Fans kunnen niet geloven dat 'Veronica Mars' is vervangen door deze mislukte realityshow

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat 'Veronica Mars' is vervangen door deze mislukte realityshow
Fans kunnen niet geloven dat 'Veronica Mars' is vervangen door deze mislukte realityshow
Anonim

De jaren 2000 waren een decennium met een aantal populaire shows, maar het is gewoon onmogelijk om naar de grootste hits van het decennium te kijken zonder te merken dat veel populaire shows in het tienergenre waren. Gilmore Girls en Gossip Girl zijn slechts twee voorbeelden van de populaire tienershows uit het decennium.

Veronica Mars was een hit toen het in de lucht was, maar het bereikte uiteindelijk wat fans vonden dat een voorbarige conclusie was. Om het nog erger te maken, werd het vervangen door een volledig vergeetbare realityshow die uiteindelijk zinloos werd.

Laten we Veronica Mars eens nader bekijken en kijken welke realityshow het heeft vervangen.

'Veronica Mars' was een hit

In september 2004 maakte Veronica Mars zijn debuut op televisie en UPN-fans waren destijds toe aan iets nieuws. Gelukkig leverde het netwerk een serie af waar fans enorm van genoten, en de show kon meerdere seizoenen duren dankzij de fans die elke week afstemden.

Met Kristen Bell in de hoofdrol, was Veronica Mars een fantastische mysterieshow die iets nieuws toevoegde aan de line-up van tienershows die in die tijd in de lucht waren. Bell was perfect geschikt om het titulaire personage te spelen, en zelfs toen het netwerk The CW werd, hield Veronica Mars zijn fans nog steeds in de buurt.

Toen ze over het personage sprak, zei Kristen Bell: "Rob noemt haar een superheld zonder cape, wat echt een geweldige manier is om haar te beschrijven. En Veronica's superkracht is dat het haar niets kan schelen wat iemand anders van haar denkt Ze geeft om wat ze van haar denkt, wat volgens mij een heel gezonde manier van leven is."

Hoe geweldig de show op The CW ook ging, het kwam onvermijdelijk tot een einde, tot groot ongenoegen van fans overal.

Het kwam tot een einde in 2007

Ondanks fans die oprecht van Veronica Mars houden, kon de show maar drie seizoenen in de lucht blijven voordat het netwerk de stekker eruit trok. De waarheid is dat de show geen superhoge kijkcijfers had, en dit speelde een belangrijke rol in het feit dat het van het netwerk werd gehaald.

Ongelooflijk, na 7 jaar uit de lucht te zijn geweest, maakte Veronica Mars een comeback voor nog een seizoen. Dit was allemaal te danken aan een financieringscampagne die werd aangestuurd door fans van de originele serie, en het was iets dat als een verrassing kwam voor alle betrokkenen.

Seriemaker Rob Thomas sprak hierover en zei: "Het is vreemd hoeveel momentum er zeven jaar lang uit de lucht was. We stonden nooit op de cover van tijdschriften toen we in de lucht waren … zeven jaar later, we staan op de cover van Entertainment Weekly. Het deed mijn hoofd tollen."

De comeback duurde maar één seizoen, maar fans kregen uiteindelijk ook een film. Dit was een beetje een verlossing voor wat er al die jaren geleden gebeurde toen de originele show werd geannuleerd. Om het nog erger te maken, was de show die Veronica Mars verving een absolute blindganger.

Het werd vervangen door 'Pussycat Dolls Present: The Search For The Next Doll'

Dus, welke show verving Veronica Mars op het kleine scherm? Zeker, het was iets dat een enorme hit was, toch? Helaas besloot het netwerk de dobbelstenen te gooien met Pussycat Dolls Present: The Search for the Next Doll. Weet je het niet meer? Ja, ook niemand anders.

De realityshow van de competitie was gericht op, je raadt het al, het vinden van een nieuw lid voor de Pussycat Dolls. Ze waren rond deze tijd nog steeds populair, maar het bouwen van een hele show rond het zoeken naar een lid was duidelijk niet bedoeld om lang mee te gaan. Kijk eens aan, de show duurde 8 afleveringen voordat hij de winnaar werd en nooit meer terugkeerde naar het kleine scherm.

Asia Nitollano was de gelukkige winnaar van de show, die bedoeld was om haar een grote doorbraak in de muziekindustrie te geven. Ongelooflijk dat Nitollano nooit lid zou worden van de groep en ervoor zou kiezen om solo te gaan. Het bleek dat ze nooit contractueel verplicht was om deel uit te maken van de groep, en ze ging haar eigen weg. Al die jaren later, en niemand heeft nog een hit van haar gehoord. Ouch.

Zoals we al zeiden, zou Veronica Mars jaren later de kans krijgen om terug te keren, maar het was gewoon niet hetzelfde. Het is maar goed dat het netwerk de show heeft ingeblikt ten gunste van een realityshow die letterlijk niets betekende voor de betrokken groep.

Aanbevolen: