Britney Spears' Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Britney Spears' Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?
Britney Spears' Family: hoeveel is iedereen waard in 2021?
Anonim

Popprinses Britney Spears staat al meer dan twee decennia in de schijnwerpers en hoewel ze zeker niet de gemakkelijkste carrière heeft gehad, lijkt het erop dat het eindelijk gaat lukken beter voor de ster. Na 13 jaar in een conservatorium te hebben gezeten, is Britney eindelijk vrij en haar fans kunnen niet blijer zijn.

Vandaag bekijken we hoe rijk haar familie eigenlijk is in 2021. Van haar verloofde Sam Asghari tot haar zus Jamie Lynn Spears tot haar vader en voormalig conservator Jamie Spears - blijf scrollen om erachter te komen hoeveel de familie van de zanger momenteel waard is!

7 Britney Spears heeft een nettowaarde van $70 miljoen

Laten we beginnen met het feit dat Britney Spears volgens Celebrity Net Worth momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 70 miljoen heeft. Aangezien de zangeres al sinds eind jaren 90 beroemd is, is het geen verrassing dat ze een indrukwekkend vermogen heeft. Door haar 13-jarige conservatorium is de vader van de zanger, Jamie Spears, er echter in geslaagd om een deel van haar inkomen af te nemen en te verspillen. In de loop van haar carrière heeft Britney Spears negen studioalbums uitgebracht - haar meest recente is Glory, die in 2016 werd uitgebracht.

6 Haar verloofde Sam Asghari heeft een nettowaarde van $1 miljoen

De volgende op de lijst is de huidige verloofde van Britney Spears, personal trainer Sam Asghari. De twee ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de muziekvideo voor het nummer "Slumber Party" van de zanger en sindsdien zijn ze samen.

Sinds de ontmoeting met de beroemde popster staat Asghari ook in de schijnwerpers. Momenteel heeft de fitnesstrainer - die de eigenaar en oprichter is van Asghari Fitness - een geschat vermogen van $ 1 miljoen.

5 Britneys zus Jamie Lynn Spears is $6 miljoen waard

Laten we verder gaan met Britneys jongere zus Jamie Lynn Spears. Momenteel wordt geschat dat Jamie Lynn een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft. Zoals fans weten, werd Britney's jongere zus beroemd in 2005 toen ze Zoey Brooks begon te spelen in de Nickelodeon-sitcom Zoey 101. In 2007 stond de actrice in de schijnwerpers vanwege haar zwangerschap op 16-jarige leeftijd. Vandaag de dag streeft Jamie Lynn Spears nog steeds naar acteren en schittert ze in de Netflix-romantische dramashow Sweet Magnolias. Daarnaast heeft Britney's jongere zus in de loop der jaren ook de muziekindustrie verkend, maar daar heeft ze niet veel succes geboekt.

4 en haar broer Bryan Spears is $1,5 miljoen waard

Britney's Spears' oudere broer Bryan Spears is de volgende op de lijst. Van de drie broers en zussen is Bryan absoluut degene die het meest uit de schijnwerpers is gebleven. Hij werkte echter veel met zijn gezin toen hij film- en televisieproducent werd.

Enkele van de projecten die hij produceerde, zijn Jamie Lynn Spears: A Weekend with Jamie Lynn Spears, Zoey 101 en VideoNow: At Home with Jamie Lynn Spears. Momenteel wordt geschat dat Britneys oudere broer een vermogen heeft van $1,5 miljoen.

3 De vader van de zanger, Jamie Spears, heeft een nettowaarde van $5 miljoen

De volgende op de lijst is Britney Spears' vader Jamie Spears, met wie de popprinses zeker geen goede relatie heeft gehad. Zoals fans weten, is Jamie al 13 jaar conservator van Britney Spears en het is veilig om te zeggen dat de twee nooit een sterke vader-dochterrelatie hebben gehad. Het lijkt erop dat Jamie in de loop der jaren heeft kunnen profiteren van het conservatorium en momenteel wordt geschat dat hij een vermogen heeft van $ 5 miljoen.

2 en haar moeder Lynne Spears heeft een nettowaarde van $5 miljoen

Laten we verder gaan met de moeder van de zangeres, Lynne Spears. Door de jaren heen leek het alsof Britney's vader de baas was over haar leven, maar onlangs onthulde de popster dat het eigenlijk haar moeder was die hem op het idee bracht. In de loop der jaren heeft Lynne Spears twee boeken uitgebracht: A Mother's Gift in 2001 en Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World in 2008. Momenteel heeft de moeder van Britney Spears naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

1 Ten slotte is ex-echtgenoot Kevin Federline $1,5 miljoen waard

En tot slot, het afronden van de lijst is Britney Spears' ex-man, rapper Kevin Federline. De twee sterren ontmoetten elkaar in 2004 en drie maanden later verloofden ze zich. Ze trouwden in september van hetzelfde jaar en samen hebben ze twee kinderen - Sean Preston Federline geboren in 2005 en Jayden James Federline geboren in 2006. Het paar rondde hun scheiding af in de zomer van 2007. Sindsdien is Kevin niet meer veel in de schijnwerpers, ook al bleef hij een carrière nastreven als rapper, DJ, acteur, televisiepersoonlijkheid en model. Momenteel heeft Kevin Federline naar schatting een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

Aanbevolen: