Gewoon een beetje schaduwrijk, merkdeals en meer: een kijkje in het leven van Eminems dochter Hailie Jade

Inhoudsopgave:

Gewoon een beetje schaduwrijk, merkdeals en meer: een kijkje in het leven van Eminems dochter Hailie Jade
Gewoon een beetje schaduwrijk, merkdeals en meer: een kijkje in het leven van Eminems dochter Hailie Jade
Anonim

Eminems muziek komt vaak van een plek waar de rapper persoonlijk worstelt in het leven; vandaar dat veel mensen resoneren met zijn muziek. Een van de meest spraakmakende onderwerpen is Hailie Jade, zijn enige biologische dochter, die hij noemt in meer dan 20 nummers in zijn rijke, tien jaar durende discografie: "Mockingbird" geeft levendige details over zijn relatie met zijn dochters toen zijn roem omhoogschoot terug in de 2000 en nam tegelijkertijd zijn privéleven weg.

Fast-forward naar 2022, en Hailie Jade Mathers is niet langer het lieve kleine kind dat we voor het eerst zagen in de videoclip van 2004. Ze is nu een volwassen vrouw met een mooie carrière voor de boeg, en het is veilig om te zeggen dat Marshall Mathers zijn opvoeding goed deed. Ze studeerde af aan de universiteit met een fantastische GPA voordat ze een zeer bekende figuur op Instagram werd die miljoenen volgers verzamelde. Hier is een kijkje in het leven van Hailie Jade Mathers en wat ze heeft uitgespookt.

8 Wanneer werd Hailie Jade Mathers geboren?

Hailie Jade Mathers werd geboren op 25 december 1995, uit de relatie van Eminem met zijn oude geliefde Kimberly Scott in een door misdaad geteisterde buurt van Detroit. Destijds werkte haar vader (24) in een familierestaurant genaamd Gilbert's Lodge, terwijl hij probeerde naam te maken in de underground rap-battlescene in Detroit.

Toen Em een jaar later zijn noodlottige debuutalbum Infinite uitbracht, waren dj's en radiostations in Motor City grotendeels zijn muziek en werd hij kort voor haar verjaardag ontslagen: "Het was vijf dagen eerder Kerstmis, dat is de verjaardag van Hailie. Ik had zo'n veertig dollar om iets voor haar te halen."

7 Welk Guinness World Record heeft Hailie Jade Mathers?

In 2002 bevestigde Em zijn lange levensduur in het rapspel met The Eminem Show, een 77 minuten durende verzameling van de lyrische volwassenheid van de rapper die elementen van rap-rock in elke hoek bevat. Het is gevierd als Em's beste werk, maar mensen wisten niet dat zijn dochter ook geschiedenis heeft geschreven met dit werk. Ze is te horen op "My Dad's Gone Crazy", het allerlaatste nummer van het album en werd de jongste ooit met een nummer in een R&B-hitlijst.

"Hailie Jade Mathers (VS) (geb. 25 december 1995) werd de jongste artiest, in de leeftijd van 6 jaar en 210 dagen, die een R&B-hit kreeg toen 'My Dad's Gone Crazy' in augustus 2002 in de hitparade stond. trad op met haar vader, Eminem (VS), "zoals opgemerkt door Guinness World Record.

6 Hailie Jade Mathers' College Degree

Na haar optreden in 'My Dad's Gone Crazy' leefde Hailie Jade Mathers een leven buiten de schijnwerpers, terwijl haar vader zijn best deed om haar te beschermen tegen de waanzin. Ze ging naar school zoals elk ander normaal kind en studeerde in 2014 af aan Chippewa Valley High School. Ze werd gekroond als de thuiskomstkoningin en studeerde af met de hoogste eer van summa cum laude en noemde haar ouders voor haar morele steun.

Ze ging uiteindelijk naar de Michigan State University in East Lansing om psychologie te studeren, waar ze in de zomer van 2018 afstudeerde.

5 Hoe ontmoette Hailie Mathers haar oude vriend, Evan McClintock?

Hailie Jade heeft haar privéleven altijd zo rustig mogelijk gehouden, maar ze heeft een paar glimpen van haar liefdesleven gegeven. Ze is momenteel aan het daten met haar vriend Evan McClintock en ging een paar keer "Instagram-officieel". Het paar ontmoette elkaar toen ze bij MSU waren en zijn al sinds 2016 samen. Echter, in tegenstelling tot zijn modelvriendin, lijkt Evan's sociale media-handvat privé te zijn, en hij houdt het graag zo.

"Hailie's familie heeft Evan verwelkomd, ze zijn een fantastisch jong stel dat houdt van gezellige avonden in plaats van hard feesten", vertelde een insider aan The Daily Mail in 2018.

4 Heeft Hailie Jade Mathers een relatie met haar oom, Nathan?

Hailie's oom, Nathan, die ook de halfjongere broer van Eminem is, gaf zijn goedkeuring voor hun relatie. Hij zei ooit op haar Instagram-bericht met haar vriend: "Mijn homie Evan." Ze kwamen weer bij elkaar voor Eminem's Super Bowl halftime show in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië, in februari van dit jaar.

3 Hailie Mathers werd een social media influencer

Kort na haar afstuderen aan de universiteit werd Hailie een fulltime influencer op sociale media met inhoud variërend van mode tot beauty. Haar Instagram had maar liefst 2,8 miljoen volgers en het groeit nog steeds. De ontluikende beautyblogger werkt vaak samen met een aantal opwindende merken, waaronder Puma Women.

"Ze houdt ervan om onopvallend te blijven, haar hond uit te laten en naar fitnesslessen te gaan, met haar vrienden om te gaan en op vakantie te gaan met Evan (haar vriend), "zei een bron destijds, zoals gerapporteerd door Cosmopolitan. "Ze had een normaal leven op de universiteit en zat in een studentenvereniging, ze was populair en concentreerde zich hard op haar studie."

2 Wat Eminem heeft gezegd over het opvoeden van Hailie en zijn andere dochters

Hoewel Eminem misschien probeerde zijn dochter van de wereld te houden, heeft hij haar naam zo vaak in zijn liedjes genoemd. In een interview in 2020 op de Hotboxin-podcast van Mike Tyson vertelde hij de gastheer echter publiekelijk hoeveel trotse vader hij is. Hij zei: "Ze doet het goed. Ze heeft me zeker trots gemaakt. Ze studeerde af van de universiteit, 3,9 … Dus als ik denk aan mijn prestaties, is dat waarschijnlijk het ding waar ik het meest trots op ben: kinderen kunnen opvoeden."

1 Hailie Mathers lanceerde een podcast, 'Just A Little Shady', met haar vriendin Brittany Ednie

Onlangs waagde Hailie Jade zich aan podcasting met haar show "Just a Little Shady", die ze samen met haar oude vriend Brittany Ednie host. De eerste aflevering werd gelanceerd op 15 juli en geeft een kijkje in haar leven, inclusief de keer dat ze als kind haar vriend terloops uitnodigde voor de tourbus van Eminem.

"Het is zo leuk om terug te kijken … terugdenkend als een volwassene, ik heb zoiets van, 'Wauw, dat is zo, zo surrealistisch' en die herinneringen aan mij dat ik dacht dat dat normale dingen waren, nu kijk ik terug als, 'Holy crap, dat was cool'", zei ze.

Aanbevolen: