Khloé Kardashian klapt terug naar fan nadat ze haar hebben belaagd voor 'hereniging' met Tristan Thompson

Khloé Kardashian klapt terug naar fan nadat ze haar hebben belaagd voor 'hereniging' met Tristan Thompson
Khloé Kardashian klapt terug naar fan nadat ze haar hebben belaagd voor 'hereniging' met Tristan Thompson
Anonim

Khloé Kardashian heeft teruggeschoten op een boze fan na geruchten dat ze baby-papa Tristan Thompson had vergeven.

De Twitter-gebruiker had oorspronkelijk geschreven: "Op dit moment heeft @khloekardashian geen eigenwaarde. Hoe dan ook…"

De 37-jarige realityster twitterde terug: "Je vertelt me dat je een beoordeling hebt gemaakt over mijn leven vanwege een willekeurige blog? Ik denk dat dat meer over jou zegt dan over mij."

De straten hebben gepraat en het gerucht gaat dat de voormalige Keeping Up The Kardashians-ster weer samen is met Tristan - met wie ze dochter True, 3 deelt.

Tristan Thompson Khloe Kardashian
Tristan Thompson Khloe Kardashian

Een insider vertelde In Touch: "Het is misschien niet de meest ideale situatie vanwege haar vertrouwensproblemen, maar ze is wanhopig om het te laten werken en hij heeft opnieuw beloofd het beter te doen."

“Khloé wil Tristan in het leven van True en ze houdt nog steeds hoop voor dat tweede kind. Ze zijn nog lang niet voorbij.”

Een tweede bron voegde toe: "Hij beloofde Khloé ook dat de dingen deze keer anders zullen zijn en dat hij tekende bij de Sacramento Kings om dichter bij haar en True te zijn, en een echte familie te zijn en zij gelooft hem."

"Tristan charmeerde zijn weg terug naar Khloé's leven - hij stapelde de complimenten op, zei hoe mooi ze is en verraste haar met dure cadeaus", deelde de bron en voegde eraan toe: "Ze is weer helemaal voor hem gevallen. Dat zei, ze is nooit echt over hem heen gekomen.”

Afbeelding
Afbeelding

Maar volgens de Daily Mail verdween Thompson vorige maand met drie vrouwen in een slaapkamer tijdens een Bel Air-verjaardagsfeestje. Naar verluidt kwam hij 30 minuten later "slordig" tevoorschijn. Thompson werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air-herenhuis waar het feest werd gehouden. Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend. De vader van twee kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

In februari 2019 kuste Tristan Jordyn Woods na een huisfeest, wat zijn tweede vreemdgaanschandaal was.

Het jaar daarvoor bedroog Tristan de toen zwangere Khloé met Lani Blair, een stripclubmedewerker uit New York City.

TMZ betrapte Tristan ook op vreemdgaan met twee modellen in een waterpijplounge.

Aanbevolen: