Een kijkje in het leven van 'Sister Wives'-ster Christine Brown sinds ze met Kody Brown trouwde

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het leven van 'Sister Wives'-ster Christine Brown sinds ze met Kody Brown trouwde
Een kijkje in het leven van 'Sister Wives'-ster Christine Brown sinds ze met Kody Brown trouwde
Anonim

Na een groot deel van haar leven in een polygaam huishouden te hebben doorgebracht, volgens de regels die door de familie zijn opgesteld, heeft Christine Brown zich losgemaakt van The Sister Wives door te scheiden van haar man, Kody Brown. Haar leven bestond ooit uit het delen van hem met zijn drie andere vrouwen en het accepteren van zijn aandacht en genegenheid door middel van een vooraf gepland schema, dat dicteerde met wie hij zijn tijd zou doorbrengen.

Er waren regels die de manier dicteerden waarop Christine met de andere vrouwen moest omgaan, en natuurlijk werden alle kinderen die de zustervrouwen deelden ook opgevoed als onderdeel van deze polygame gemeenschap. Na 25 jaar te hebben geleefd volgens de richtlijnen van haar man en zich te houden aan de regels die van toepassing waren op al zijn vrouwen, heeft Christine Brown een echtscheiding aangevraagd en stuurt ze haar leven op een heel ander pad.

10 Christine Brown is gelukkiger in Utah

Tijdens haar tijd dat ze getrouwd was met Kody Brown, werd van Christine verwacht dat ze het voorbeeld van haar man zou volgen tijdens de besluitvorming, die uiteindelijk al zijn vrouwen en kinderen trof. Er was een moment waarop Kody vreesde dat deze polygame levensstijl, die illegaal is in Utah, uiteindelijk zou leiden tot de arrestatie van hemzelf en zijn vrouwen, dus liet hij zijn hele familie abrupt weten dat ze binnen enkele dagen naar Las Vegas zouden verhuizen. Destijds meldde The Sun dat Christine werd gedwongen zich hieraan te houden, maar op het moment dat ze besloot te scheiden van Kody, ging ze terug naar Utah, waar ze gelukkig en op haar gemak is en zich heel erg 'thuis' voelt.

9 Ze durfde een korte broek te dragen

Een van de zustervrouwen zijn betekende een zeer conservatieve levensstijl leiden die inhield dat je je huid bedekt en geen huid liet zien. De fashion statements van de Sister Wives waren er een van losse kleding die hun armen en benen bedekte en nooit een decolleté onthulde.

Nu alleen, betekende het leven na Kody Brown dat Christine vrijer kon leven, en sindsdien durft ze korte broeken te dragen! Fans reageerden op haar Instagram-pagina toen ze een foto van zichzelf deelde met een korte broek, die haar knieën onthulde - iets dat nooit zou zijn toegestaan binnen haar huwelijk.

8 Energiedrankjes zijn haar passie geworden

Christine heeft grip op haar gezondheid gekregen door goed in de gaten te houden wat ze tegenwoordig eet en drinkt. Ze heeft een behoorlijke passie ontdekt voor het consumeren van energiedrankjes en beweert dat de drankjes haar niet alleen een boost van energie geven, maar haar in het algemeen ook een verfrist, gehydrateerd en gezonder gevoel geven. Christine vond de stem van haar onafhankelijkheid en pleitte overal op sociale media voor de voordelen van haar drankjes.

7 Vrijheid past bij haar ziel

Misschien wel de meest voor de hand liggende verandering in Christines leven nadat ze zich losmaakte van Kody Brown, is het feit dat ze echt haar eigen leven leidt, op haar manier. Ze heeft nu de vrijheid om te gaan en staan waar ze wil en haar leven te leiden volgens haar eigen wensen en wensen, in plaats van te moeten vertrouwen op de Sister Wives om als groep beslissingen te nemen, die uiteindelijk werden gecontroleerd door Kody's laatste woord. Deze hervonden vrijheid heeft haar ziel bevrijd.

6 Christine Brown herontdekt zichzelf

Christine herontdekt zichzelf op een grote manier. Tijdens haar tijd bij The Sister Wives van TLC, was het duidelijk dat ze leefde in overeenstemming met wat de familie van haar verwachtte en zich moest concentreren op het grotere goed van het gezin, in plaats van in staat te zijn haar eigen wensen te onderzoeken. Ze is zichzelf nu aan het herontdekken door zich op haar eigen passies te storten en zichzelf toe te staan interesses en hobby's te onderzoeken die voorheen werden verstikt door haar polygame levensstijl.

5 Ze voelt zich op haar best

Bronnen onthullen dat Christine Brown, sinds ze zich losmaakte van The Sister Wives, eindelijk op een plek in haar leven is waar ze zich echt op haar best voelt. Ze jaagt haar eigen dromen na en leeft zonder de beperkingen die Kody Brown haar eerder had opgelegd. Ze heeft gelukkig gemeld dat ze zich nog nooit zo goed heeft gevoeld, er beter uit heeft gezien of een betere mentale en emotionele balans heeft gehad nu ze vrijelijk haar eigen levensstijlkeuzes nastreeft.

4 Ze verloor gewicht

Sinds het verlaten van de show en het afstoten van de hele gemeenschap, heeft Christine Brown een zichtbare, fysieke transformatie ondergaan. Ze heeft hard gewerkt om wat gewicht kwijt te raken, en dat is te zien! Brown is een paar kilo afgevallen en heeft meer getailleerde kleding kunnen ontdekken die haar nieuwe figuur flatteert. Haar vermogen om zich op zichzelf te concentreren, is een verfrissende nieuwe draai aan haar leven geweest zonder Kody Brown en zijn andere vrouwen.

3 Gezondheid is haar focus geworden

Nu ze haar lot volledig onder controle heeft en elke dag kan leven door haar eigen keuzes te maken, heeft Christine Brown al haar focus en energie gestoken in een 'schoon' leven, wat meer gezonde eetgewoonten en een goede training met zich meebracht routine en ware toewijding aan het genezen van haar lichamelijke kwalen. Ze is nu verlost van haar buikpijn en andere pijnen die ze elke dag voelde.

2 Ze verbreedde haar horizon met reizen

Sinds haar huwelijk en scheiding met Kody is Christine gebeten door de reismicrobe en stijgt ze de wereld rond. Ze heeft kunnen genieten van de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van andere regio's, terwijl ze samen met haar kinderen reist en onderweg avonturen beleeft. Ze is onlangs naar Universal Studios in Californië gereisd en deelde foto's met haar bewonderende fans op sociale media.

1 Christine Brown is een trotse oma

Nu een trotse oma, is het leven van Christine Brown echt rond. Ze geniet van de eenvoudigere dingen in het leven en blijft zich verheugen over haar vermogen om deze momenten volledig in zich op te nemen zonder ze met andere vrouwen en hun kinderen te hoeven delen. Ze is een oma geworden en kan worden gezien met trots haar schattige kleinkind vast terwijl ze kookt en klust en het leven leidt dat ze altijd al heeft gewild.

Aanbevolen: