Alles wat de ex van Owen Wilson over hem (en hun dochter) heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Alles wat de ex van Owen Wilson over hem (en hun dochter) heeft gezegd
Alles wat de ex van Owen Wilson over hem (en hun dochter) heeft gezegd
Anonim

Owen Wilson is een van Hollywood's meest succesvolle acteurs, bekend om ons aan het lachen, huilen en ons goed voelen met zijn rollen in hitfilms, van Wedding Crashers tot Zoolander, Wonder, en meest recentelijk Marry Me, waarin hij staarde naast Jennifer Lopez.

De acteur wordt vaak gecast als de 'goede kerel' of de 'liefdevolle vader' en lijkt in het echte leven een hechte band te hebben met zijn twee zonen. Owen Wilson heeft zelfs over Ellen gesproken over zijn oudste, Robert, die tien jaar oud is en vernoemd is naar de vader van de Wonder-acteur.

owen wilson hosting snl, openingsmonolgue
owen wilson hosting snl, openingsmonolgue

“Het is ongelooflijk. Ik bedoel, alles wat [Robert] zegt is gewoon het grappigste ooit, en ik kan een grap maken en het zijn, zoals, krekels, " grapte Owen. "Het is alsof niets van die jongens."

Owen Wilson leek de perfecte vader - tot 2019, toen Owen's ex Varunie Vongsvirates openbaar werd over hun dochter en over het verdriet en de woede die ze voelt dat, ongeacht haar pogingen om Owen betrokken te houden bij hun dochter Lyla, Owen heeft geen interesse.

Blijkbaar eindigde zijn relatie met Varunie zo slecht dat Owen Lyla niet eens heeft ontmoet. Deze onthulling leidde ertoe dat het publiek Owen aan het roosteren was vanwege zijn opmerkingen over het feit dat hij een "alleenstaande vader" was, ondanks het feit dat hij zijn derde kind niet had gezien.

Waarom heeft Owen Wilson zijn dochter niet ontmoet?

Het voormalige koppel was 'af en toe' en 'casual', en bronnen suggereren dat Owen niet zeker wist of Lyla zijn kind was. Hij vroeg om een DNA-test, blijkt uit de door Radar Online beoordeelde documenten. Toen hij eenmaal wist dat hij de biologische vader van Lyla was, vroeg Owen Wilson niet om bezoekrecht en heeft hij zijn kind niet persoonlijk ontmoet - maar hij beta alt wel heel veel kinderbijslag.

Fans hebben getheoretiseerd dat Wilson ronduit geen kinderen meer wilde, en dat zou een van de redenen kunnen zijn waarom hij heeft besloten niet betrokken te zijn bij Lyla, en ook om duidelijk te blijven van wat ooit zogenaamd was een "giftige" relatie.

Natuurlijk wil Lyla's moeder meer dan geld voor hun dochter. Ze zou willen dat Owen meer betrokken was bij zijn dochter, dat hij net zo'n vader voor haar zou zijn als voor zijn zonen.

Speculatie suggereert dat Owen de banden met Varunie volledig heeft verbroken vanwege zijn worsteling met verslaving en depressie waarvan zijn naasten zeiden dat ze voortkwamen uit de stressvolle en giftige relatie die Owen en Varunie hadden. Dit suggereert dat Owen zijn dochter niet wil ontmoeten omdat het betekent dat hij haar moeder ook in zijn leven moet houden.

Wat heeft Varunie Vongsvirates gezegd over Owen Wilson?

Varunie onthulde hoe ze zich echt voelde tijdens een exclusief gesprek met de Daily Mail en zei: "[Owen] heeft [Lyla] helaas nooit ontmoet." Varunie zei ook dat ze Owen heeft gesmeekt om deel uit te maken van Lyla's leven, maar dat Owen niets met hun dochter te maken heeft en dat het kleine meisje haar vader nooit heeft ontmoet.

Lyla is een prachtig klein meisje. Vanaf 2022 is ze drie jaar oud en het evenbeeld van haar vader. "Hij helpt financieel, maar daar is het nooit over gegaan", zei Lyla's moeder in 2019 tegen de Daily Mail. "Lyla heeft een vader nodig. Het is ironisch hoe [Owen] deze vaderrollen blijft krijgen, hij speelt een vader in zijn nieuwe film en hij heeft zijn eigen dochter nooit ontmoet.”

Varunie heeft ook haar sociale media gebruikt om steun te krijgen, waarvan ze misschien hoopt dat het Owen Wilson onder druk zal zetten om het juiste te doen voor zijn dochter. Ze heeft ook een paar "opgravingen" op Instagram gemaakt, waaronder een foto van Owen Wilson tijdens een première voor zijn film Father Figure; de originele afbeelding had een bijschrift dat Wilson schaduw leek te werpen, maar het is sindsdien bewerkt.

Veel mensen hebben haar Instagram gebruikt om steun te betuigen en ook hun frustratie te uiten over Owen Wilson, niet in staat om te begrijpen waarom hij geen deel zou willen uitmaken van Lyla's leven.

"Ik kan je begrijpen waarom je hem probeert te helpen contact te maken, het is niet in zijn voordeel, het is voor haar om iets met haar vader te hebben", reageerde een Instagrammer op een foto van Lyla.

"Maar het is beter om een solide familie te hebben die van haar houdt als ze opgroeit in plaats van een man die nooit zal opstaan en precies dat zal zijn! Ze is beter af zonder hem, het is zijn verlies, jij bent geweldig en jij bent doet zo geweldig werk. Wees trots op jou en haar."

"Oh mijn god. Ze is kostbaar! [Owne] verdient haar niet en verdient het niet om een achternaam te delen met dat mooie meisje, " merkte een andere Instagrammer op. "Ze heeft geluk met jou, je vrienden en familie."

"Blijf niet proberen hem te dwingen je mooie dochter te erkennen", adviseerde een andere Instagrammer. "Hij verdient haar niet. Ik heb in jouw schoenen gestaan. Je kunt van een dreumes geen papa maken. Layla verdient beter dan dat."

"Hoe kan iemand geen relatie met dit schatje willen hebben? Onvoorstelbaar", zei een andere fan, die ook Owen Wilson tagde in de opmerking.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Varunie's snijdende woorden of sociale media-opgravingen zullen werken voor de Wedding Crashers-acteur - maar het is duidelijk dat ze veel liefde en steun voor haar dochter heeft van haar volgers op sociale media en ook van haar eigen familie, dat is wat de belangrijkste persoon in dit verhaal - Lyla - absoluut verdient.

Aanbevolen: