Sister Wives: de vrouwen en kinderen van Kody Brown lijken allemaal genoeg van hem te hebben

Inhoudsopgave:

Sister Wives: de vrouwen en kinderen van Kody Brown lijken allemaal genoeg van hem te hebben
Sister Wives: de vrouwen en kinderen van Kody Brown lijken allemaal genoeg van hem te hebben
Anonim

De Sister Wives hebben genoeg van Kody Brown, net als sommige van zijn kinderen, en het lijkt alsof Kody gewoon niets goed kan krijgen. Hij verliest grip en geloofwaardigheid in al zijn relaties, en wat een gelukkig, uitgebreid polygaam gezin had moeten zijn, is nu een verdeeld gezin. Kody's huwelijken mislukken allemaal.

Er is niet veel dat Kody tegenwoordig goed doet, althans niet in de ogen van zijn familie. Zijn vrouwen zijn allemaal om verschillende redenen boos op hem, en nu uiten zelfs zijn kinderen hun grieven over hem. De polygame levensstijl die hen ooit allemaal goed van pas kwam, v alt nu in duigen en alle beschuldigende vingers worden direct op Kody gewezen als de bron van de problemen.

Kody Brown is aan het verknoeien

De gelukkige echtgenotes en het mooie evenwicht dat ooit in de familie Brown bestond, zijn verdwenen, en wat overblijft is een hele reeks mensen die ongelooflijk boos zijn op Kody Brown. Ze hebben elk hun eigen redenen om van streek te zijn, en tegenwoordig lijkt het erop dat het enige wat de vrouwen en kinderen nog met elkaar gemeen hebben, teleurstelling en woede jegens Kody is.

De laatste afleveringen hebben dramatische emotionele reacties gezien van Christine, die Kody helemaal zat is en hun huwelijk als "volledig disfunctioneel" heeft verklaard. Ze is al lang jaloers op de relatie die Kody heeft met de laatste vrouw met wie hij trouwde, Robyn genaamd, met wie hij de diepste band lijkt te delen. Zijn band met Robyn is altijd een bron van moeilijkheden geweest voor Christine, maar de laatste druppel in haar huwelijk leek haar verlangen om in Utah te gaan wonen te omgeven.

Christine beweert dat Kody aan boord was en opgewonden was om met haar naar Utah te verhuizen, nam toen zijn opmerkingen terug en probeerde haar te overtuigen om in plaats daarvan in Arizona te blijven.

Meri en Janelle, de andere echtgenotes, zijn net zo boos over de vriendjespolitiek die Kody aan Robyn heeft getoond en voelden zich daardoor ongemakkelijk bij de omgang met elkaar. Meri heeft ook verklaard dat Kody weigert om intiem met haar om te gaan, ondanks haar constante inspanningen.

De kinderen beginnen te praten

Kody lijkt zijn huwelijken zo te hebben verknoeid dat er geen manier meer is om het te verbergen, en zelfs zijn kinderen beginnen te klagen over de manier waarop dingen zich ontvouwen. Kody wordt ervan beschuldigd de wereldwijde pandemie te gebruiken als een excuus om niet met alle gezinsleden in contact te komen, en dat excuus viel niet goed bij de dochter van Christine, Ysabel.

Ysabel Brown moest worden geopereerd aan de rug en moest de procedure in New Jersey ondergaan. Vanwege COVID-protocollen betekende dit dat Christine en al haar kinderen 6 weken van huis moesten zijn. Kody weigerde samen met zijn dochter aanwezig te zijn, en nu is ze teleurgesteld in haar vader en ha alt ze uit naar hem.

Tijdens de aflevering van Sister Wives op 5 december vocht Ysabel zichtbaar tegen de tranen vanwege de afwezigheid van haar vader tijdens haar operatie, en zei: "Zijn prioriteiten zijn allemaal verknoeid."

Aanbevolen: