Priyanka Chopra verwijdert "Jonas" van haar Instagram-naam terwijl ze 'The Matrix: Resurrection' promoot

Inhoudsopgave:

Priyanka Chopra verwijdert "Jonas" van haar Instagram-naam terwijl ze 'The Matrix: Resurrection' promoot
Priyanka Chopra verwijdert "Jonas" van haar Instagram-naam terwijl ze 'The Matrix: Resurrection' promoot
Anonim

Priyanka Chopra heeft haar fans en volgers officieel de stuipen op het lijf gejaagd, en het zal een hete minuut duren voordat ze op adem kunnen komen. Er begonnen geruchten de ronde te doen dat zij en Nick Jonas uit elkaar waren gegaan nadat ze 'Jonas' van haar naam had laten vallen en haar Instagram-gebruikersnaam simpelweg als 'Priyanka Chopra' had gelezen. Het toevoegen van de spanning was het feit dat haar Instagram-bio eenvoudig zei; "Prijanka." Dat was alles wat nodig was om heel wat opschudding te veroorzaken, en met één snelle verandering van haar naam had Chopra haar 70,5 miljoen volgers in een absolute razernij gebracht.

Verontruste geesten kunnen gerust zijn, wetende dat Priyanka Chopra en Nick Jonas nog steeds erg verliefd zijn en dat hun huwelijk intact blijft. Het lijkt erop dat er niets aan deze verandering is, behalve dat Priyanka gewoon wat aan het knutselen is met haar sociale media-account. Of is er?

Interessant is dat, net toen al dit drama en alle aandacht werd besteed aan Priyanka Chopra en haar sociale media-account… ze begon met posten om haar nieuwe film, The Matrix: Resurrection, te promoten, ook met Keanu Reeves in de hoofdrol.

Nou, dat was een interessante zet…

Fans zijn opgelucht, maar ze blijven volkomen in de war over waarom Priyanka Chopra haar achternaam op zo'n openbare manier zou aanpassen, slechts een paar dagen voordat ze haar huwelijksverjaardag zou vieren.

Priyanka Chopra heeft de omstandigheden die hebben geleid tot haar vreemd getimede naamsverandering niet direct aan de orde gesteld of uitgelegd, maar nadat ze geruchten over echtscheidingen had aangewakkerd en haar sociale media-account bijna had zien ontploffen met opmerkingen van bezorgde fans, nam ze wel even de tijd om over de trainingspost van Nick Jonas te gutsen. Fans lijken gerustgesteld, want deze liefdevolle opmerking op Nick's pagina leek te bewijzen dat er nog steeds een heleboel stomende hitte is tussen dit paar.

Was dit een publiciteitsstunt om haar film te promoten?

Hoewel het onduidelijk blijft waarom ze zich bezighield met een naamsverandering, is het moeilijk te missen dat Priyanka Chopra al deze hernieuwde aandacht voor haar sociale media-account gebruikte als een kans om zichzelf te promoten.

Fans begonnen Priyanka's pagina te doorzoeken om te zien of er nog meer huwelijksaanwijzingen naar boven zouden komen, en in plaats daarvan kregen ze een heel ander bericht. Het lijkt erop dat Priyanka het moment greep en al deze aandacht in haar voordeel gebruikte door de release van haar nieuwe film, The Matrix: Resurrection, aan te sluiten.

Misschien niet-zo-toevallig, een post waarin de film werd gepromoot en Priyanka in karakter werd bespat op haar Instagram-pagina, precies een maand voordat de film zou worden uitgebracht.

Dat is een onfeilbare manier om wat aandacht te trekken voor een nieuw project!

Aanbevolen: