Chrissy Teigen klapt terug bij 'Daily Mail' voor kritiek op haar wenkbrauwtransplantatie

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen klapt terug bij 'Daily Mail' voor kritiek op haar wenkbrauwtransplantatie
Chrissy Teigen klapt terug bij 'Daily Mail' voor kritiek op haar wenkbrauwtransplantatie
Anonim

Chrissy Teigen heeft gereageerd op een artikel gepubliceerd door MailOnline waarin ze kritiek had op het posten over haar wenkbrauwtransplantatie.

Het model en de influencer onthulden op zondag 21 november op haar Instagram Stories dat ze een haartransplantatie had ondergaan om haar wenkbrauwen op te vullen nadat ze ze allemaal had verwijderd.

Chrissy Teigen slaat terug op tegenstanders na wenkbrauwtransplantatie Post

Chrissy Teigen's Instagram-verhaal waarin ze reageert op het Daily Mail-artikel via Instagram
Chrissy Teigen's Instagram-verhaal waarin ze reageert op het Daily Mail-artikel via Instagram

Teigen, die haar artsen Dr. Jason Diamond en Dr. Jason Champagne tagde, deelde voor-en-na foto's van haar nieuwe look terwijl ze tieners waarschuwde om hun wenkbrauwen niet te veel te epileren zoals zij deed.

Haar post werd in het artikel als "uit de lucht gegrepen" beschouwd en Teigen klapte terug in een vervolgverhaal op Instagram waarin ze haar frustraties uitte.

Ze plaatste een screenshot van het beschuldigde artikel en voegde eraan toe: "WAAROM zijn mensen zo verdomd boos over elk klein ding dat ik doe? Je gaat jezelf een hartaanval bezorgen".

Chrissy Teigen woonde een 'Squid Game'-geïnspireerd feest bij

De kookboekauteur kreeg onlangs ook negatieve kritiek toen ze een kostuumfeest bijwoonde dat was geïnspireerd op de Netflix-sensatieserie 'Squid Game'. Het Zuid-Koreaanse overlevingsdrama vertelt het verhaal van een groep mensen die deelneemt aan een speltoernooi met de belofte dat hun schulden worden kwijtgescholden. Ze realiseren zich echter al snel dat de gevolgen van het verliezen van elke ronde veel dodelijker zijn dan iemand zou verwachten.

De serie gaat in op sociaal-economische verschillen in Korea en op de gecompliceerde relaties tussen Noord- en Zuid-Korea. Het feest van Teigen werd bekritiseerd omdat het een slechte smaak had en geen rekening hield met de achtergrond van de serie.

Op 14 november plaatste Teigen een serie foto's van haar in het kostuum van de 'Squid Game'-pop die te zien was in de eerste aflevering waarin de deelnemers een spelletje Red Light, Green Light spelen. De galerij bevatte ook een foto van Teigen in het kostuum terwijl ze op de wc zit.

"waar moet ik beginnen!! wat een absoluut epische nacht. mijn droom kwam uit toen ik mijn vrienden zag vechten tot de dood! dunk tank, stoelendans, verstoppertje gevolgd door een zeer meeslepend laatste spelletje pin de staart op de ezel. @wifeoftheparty je bent echt de beste en je hebt HET BESTE team ooit. Bedankt, bedankt, bedankt!! Meer foto's volgen!!" Teigen schreef.

Het model kwam dit jaar verschillende keren onder vuur te liggen nadat bekend werd dat ze een tiener Courtney Stodden had gepest en hen jaren geleden had gezegd zelfmoord te plegen. Teigen gaf toe een pestkop te zijn geweest en verontschuldigde zich publiekelijk.

Aanbevolen: