Will Smith's Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Will Smith's Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?
Will Smith's Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?
Anonim

Als het gaat om rijke en beroemde families in Hollywood, denk je zeker aan de Smiths. Acteurs Will Smith en Jada Pinkett Smith werden in de jaren negentig beroemd en sindsdien zijn ze nietjes in de acteerindustrie. Hun kinderen Jaden en Willow Smith behoren tegenwoordig tot de meest veelbelovende jonge sterren en het lijdt geen twijfel dat ze in de schijnwerpers zullen blijven staan.

Vandaag bekijken we hoeveel elk lid van de beroemde familie momenteel waard is. Blijf scrollen om erachter te komen wie het rijkste lid van de familie is in 2021!

7 Will Smith heeft naar schatting een nettowaarde van $ 350 miljoen

We trappen de lijst af met acteur en rapper Will Smith. Volgens Celebrity Net Worth wordt de ster momenteel geschat op een nettowaarde van $ 350 miljoen. Will Smith werd beroemd in de jaren negentig na een hoofdrol in de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air en sindsdien is hij een vaste waarde in Hollywood. Door de jaren heen konden fans hem zien in blockbusters als Independence Day, Men in Black en Ali. Daarnaast heeft de ster ook vier succesvolle studioalbums uitgebracht.

6 Terwijl zijn vrouw Jada Pinkett Smith $50 miljoen waard is

Will Smith's vrouw Jada Pinkett Smith is de volgende op de lijst. Volgens Celebrity Net Worth wordt ze momenteel geschat op $ 50 miljoen.

Jada Pinkett Smith werd ook beroemd als actrice en tegenwoordig is ze vooral bekend van films als The Nutty Professor, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions en Girls Trip - en shows zoals Gotham en A Different World. Daarnaast presenteert Jada Pinkett Smith samen met haar moeder en dochter de Facebook Watch talkshow Red Table Talk.

5 Hun zoon Jaden Smith heeft naar schatting een nettowaarde van $8 miljoen

De volgende op de lijst is Will en Jada's zoon Jaden Smith, die momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen heeft. Aangezien Jaden het kind is van twee beroemde sterren, is het geen verrassing dat hij al van jongs af aan actief is in de entertainmentindustrie. Hij maakte zijn acteerdebuut met zijn vader Will Smith in de biografische dramafilm The Pursuit of Happyness uit 2006, en sindsdien konden fans hem zien in projecten als The Day the Earth Stood Still en The Karate Kid. Naast acteren is Jaden Smith ook bezig met muziek en tot nu toe heeft hij drie studioalbums uitgebracht - Syre in 2017, Erys in 2019 en CTV3: Cool Tape Vol. 3 in 2020.

4 Terwijl hun dochter Willow Smith $6 miljoen waard is

Laten we verder gaan met de jongere zus van Jaden Smith, Willow. Net als Jaden werd ook Willow op jonge leeftijd beroemd. In 2007 maakte de zevenjarige Willow haar acteerdebuut in de post-apocalyptische actiethriller I Am Legend waarin haar vader Will Smith speelde. In 2010 begon Willow Smith haar muziekcarrière met de single "Whip My Hair", een internationale hit.

In de loop van haar carrière heeft Willow Smith vier studioalbums uitgebracht - Ardipithecus in 2015, The 1st in 2017, Willow in 2019 en Lately I Feel Everything in 2021. Volgens Celebrity Net Worth, de 21-jarige -old wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen. Zoals eerder vermeld, presenteert Willow ook samen met haar moeder en grootmoeder de talkshow Red Table Talk.

3 Jada's moeder Adrienne Banfield-Norris heeft naar schatting een nettowaarde tussen $1-5 miljoen

Jada Pinkett Smith's moeder Adrienne Banfield-Norris maakt ook deel uit van de familie. De meesten kennen haar als mede-presentator van de Facebook Watch-talkshow Red Table Talk, die haar zeker heeft geholpen bekendheid te verwerven. Tegenwoordig wordt geschat dat de 68-jarige een nettowaarde heeft van ergens tussen de $ 1-5 miljoen.

2 Will Smiths ex-vrouw Sheree Fletcher heeft naar schatting een nettowaarde van $6 miljoen

De volgende op de lijst is actrice Sheree Fletcher, die tegenwoordig bekend staat als Sheree Zampino. Will Smith en Sheree Zampino waren van 1992 tot 1995 getrouwd en samen hebben ze een zoon genaamd Willard Carroll "Trey" Smith III. Sheree is een ondernemer en reality-tv-ster en ze is vooral bekend door haar optreden in projecten als The Real Housewives of Beverly Hills, Hollywood Exes, Minay TV en Bethenny. Volgens Celebrity Net Worth wordt de ex-vrouw van Will Smith momenteel geschat op een vermogen van $ 6 miljoen.

1 en haar en Will Smith's zoon Trey Smith is momenteel $2 miljoen waard

En tot slot, de lijst wordt afgerond met de zoon van Will Smith en Sheree Fletcher, Trey Smith. Volgens Celebrity Net Worth wordt Trey momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen. Trey - die zeker niet zo bekend is als zijn halfbroers en -zussen Jaden en Willow Smith - streeft momenteel naar een carrière als DJ.

Aanbevolen: