Fans vergeten dat Emma Stone op deze D-List realityshow verscheen

Inhoudsopgave:

Fans vergeten dat Emma Stone op deze D-List realityshow verscheen
Fans vergeten dat Emma Stone op deze D-List realityshow verscheen
Anonim

Reality-televisie is al jaren een populair onderdeel van het kleine scherm, en vooral wedstrijdshows zijn enorm. Shows als Survivor, Big Brother en The Voice hebben allemaal kunnen gedijen dankzij het competitie-element.

Lang voordat ze een van de populairste actrices ter wereld was, was Emma Stone een jonge artiest die op zoek was naar haar grote doorbraak. Dit leidde haar naar een realityshow die vrijwel niemand zich herinnert. Haar tijd op de show leidde zelfs tot een unaired piloot die haar carrière zou veranderen.

Laten we terugblikken op de vergeten realityshow waar Emma Stone mee te maken had.

Emma Stone is een ster op de A-lijst

Als een van de meest populaire sterren in de filmindustrie, is Emma Stone iemand die nauwelijks introductie nodig heeft. Ze was in staat om door te breken in de jaren 2000, en naarmate de tijd verstreek, heeft Stone geweldig werk geleverd door op het juiste moment in de juiste projecten te landen, op weg naar de top van Hollywood.

Op het grote scherm hebben fans de kans gehad om de actrice in een aantal hitfilms te zien. Haar optreden in La La Land uit 2017 was fantastisch, en het leverde de actrice haar eerste Oscar-overwinning op.

In La La Land speelde Stone een worstelende actrice, en ze kon zich inleven in haar karakter.

"Toen ik voor het eerst naar L. A. verhuisde, was ik vijftien en zat ik bij dit jeugdbureau, en ze stuurden me op veel Disney Channel-dingen. Ik kreeg niets. Ik ging heel veel door audities. En toen was het radiostilte. Niets. Ik heb maandenlang geen audities gehad. En dat is voor mij pijnlijker dan veel auditie doen en afgewezen worden. Want als je auditie doet, heb je geluk", zei ze tegen Elle.

Tijdens die moeilijke jaren maakte Stone haar weg naar een realityshow in de hoop de roem en het fortuin te vinden dat haar was ontgaan.

Ze deed mee aan 'In Search Of The New Partridge Family'

2004's In Search of the New Patridge Family was een VH1-wedstrijdshow die nieuwe gezichten wilde werpen in The New Patridge Family. De originele show was in die tijd een enorm succes en VH1 dacht duidelijk dat een revivalshow een hit zou kunnen worden bij het moderne publiek.

Tijdens de show zou Stone "Bitch" van Meredith Brooks en "We Belong" van Pat Benatar uitvoeren. Dit waren enkele gewaagde keuzes voor de jonge zangeres, maar ze had het volste vertrouwen in haar capaciteiten.

Toen ze sprak over haar ervaring op de wedstrijdshow, zei Stone: "Je gaat daar met je ogen rollen en denkt: 'dit is gewoon een reality-zoekwedstrijd', maar dan ben je daar zeven weken, en je wilt gewoon heel, heel graag winnen."

Het gekke van dit alles? Zij won! Dat klopt, Emma Stone is niet alleen een voormalige reality-tv-concurrent, maar ze nam al die jaren geleden zelfs de hoofdprijs mee naar huis. Plots had de jonge artiest een potentiële doorbraak in handen, maar het ging niet helemaal zoals gepland.

Ze won de show en speelde in een piloot die niemand zag

Emma Stone in The New Patridge Family
Emma Stone in The New Patridge Family

Dus, wat is er in vredesnaam met The New Patridge Family gebeurd, en waarom heeft vrijwel niemand van deze show gehoord? Helaas is er een pilot-aflevering gefilmd, maar die aflevering is nooit op het kleine scherm verschenen.

Dit moet een enorme klap zijn geweest voor de jonge ster, maar het lot had grotere dingen in gedachten. Nadat ze wat klein werk op televisie had gekregen, kon Stone een rol spelen in Superbad uit 2007, en vanaf dat moment zou ze voortbouwen op het enorme succes dat ze vond. Superbad maakte plaats voor The House Bunny en Zombieland, en binnen de kortste keren wist iedereen wie Emma Stone was.

In deze fase van haar carrière staan studio's te popelen om met haar samen te werken, wat betekent dat ze selectief kan zijn in de projecten waaraan ze deelneemt. De Cruella van 2021 was een grote ommekeer voor de actrice, en na de dingen gladgestreken met Disney, meldde ze zich snel aan voor een vervolgproject. IMDb laat ook zien dat Stone gehecht is aan projecten als Poor Things en The Curse, dus verwacht dat fans deze in de gaten houden terwijl ze zich ontwikkelen.

Reality-televisie verandert mensen misschien niet altijd in sterren, maar af en toe glipt een artiest als Emma Stone door en verovert de entertainmentindustrie.

Aanbevolen: