Chrissy Teigen klapt terug nadat ze werd beschuldigd van het verwijderen van negatieve reacties op sociale media

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen klapt terug nadat ze werd beschuldigd van het verwijderen van negatieve reacties op sociale media
Chrissy Teigen klapt terug nadat ze werd beschuldigd van het verwijderen van negatieve reacties op sociale media
Anonim

Chrissy Teigen betreedt opnieuw de wereld van sociale media op een controversiële manier, en fans zijn afgestemd om te zien hoe alles zich ontvouwt. Ze is zojuist naar sociale media gegaan… om te haten op sociale media.

Teigen zegt dat ze wordt overspoeld met fans die haar beschuldigen van het verwijderen van negatief commentaar van haar posts op sociale media, en ze stuurt een sarcastische lach in hun richting.

Teigen klapt terug in de gezichten van haar haters en laat de wereld weten dat ze haar haatmail niet verwijdert, en het feit dat mensen haar in wezen achtervolgen omdat ze niet genoeg haatmail zichtbaar heeft, vindt ze zeer vermakelijk.

Ze beweert dat ze helemaal in orde is met alle haatmail die ze ontvangt en deze nooit zou verwijderen. Meer heen en weer geklets tussen Chrissy Teigen en haar haters - ze maakt zeker een comeback in dit opzicht.

Teigen ontkent het verwijderen van haatmail

Het is zeker geen geheim voor de wereld dat Chrissy Teigen heel veel haatmail ontvangt. Haar sociale media zijn bezaaid met fans die haar precies vertellen wat ze van haar vinden, en hoewel sommige fans bemoedigend zijn, zijn sommige dat absoluut niet.

Teigen is bedrogen omdat hij een absolute pestkop was en zweefde onlangs op het punt om voorgoed uit de popcultuur te worden geschrapt, nadat hij Courtney Stodden tot het uiterste had gepest.

Toen begonnen haar critici het negatieve commentaar echt te versterken door hun mening over Teigen op haar sociale media te delen. Natuurlijk, ze had eerder online kritiek gekregen, maar dit werd echt explosief, en op ware Teigen-manier verdween ze van sociale media tijdens een langgerekte onderbreking.

Nu ze terug is, lijken de negatieve opmerkingen aan de lichte kant te zijn, waardoor fans geloven dat ze er doorheen gaat en de slechte eruit ha alt om zichzelf er beter uit te laten zien. Ze houdt vol dat dit niet waar is… en dat maakt het nog erger.

Chrissy is vol strijd

Je zou denken dat Chrissy Teigen nu gewoon op veilig zou spelen en onder de radar zou blijven voordat ze officieel en permanent wordt geannuleerd.

Dat lijkt helemaal niet het geval te zijn.

Schijnbaar gefocust op het gevecht, ontdekte ze opmerkingen van fans over het verwijderen van negatieve berichten en duwt ze nu in het gezicht van iedereen die wil luisteren, de wereld latend weten dat ze het idee van deze suggestie verafschuwt.

Chrissy heeft verklaard; "Twee dingen die ik nu grappig vind… Een: mensen in mijn opmerkingen die boos zijn omdat er niet genoeg boze opmerkingen in mijn opmerkingen staan. Ze denken dat ik ze leuk vind, maar dat is hater van het volgende niveau - als je boos bent dat er is niet genoeg haat."

Ze had de beschuldigingen gewoon kunnen negeren, maar nu ze erop heeft gewezen, wordt ze in plaats daarvan verder onderzocht op haar acties op sociale media.

Aanbevolen: