De waarheid over de relatie van Owen Wilson met zijn zoon, Finn Lindqvist Wilson

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Owen Wilson met zijn zoon, Finn Lindqvist Wilson
De waarheid over de relatie van Owen Wilson met zijn zoon, Finn Lindqvist Wilson
Anonim

Met optredens in voornamelijk familiegerichte films zoals Marley & Me, Disney's Cars-films, Meet the Parents en andere komedies zoals Wedding Crashers en Zoolander, zou je denken Owen Wilsonzou meer een familieman zijn. Dat betekent: settelen en een gezin stichten. Een beetje zoals zijn Hollywood-bestie, Ben Stiller, deed.

In plaats daarvan is Wilson in de loop der jaren met verschillende vrouwen uitgegaan, beroemd en niet, en heeft hij kinderen gekregen met zijn drie afzonderlijke babymama's. Het lijkt erop dat hij met succes co-ouderschap heeft voor zijn kinderen, Ford, Finn en Lyla (die hij nog steeds niet eens heeft ontmoet), met hun respectievelijke moeders, maar dat moet heel hard werken zijn. Dit is wat we weten over de relatie van Wilson met zijn middelste kind, Finn.

Bijgewerkt op 18 november 2021, door Michael Chaar: Het is bekend geworden dat Owen Wilson zijn 3-jarige dochter nog moet ontmoeten met zijn voormalige partner, Varunie Vongsvirates, hij blijft echter dicht bij zijn twee jongens, Ford en Finn. Owen heeft eerder in het openbaar over Finn gesproken en noemde hem het 'ik ook'-kind dat alleen wil doen wat zijn oudere broer doet. Na een paar optredens in The Ellen Show en Jimmy Kimmel Live! Owen onthulde dat hij een behoorlijk strikte ouder is, ondanks dat hij totaal het tegenovergestelde is opgegroeid. Hoewel hij zeker bekend is in Hollywood, kan het Finn niets schelen dat zijn vader beroemd is, hoewel je denkt dat ze dat wel zouden doen, gezien zijn succes als Lightning McQueen in Cars.

Wilsons gezinsleven is een beetje verwarrend

Wilson heeft geen geluk gehad als het op zijn liefdesleven aankomt. In 2011 had Wilson zijn eerste zoon Ford met zijn vriendin, Jade Duell, maar hun relatie eindigde datzelfde jaar. In 2014 kreeg hij zijn zoon Finn met Caroline Lindqvist, die een personal trainer is. Ze was toen ook getrouwd. Vier jaar later kreeg Wilson zijn derde kind, Layla, met Varunie Vongsvirates, maar vanaf 2019 heeft Wilson haar nog steeds niet ontmoet.

Datzelfde jaar vertelde Vongsvirates aan de Daily Mail dat 'Lyla een vader nodig heeft'. Ze vervolgde: "Het is ironisch hoe [Owen] deze vaderrollen blijft krijgen, hij speelt een vader in zijn nieuwe film en hij heeft zijn eigen dochter nooit ontmoet." Onhandig veel!

Het lijkt er echter op dat hij veel om de geboorte van zijn twee jongens gaf. Over Finns geboorte meldde ETCanada: "Ze wonen niet samen, maar Owen is betrokken [bij de zwangerschap]. Hij komt naar de doktersafspraken en zorgt ervoor dat het goed gaat met Caroline."

Owens kinderen zijn niet onder de indruk dat hij Lightning McQueen is

Toen Finn drie was, in 2017, vertelde Wilson Jimmy Kimmel dat zijn beide zonen van sport hielden. Hij zei dat Ford van karate hield, dus liet hij zijn beide zoons The Karate Kid zien, waar ze dol op waren. Een andere reden waarom hij hen de klassieke film liet zien, was om hen respect en discipline bij te brengen.

Wilson onthulde ook dat zijn jongens er niet van onder de indruk zijn dat hij de stem van Lightning McQueen in Cars is. Wilson heeft zelfs een vermoeden dat ze denken dat hij een waanvoorstelling heeft als hij zegt dat hij het Disney-personage is. Wilson is boos dat ze er niet enthousiaster over zijn. "Het is alsof dit mijn Fast & Furious is. Laten we hier wat energie opdoen", grapte Wilson.

"Ik krijg wel wat straatwaarde van hun klasgenoten", vertelde Wilson aan Ellen DeGeneres over zijn optredens in Cars.

Zijn kinderen moeten sowieso dol zijn op Disney, want Finn was dat jaar Mickey Mouse voor Halloween. Ze toonden een foto van hem tijdens een ander optreden op Jimmy Kimmel Live! datzelfde jaar. Ford was Indiana Jones, en toen Finn zag hoe cool zijn oudere broer eruitzag, zei hij dat hij nu 'enge Mickey Mouse' was.

Toen Kimmel hem vroeg of hij een stakende ouder was, zei Wilson: "Ik ben behoorlijk streng in omgangsvormen en zo. Maar ja, weet je, ik ben niet onredelijk streng. Ik denk dat ik een beetje ouderwets ben. Weet je, ik heb tegen hen allebei gezegd: 'Het kan me niet schelen wat oom Woody en wat oom Willy doen, er is geen wiet in dit huis. Mijn huis, mijn regels, " grapte hij.

Wilson heeft ook onthuld dat hij hoopt dat zijn jongens competitief zullen zijn voor nuttige dingen, zoals goede cijfers halen of aardiger zijn voor Wilson, maar hij denkt dat het tussen hen hetzelfde zal zijn als tussen hem en zijn broers.

Wilson vertelde Ellen DeGeneres dat ze Finn "Me Too" noemen omdat hij altijd wil doen wat zijn oudere broer doet. Alles wat Ford zegt, Finn lacht hysterisch, maar als Wilson een grap maakt, "zijn er krekels", tenzij Ford lacht.

Owen Wilson Veel strenger dan je zou denken

Wilson weet zeker dat ze niet dezelfde jeugd krijgen als hij had. Zijn ouders waren nog makkelijker in de omgang dan hij. Hij groeide op zonder veiligheidsgordels, helmen of zonnebrandcrème.

Nu zijn de jongens van Wilson nog ouder, en volgens een bron voor Us Weekly heeft de acteur geweldig werk geleverd door hen op te voeden met hun moeders. "Owen is een geweldige vader voor zijn jongens geweest en heeft een warme en hechte relatie met hun moeders onderhouden", aldus de bron.

Wilson had de jongens het grootste deel van de tijd door de lockdown, dus hij had waarschijnlijk zijn handen vol. Maar het blijft raar dat hij geen relatie lijkt te hebben met zijn dochter. Misschien zullen Finn en Ford op een dag tijd doorbrengen met hun zus en haar parkour leren.

Aanbevolen: