Chrissy Teigen's pestgedrag is nog steeds aanwezig terwijl ze haar kookboek promoot

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen's pestgedrag is nog steeds aanwezig terwijl ze haar kookboek promoot
Chrissy Teigen's pestgedrag is nog steeds aanwezig terwijl ze haar kookboek promoot
Anonim

Chrissy Teigen heeft het nieuws van een derde kookboek gedeeld, maar niet alle gebruikers van sociale media waren het eens met de zelfpromotie na haar pestschandaal.

Het model kondigde aan dat er binnenkort een derde kookboek met de titel All Together wordt uitgebracht en plaatste op haar Instagram een preview van haar nieuwe poging. Terwijl de meeste Teigen-fans verheugd waren om haar weer op de been te zien komen en het boek opdroeg aan haar overleden zoon Jack, konden anderen niet voorbij haar problematische gedrag kijken.

Chrissy Teigen zegt dat haar kookboek haar heeft gered

Teigen opende wat het boek voor haar betekende nadat ze vorig jaar aan doodgeboorte leed.

"Het is ongelooflijk moeilijk om onder woorden te brengen wat dit boek voor mij betekent. Hoe bedenk je een grappig, aanlokkelijk bijschrift voor een boek dat je letterlijk heeft gered", schreef het model.

"Ik had geen thema in gedachten toen we dit boek maakten - het enige wat ik wist was dat ik een heldere nieuwe energie wilde, maar ik had ook troost nodig. Ik wilde recepten maken die tijdloos zouden zijn, voedsel dat brengt vreugde in je buik, je huishouden, de mensen om je heen. Ik wilde dat mensen niet alleen genoten van het resultaat, maar ook van het proces", vertelde ze ook.

Teigen beperkt haar opmerkingen na negatieve reactie

Ondanks de stortvloed aan steun van fans, deelden sommige gebruikers negatieve opmerkingen die onmiddellijk door het model werden verwijderd.

"Er gaat niets boven een nieuw kookboek om het verleden uit te wissen", las een van deze trollende tirades.

Op Twitter kreeg het kookboek enkele negatieve reacties van gebruikers die geen blad voor de mond namen.

"Ik hoop dat iemand de arme, vernederde Chrissy Teigen vertelt dat het kunnen publiceren van een kookboek voor $ 25 een pop die al een bestseller is voordat hij zelfs wordt uitgebracht, vrijwel betekent dat je NIET bent geannuleerd, "schreef een gebruiker.

"Haar gemeenheid moet deel uitmaken van haar charme", twitterde een andere gebruiker.

Teigen heeft haar toevlucht genomen tot het beperken van haar commentaarsectie op Instagram in de nasleep van haar pestschandaal.

Eerder dit jaar gaf het model toe dat ze in het verleden een tiener Courtney Stodden had gepest en het niet-binaire model had gezegd zelfmoord te plegen.

Er is gewoon geen excuus voor mijn verschrikkelijke tweets uit het verleden. Mijn doelwitten verdienden ze niet. Niemand doet dat. Velen van hen hadden empathie, vriendelijkheid, begrip en steun nodig, niet mijn gemeenheid die zich voordeed als een soort nonchalante, edgy humor”, schreef Teigen in een lange verontschuldiging die in juni van dit jaar werd gepubliceerd.

“Ik was een trol, punt uit. En het spijt me zo, 'zei ze ten slotte.

Aanbevolen: