Paris Hilton's Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Paris Hilton's Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?
Paris Hilton's Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?
Anonim

Reality-televisiester en DJ Paris Hilton werd begin jaren 2000 beroemd en sindsdien heeft ze steeds meer succes weten te behalen. Vorig jaar stond Parijs in de schijnwerpers met haar documentaire This Is Paris, en dit jaar ging haar reality-tv-show Paris in Love in première. Naast reality-tv heeft Paris zich in de jaren 2010 gevestigd als een gerespecteerde DJ.

Vandaag bekijken we hoe rijk de familie van Paris Hilton is. Van haar kersverse echtgenoot Carter Reum tot haar broers en zussen Nicky en Barron tot haar moeder Kathy Hilton, moeder van reality-tv-ster - blijf scrollen om te zien hoeveel elk van de familieleden van de reality-tv-ster waard is in 2021!

7 Paris Hilton heeft een nettowaarde van $300 miljoen

Laten we de lijst beginnen met het feit dat Paris Hilton momenteel naar schatting een nettowaarde van $300 miljoen heeft. De socialite werd in de vroege jaren 2000 beroemd met de reality-tv-show The Simple Life waarin ze samen met Nicole Richie speelde. Sindsdien heeft Paris zich weten te vestigen als mediapersoonlijkheid, succesvolle zakenvrouw, model, zangeres, DJ en actrice. Volgens Celebrity Net Worth wordt Paris Hilton momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 300 miljoen.

6 Haar man Carter Reum heeft naar schatting een nettowaarde tussen $35 en $40 miljoen

De volgende op de lijst is de echtgenoot van Paris Hilton - ondernemer en durfkapitalist Carter Reum. De twee bonden de kennis dit najaar in een met sterren bezaaide ceremonie. De twee zijn sinds mei 2019 aan het daten en in februari 2021 verloofde het paar zich.

De reality-tv-show Paris In Love volgt de twee tortelduifjes terwijl ze zich voorbereiden op hun grote dag. Momenteel wordt geschat dat Carter Reum een nettowaarde heeft tussen $ 35 en $ 40 miljoen.

5 Paris' zus Nicky Hilton heeft een netto waarde van $50 miljoen

Laten we verder gaan met de jongere zus van Parijs, Nicky Hilton, die momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 50 miljoen heeft. Tegenwoordig staat Nicky bekend als zakenvrouw, socialite, model en modeontwerper. Hoewel Paris Hilton lijkt te gedijen in de schijnwerpers, heeft Nicky Hilton de neiging om liever buiten de schijnwerpers te blijven. Ze is sinds 2015 getrouwd met financier James Rothschild en samen hebben ze twee dochters - Lily Grace Victoria Rothschild geboren in 2016 en Theodora "Teddy" Marilyn Rothschild geboren in 2017.

4 Haar ouders Kathy en Richard Hilton hebben een gecombineerd vermogen van $350 miljoen

Natuurlijk zou deze lijst niet compleet zijn zonder de ouders van Paris Hilton - Kathy en Richard Hilton. Zoals degenen die de Hiltons bijhouden weten, is Richard Hilton een succesvolle zakenman en voorzitter en mede-oprichter van Hilton & Hyland, terwijl Kathy Hilton momenteel vooral bekend staat om haar hoofdrol in de populaire reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills. Samen hebben de twee een geschat vermogen van $ 350 miljoen.

3 De broer van Parijs, Barron Hilton II, heeft een nettowaarde van $5 miljoen

De volgende op de lijst is de jongere broer van Paris Hilton, Barron Hilton II, die er zeker de voorkeur aan geeft buiten de schijnwerpers te blijven.

De jongere broer van Parijs besteedt het grootste deel van zijn tijd aan zijn gezin - hij is getrouwd met de Duitse gravin Tessa Gräfin von Walderdorff en samen hebben de twee een dochter. Momenteel heeft Barron Hilton II naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen. Naast Barron heeft Paris Hilton nog een broer - Conrad Hughes Hilton, maar zijn vermogen wordt momenteel niet bekendgemaakt.

2 Haar tante Kyle Richards heeft een nettowaarde van $100 miljoen

Laten we verder gaan met de tante Kyle Richards van Paris Hilton. Kyle - die de zus van Kathy Hilton is - is momenteel vooral bekend door de hoofdrol in elk seizoen van de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills. De ster heeft echter het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers gestaan toen ze haar carrière als kinderactrice begon. Enkele van de projecten waarin Kyle Richards speelde, zijn Little House on the Prairie, The Car, Tobe Hooper's Eaten Alive, The Watcher In The Woods en Halloween. Momenteel heeft Kyle Richards naar schatting een nettowaarde van $ 100 miljoen.

1 en haar andere tante Kim Richards heeft een nettowaarde van $400 duizend

En tot slot, het afronden van de lijst is de andere tante van Paris Hilton en de zus van Kathy Hilton - Kim Richards. Net als Kyle groeide ook Kim op als kindactrice en verscheen ze in projecten als Nanny and the Professor, Escape to Witch Mountain en Return from Witch Mountain. Daarnaast was Kim Richards ook te zien in meerdere seizoenen van The Real Housewives of Beverly Hills. Momenteel heeft Kim naar schatting een nettowaarde van $ 400.000, wat betekent dat ze zeker niet zo rijk is als de rest van de familie.

Aanbevolen: