Is er meer in het verhaal van de dochter van Owen Wilson?

Inhoudsopgave:

Is er meer in het verhaal van de dochter van Owen Wilson?
Is er meer in het verhaal van de dochter van Owen Wilson?
Anonim

Owen Wilson's dochter werd geboren in 2018, en volgens alle berichten heeft de acteur haar nog niet ontmoet. In de loop der jaren hebben zijn ex en de moeder van Lyla Wilson, Varunie Vongsvirates, haar ex herhaaldelijk geroepen omdat ze zijn kleine meisje negeerde (terwijl hij een praktische vader was voor zijn twee zonen).

Maar naarmate er meer rechtbankverslagen naar buiten komen, lijkt het erop dat de onwil van Owen Wilson om zijn dochter op te voeden veel dieper gaat dan fans dachten. Een paar schijnbaar onschuldige feiten kunnen het hele verhaal veranderen.

Waarom wil Owen Wilson zijn dochter niet ontmoeten?

Er zijn een paar theorieën over de problemen van Owen Wilson met het leren kennen van zijn dochter. Sommige fans theoretiseren dat Owen ronduit geen kinderen meer wilde, en koestert een wrok tegen zijn ex omdat hij zijn gevoelens over deze kwestie schijnbaar negeert. Dat wil zeggen, veel mensen denken dat ze expres zwanger werd, zonder dat Owen het wist, hoewel bronnen zeggen dat Varunie hem onmiddellijk op de hoogte bracht toen ze vier weken zwanger was.

Natuurlijk kan zijn afwezige vaderstatus ook iets te maken hebben met zijn eerdere geestelijke gezondheidsproblemen, hebben fans getheoretiseerd. Hoe dan ook, het lijkt heel duidelijk dat Owen niets met zijn dochter te maken wil hebben. Maar in een interessante wending lijkt hij geen enkel probleem te hebben om financieel in de problemen te komen voor het kind.

Owen Wilson beta alt veel kinderbijslag

Het is eerder bevestigd dat Owen Wilson heel veel kinderbijslag beta alt. In feite zit hij aan de haak voor $ 25K per maand voor Lyla Wilson, maar dat is niet waar de opvoedingsgerelateerde uitgaven eindigen. Owen heeft ook andere kosten voor het kind betaald en rechtstreekse betalingen gedaan aan Varunie.

Bronnen bevestigen dat Owen Wilson, naast kinderbijslag, ongeveer $ 35K heeft betaald voor Varunie's "arbeidscoach" plus ongeveer $ 35K aan juridische kosten. Hij is ook veroordeeld om te betalen voor Lyla's ziektekostenverzekering, waarvoor hij naar verluidt haar heeft aangemeld onder zijn Screen Actors Guild-polis.

Maar zoals Vongsvirates eerder heeft gezegd: "Hij helpt financieel, maar daar is het nooit over gegaan." Het is duidelijk dat het voormalige echtpaar verdeeld is over wat Owens verantwoordelijkheden precies zijn voor een kind dat hij schijnbaar niet (nou ja, momenteel niet) wil.

Dus zou er iets meer aan de situatie kunnen zijn dan dat Owen gewoon een nietsnut is?

Gerechtsdocumenten kunnen een twist suggereren

Het is moeilijk om informatie te vinden over wat er precies in de rechtbank is gebeurd, en Owen Wilson is er absoluut niet in geïnteresseerd om de details van zijn privéleven met het publiek te delen. Hoewel hij het over zijn twee zonen heeft, maakt Owen geen opmerkingen over zijn dochter, en het lijkt erop dat zijn enige opmerkingen in de rechtszaal zijn geweest.

Het punt is dat sommige gelekte gerechtelijke documenten suggereren dat er misschien meer achter Owens weigering van zijn kind zit dan op het eerste gezicht lijkt. Ten eerste zijn er de resultaten van het vaderschap. De meeste bronnen zeggen dat er een vaderschapstest is voltooid en dat deze bevestigde dat Owen de biologische vader van de baby is. Sommige bronnen citeren echter het vaderschapsresultaat als "de vermeende vader wordt niet uitgesloten als de biologische vader van de foetus."

Natuurlijk, het klinkt gesneden en gedroogd, maar in feite betekent die verklaring niet dat er een 100 procent DNA-match is. Zoals veel alleenstaande ouders waarschijnlijk weten, betekent de woordenstroom eenvoudig dat het waarschijnlijk is dat de vermeende vader de vader is. Het is niet per se gegarandeerd.

De volgende vreemde wending in de zaak? Het feit dat hij op zijn rechtbankpapieren, waarin hij een bezoek aan Lyla afwees, blijkbaar schreef dat hij niet zeker was van het vaderschap van het kind, als een verklaring waarom hij haar niet wilde zien.

Is Owen Wilson een eikel, of is er iets anders aan de hand?

De meeste critici van Owen Wilson vinden het prima om de rechtbankverslagen door te spitten en zijn het erover eens dat Owen een eikel is, en daarom wil hij zijn dochter niet zien. Maar de kleine details lijken ook zo te kloppen dat de mogelijkheid wordt gesuggereerd dat hij iets weet dat fans niet weten.

Zonder de details van de vaderschapstest te kennen, kunnen fans immers niet precies bevestigen dat Owen de vader van Lyla is. En wat dacht je van deze wilde theorie: wat als de DNA-match is met iemand van wie Owen familie is, en niet per se met hem ?

Het is een beetje een sprong, om eerlijk te zijn, maar misschien is er meer aan de hand met het vaderschap van Owen Wilson's dochter… Of misschien is Owen echt in ontkenning en is hij de slechterik in het scenario.

Aanbevolen: