dat de landing van de rol van Young Jenny "willekeurig" was.

Op de vraag of het de eerste film was waarin ze speelde, zei de actrice ja. Hall legde uit: "Eigenlijk was het heel willekeurig. Nina Axelrod, mijn manager, was LA beu en verhuisde naar Colorado om lessen te geven en ze had een relatie met een bureau dat ze zou laten vertegenwoordigen en ze had een open casting-oproep in de krant toen ik zeven jaar oud was."

Hall vervolgde: "Mijn moeder wilde me niet meenemen. Het was een zondagmiddag en ze wilde echt niet gaan, dus ik ging met een paar vrienden en Nina vond me uiteindelijk leuk. Ze belden me een paar keer terug en stuurde mijn banden van Colorado naar LA en uiteindelijk werd ik gecast."

Volgens The List heeft Hall ook toneelstukken geregisseerd en begon ze in 2012 in Californië.

Volgens Hollywood Chicago staat Hall bekend om het zeggen van twee zeer iconische dialooglijnen: ze zei niet alleen "Het is duidelijk, dokter, u bent nog nooit een 13-jarig meisje geweest" in The Virgin Suicides, maar ze zei: "Rennen, Forrest, rennen!" bij het spelen van Young Jenny.

Hall vertelde de publicatie dat dat een heel bekende zin was: ze zei: "Het is leuk om andere mensen het in het openbaar te horen zeggen, niet wetende wie ik ben. Als kind was het een interessante ervaring."

Hall zei ook dat hoewel ze kon zien dat haar personage een zeer verontrustend leven had, omdat haar vader haar misbruikte, ze zichzelf van dat personage kon 'afzonderen', begrijpend dat het fictie was.

Hall ging naar de Vancouver Film School en het klinkt alsof ze van alle aspecten van het filmmaken houdt. Ze vertelde Hollywood Chicago dat ze van regisseren houdt: "Ik werk de hele tijd aan kleine dingen. Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een speelfilm. Ik hou van productie. Het is fijn om een project te hebben dat aanvoelt als het jouwe. een acteur, je bent overgeleverd aan de regisseur, ten goede of ten kwade. [lacht] Er zijn ook positieve aspecten aan, maar het is niet hetzelfde als het creëren van je eigen project. Het geeft veel meer voldoening, omdat een artiest, om productie te doen. Het maakt het filmproces ook een stuk soepeler."

Aanbevolen: