Wat is er gebeurd met het meisje uit de 'Closer'-muziekvideo van de Chainsmokers?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het meisje uit de 'Closer'-muziekvideo van de Chainsmokers?
Wat is er gebeurd met het meisje uit de 'Closer'-muziekvideo van de Chainsmokers?
Anonim

Er zijn veel dingen die fans niet weten over The Chainsmokers. Dit omvat hoe groot hun vermogen werkelijk is. Ze weten misschien niet eens of The Chainsmokers nog bij elkaar zijn. Maar ze weten wel dat ze een van de grootste nummers (zo niet DE grootste) van 2016 hadden. "Closer" werd niet alleen hun eerste nummer één single op de Billboard Hot 100, maar het hielp ook om de ongelooflijke, en enigszins verrassend, de carrière van Halsey, die op het nummer te zien was. In die tijd was het ook het enige EDM-nummer dat de top van de Billboard Hot 100-lijst bereikte. Sinds 2016 heeft het een diamantcertificering van de RIAA gekregen en wordt het ook gezien als een van de meest overgespeelde nummers aller tijden. Hoewel dit geen enorme prestatie is, lijdt het geen twijfel dat het zegt hoe populair dit nummer destijds was. Dan was er de muziekvideo…

Op het moment van schrijven staat de muziekvideo voor "Closer" op meer dan 2,7 miljard … ja, met een "B" … views op YouTube. Het lijdt geen twijfel dat het aantal groter is dan dat op niet-officiële YouTube-accounts en op andere locaties. De video, waarin een buitengewoon knap stel te zien was dat langs de kust van Californië reed, werd meteen een hit. En toch weten we met alle views en aandacht nog steeds niet echt wie de sterren van de video zijn. Het belangrijkste is dat het meisje uit de video (die gemakkelijk de focus was) schijnbaar in de vergetelheid is geraakt. Dit is wie dat meisje is en wat er met haar is gebeurd.

The Star Of The Chainsmokers "Closer" muziekvideo is Alyssa Lynch

The Chainsmokers gingen voor een prachtige Canadese acteur in Alyssa Lynch voor hun muziekvideo. Maar in werkelijkheid heeft Alyssa haar grote carrièreonderbreking te danken aan haar ex-vriend, Jordan Taylor Wright. Dit komt omdat Jordan (de man die meespeelt in de "Closer"-muziekvideo) een beroemde videograaf is die zowel met Justin Bieber als met The Chainsmokers heeft gewerkt. Hoewel hij niet was ingehuurd om de videoclip te regisseren (die eer gaat naar Rory Kramer en Dano Cerny), werd Jordan gevraagd om erin te spelen. Niet alleen dat, maar een heel deel van zijn leven was de ster van "Closer". Natuurlijk werd zijn vriendin gevraagd om naast hem de hoofdrol in de video te spelen en zelfs hun appartement was inbegrepen. In veel opzichten is een van de populairste muziekvideo's aller tijden iemands vlog.

Dit is logisch omdat Jordan en Alyssa een groot deel van hun relatie besteedden aan het filmen van absurd prachtige vlogs die hun weelderige, extravagante en verleidelijke levensstijl lieten zien. De sfeer van de "Closer"-muziekvideo weerspiegelt dit heel goed.

Hoewel Alyssa Lynch vooral bekend staat om haar invloedsstatus, beide met Jordan Taylor Wright toen ze samen waren, is ze tot op de dag van vandaag begonnen als model, zangeres en acteur. Bovendien was de in Vancouver geboren acteur ook een danseres toen ze jong was. Dus in de publieke belangstelling staan en in het middelpunt van de belangstelling staan, was duidelijk iets dat ze wilde. En gezien het succes van de muziekvideo, snapte ze het… Voorlopig tenminste.

Wat is er gebeurd met Alyssa Lynch uit de muziekvideo van Chainsmokers?

Voordat ze samen met haar vriend werd gecast in de muziekvideo voor "Closer", speelde Alyssa Lynch in een aflevering van Supernatural en speelde ze het beroemdst een jongere versie van Tiffani-Amber Thiessen in The Unauthorized Saved By The Bell Story. Gezien de vergelijkbare kenmerken van het paar, was de casting op het juiste moment. Na "Closer" speelde Alyssa een kleine rol in Before I Fall en deed ze een aantal afleveringen op Project Mc2, Mech-x4 en Travellers. Maar sindsdien is de mooie jonge vrouw schijnbaar van de aardbodem verdwenen… In ieder geval voor de mainstream.

Alyssa heeft nog steeds een toegewijde volgeling die reikhalzend uitkijkt naar haar wekelijkse vlog waarin ze haar leven in Zuid-Californië beschrijft met haar nieuwe vriend, Justin. Bovendien kunnen fans meer te weten komen over haar schoonheidstips, fitnessregime, dieet, algemene stijl en, nou ja …. al die typische Youtube influencer-dingen. Alyssa geeft ook haar eigen trainingslessen online. Eerlijk gezegd lijkt er niet veel te zijn dat ze niet doet. Dit houdt haar niet alleen bezig en gezond, maar het houdt haar fans ook bezig.

Bovendien is Alyssa ook nog een werkend model.

Niet alleen zien publicaties de waarde in om Alyssa op de voorgrond te plaatsen vanwege haar schoonheid, maar vanwege haar slim samengestelde vlogs en eerlijkheid met haar fans, heeft ze een fanbase opgebouwd die haar graag voorbij haar ster volgt - een draai maken in de muziekvideo "Closer" van The Chainsmokers.

Aanbevolen: