Priyanka Chopra onthult eindelijk waarom ze 'Jonas' van haar Instagram-profiel heeft verwijderd

Inhoudsopgave:

Priyanka Chopra onthult eindelijk waarom ze 'Jonas' van haar Instagram-profiel heeft verwijderd
Priyanka Chopra onthult eindelijk waarom ze 'Jonas' van haar Instagram-profiel heeft verwijderd
Anonim

Na maanden van speculatie heeft Priyanka Chopra eindelijk de echte reden onthuld waarom ze ervoor koos om de naam Jonas van haar profiel op Instagram te verwijderen. Fans speculeerden al sinds de Matrix Resurrections-ster de achternaam van haar man, Nick Jonas, van haar pagina verwijderde zonder enige uitleg te geven.

Fans waren bezorgd dat Chopra uit elkaar was gegaan met Nick

De verwijdering van zijn naam gaf fans aan dat er mogelijk problemen waren in hun huwelijk, of dat ze zelfs uit elkaar waren. De 39-jarige voegde "Jonas" toe aan haar naam op Instagram en Twitter na haar huwelijk met Nick in 2018.

De actrice goot koud water over de geruchten dat zij en Nick uit elkaar waren gegaan door een video van haar man die aan het sporten was leuk te vinden. Ze liet toen ook een dorstige opmerking achter bij de video: Verdomme! Ik stierf net in je armen…? ? ️”

Chopra's moeder, Madhu, ontkende ook de speculatie dat haar dochter gescheiden was van Jonas en vertelde naar verluidt News18: "Het is allemaal onzin, verspreid geen geruchten."

Nu heeft de actrice eindelijk de verandering aangepakt.

Ze zijn verliefder dan ooit, en Chopra denkt dat mensen op sociale media moeten chillen

Tijdens een interview met The Times of India vroeg een verslaggever de ster naar de reden achter de verhuizing, waarop Chopra antwoordde: Ik weet het niet! Ik wilde dat de gebruikersnaam overeenkwam met mijn Twitter, denk ik.”

“Ik vind het gewoon heel grappig dat alles zo belangrijk wordt voor mensen!” ze volgde. “Het zijn sociale media, jongens. Gewoon relaxen!”

Chopra verscheen op de inStyle-podcast Ladies First met Laura Brown om haar huwelijk met Nick te bespreken. Op de podcast onthulde ze aan Brown dat het succes van haar huwelijk te danken was aan haar frequente communicatie met haar man.

"We geven prioriteit aan elkaar in alles wat we doen," zei ze. "We praten de hele tijd", zei de actrice. "We kennen elkaars hart en we geven prioriteit aan elkaar in alles wat we doen."

Om eerlijk te zijn, geruchten over een splitsing waren altijd ongegrond. Het paar had geen tekenen getoond dat hun huwelijk in de problemen zat. Vorige maand deelde Chopra een foto van de eerste Diwali van het stel op Instagram met het bijschrift: “de beste echtgenoot en partner @nickjonas, jij bent waar dromen van gemaakt zijn. Ik houd van je. Mijn hart is zo dankbaar en vol.”

Chopra is beroemd om haar rollen in de ABC-serie Quantico en Netflix-film The White Tiger en speelt ook in The Matrix Resurrections als Sati, die op 16 december in première ging.

Aanbevolen: