Waarom mislukken de huwelijken van 'Sister Wives' Star Kody Brown? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Waarom mislukken de huwelijken van 'Sister Wives' Star Kody Brown? Dit is wat we weten
Waarom mislukken de huwelijken van 'Sister Wives' Star Kody Brown? Dit is wat we weten
Anonim

Sister Wives heeft het publiek stormenderhand veroverd door de interpersoonlijke relaties van de familie Brown in de schijnwerpers te zetten. Misschien wel een van de meest beruchte polygame families aller tijden, dankzij hun blootstelling aan TLC, heeft de familie Brown een reeks ups en downs doorgemaakt, terwijl de camera's blijven draaien.

De nieuwste soort waarmee deze familie wordt geconfronteerd, is het besef dat Kody Brown er niet in is geslaagd een gelukkige relatie met zijn vrouwen te onderhouden. Hun relaties lopen stuk en de spanningen lopen hoog op. Dit is niet helemaal de manier waarop Kody of een van zijn vrouwen zich hun leven hadden voorgesteld, maar het lijkt erop dat hij problemen heeft om de verschillende delen van zijn leven bij elkaar te houden.

10 Kody Brown gaf de vrouwen niet evenveel aandacht

Polygame gezinnen zijn bedoeld om elkaar te binden, te ondersteunen en voor elkaar te zorgen. De families gedijen door respect te hebben voor elkaars individualiteit en door goed te kunnen functioneren binnen hun verenigde plaats in de familie-eenheid. Het vinden van balans is de sleutel, maar het lijkt erop dat dit precies is waar Kody Brown heeft gefaald. Kody's tijd die hij met elk van zijn vrouwen doorbracht, vertoont al lange tijd een gebrek aan evenwicht en ze worstelen met het idee dat ze niet dezelfde aandacht krijgen.

9 Robyn werd te verliefd op

Robyn is misschien wel de favoriete vrouw van Kody Brown, en helaas zijn alle andere vrouwen erg bang voor dit feit. Het idee dat Kody een duidelijke 'favoriet' heeft, is erg verontrustend voor de andere vrouwen, die altijd hebben gezegd dat ze elkaar gelijk moeten behandelen. Kody's acties waren zeer hypocriet, en het feit dat hij ervoor heeft gekozen om in zo'n mate op Robyn te leunen, heeft verontrustende golven veroorzaakt tussen de andere vrouwen die getroffen zijn.

8 Jaloezie was wijdverbreid onder de zustervrouwen

Kody's onvermogen om in evenwicht te blijven met zijn genegenheid is de bron van jaloezie tussen de echtgenotes geweest en ze kunnen niet langer als een familie-eenheid functioneren. Hun jaloezie vormt nu een barrière tussen de echtgenotes, waardoor het voor hen onmogelijk wordt om vreedzaam samen te leven.

Het gezin gaat niet met elkaar om op de manier waarop een polygaam netwerk hoort te verbinden, en dit heeft de echtgenotes tegen elkaar opgezet in plaats van ze te verenigen. Bronnen onthullen dat Meri, Janelle en Christine hebben aangegeven dat ze aan depressies hebben geleden en stellen dat ze gedurende een langere periode te veel eenzaamheid hebben doorstaan.

7 Meri Brown's Catfish-incident toont verwaarlozing aan

Het publiek was stomverbaasd toen ze hoorden dat Meri zich schuldig maakte aan meerval voor aandacht en genegenheid, en dit was een duidelijk voorbeeld van het feit dat ze door haar man werd verwaarloosd. Het feit dat ze online de aandacht van iemand anders moest zoeken, sprak met het feit dat Kody haar niet de tijd of steun gaf die ze zo wanhopig van haar man verlangde. Opnieuw komt Kody's onvermogen om de relaties die hij met al zijn vrouwen heeft in evenwicht te brengen naar de oppervlakte.

6 De vrouwen brachten te veel tijd samen door

Een van de redenen waarom er zoveel spanning tussen de echtgenotes is, is het feit dat ze veel te veel tijd samen doorbrengen, aangezien Kody niet zo veel met elkaar omgaat als vroeger. Nu Kody los lijkt te staan van zijn relaties en er niet in slaagt evenveel tijd met zijn vrouwen door te brengen, wordt de tijd die tussen de vrouwen wordt gedeeld zo dramatisch vergroot dat het bijna te intens voor hen is om ermee om te gaan.

5 Intimiteit bestaat niet bij Meri

Meri en Kody hebben problemen ondervonden met intimiteit, tot het punt dat is gesteld dat hun seksleven in wezen 'niet bestaat'.' Kody heeft gezegd dat hij gelooft dat ze op een dag opnieuw contact kunnen maken, maar op dit moment voelt hij zich niet eens in de verste verte aangetrokken tot Meri, en als zodanig delen ze geen intieme tijd met elkaar. Hierdoor wordt ze nog jaloerser op Robyn en voelt Meri zich ontevreden en onbemind.

4 Hij laat Meri door hoepels springen

Meri Brown krijgt het gevoel dat ze Kody's aandacht moet terugwinnen, en ze heeft geprobeerd momenten van intimiteit tussen hen te creëren, in een poging om haar huwelijk te herstellen. Helaas, hoe meer ze probeert, hoe meer het lijkt alsof Kody haar avances afwijst, en Meri voelt zich afgewezen en onzichtbaar. Ze heeft verschillende pogingen gedaan om Kody's genegenheid terug te winnen, maar niets lijkt hem ertoe te brengen zich op een zinvolle manier op haar te concentreren. Hij verwierp haar avances op hun verjaardag, wat vooral pijnlijk was.

3 Woningcomplexiteit is te intens

Kody Brown vindt dat al zijn vrouwen en kinderen in hetzelfde huis zouden moeten wonen. Het is te belastend voor hem geworden om het huishouden van elk van zijn vrouwen te verzorgen en tijd en energie in elk huishouden te investeren. De echtgenotes zijn echter zo verbitterd over de manier waarop ze door hem zijn verwaarloosd dat ze weigeren verder te gaan met dit idee. Robyn wil zelfs helemaal geen huis kopen - ze huurt liever en spaart geld, wat een enorme patstelling veroorzaakt tussen haar en Kody. De meest basale gesprekken over leefsituaties lijken een enorme strijd te zijn.

2 Er wordt gezegd dat hij een slechte houding heeft

Kody Brown zou tegenwoordig een zeer slechte houding hebben, en dat weegt zwaar op de Sister Wives. Hij krijgt er genoeg van hoe zijn relaties stuklopen en begint verbitterd te worden in zijn benadering. Hij stond erop dat Meri met hem flirt om de vonk tussen hen weer aan te wakkeren, en haar vervolgens herhaaldelijk zou afwijzen nadat ze precies had geprobeerd wat hij van haar vroeg. Kody's gedrag heeft hem minder begeerlijk gemaakt en heeft het leven van elk van zijn vrouwen onder druk gezet.

1 Kody Brown klaagt constant over zijn vrouwen

Kody's constante gezeur en geklaag over zijn vrouwen wordt vermoeiend en overweldigend. Fans zeggen dat zijn verandering van houding duidelijk was, en hij lijkt dat wanneer hij niet klaagt over zijn vier vrouwen, hij hen bespot op een manier die wordt gezien als vernederend en oneerlijk. De staat van zijn leven is er een waar hij ongelooflijk ongelukkig mee is, maar in plaats van een verandering aan te brengen, moppert hij erover en wordt hij afgemat en verbitterd, wat erg onaangenaam is voor zijn familie.

Aanbevolen: