Chrissy Teigen is blij dat ze weer wenkbrauwen heeft na een wenkbrauwtransplantatie

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen is blij dat ze weer wenkbrauwen heeft na een wenkbrauwtransplantatie
Chrissy Teigen is blij dat ze weer wenkbrauwen heeft na een wenkbrauwtransplantatie
Anonim

Model Chrissy Teigen heeft haar volgers opnieuw geschokt! Deze keer door haar laatste cosmetische wijziging te onthullen.

Het 35-jarige model plaatste voor en na foto's van haar wenkbrauwtransplantatie op haar Instagram Story. De afbeeldingen laten zien dat de procedure haar van "de achterkant van haar hoofd" verwijderde en deze gebruikte om het uiterlijk van haar wenkbrauwen op te vullen.

In een reeks verhalen plaatste Teigen een frisse "voor"-afbeelding met het bijschrift: "Ik draag nooit make-up als ik het kan vermijden, dus ik was zo opgewonden over deze wenkbrauwtransplantatie waarbij ze haren van achter in je hoofd!!" In de post tagt ze Doctor Jason Diamond, de oprichter van The Diamond Face Institute. Op zijn Instagram-account beschrijft hij zichzelf als "een wereldberoemde Facial PlasticSurgeon van Dr. 90210 & @Netflix's Celebrity Plastic Surgeons."

Chrissy Teigen's Wenkbrauwtransplantatie Chirurgie

Na de afbeelding plaatste de moeder van twee een "na" -foto, waarop haar wenkbrauwen dramatisch dikker en donkerder van uiterlijk waren. Haar commentaar luidde: "Dit is direct na de operatie! Gek!"

Uren later zag Teigen er onherkenbaar uit in haar verhaal toen ze postte met haar nieuwe wenkbrauwen en een Instagram-filter dat haar huid bruinde. Ze schreef: "Een beetje donker van het potlood, maar het is zo cool om weer wenkbrauwen te hebben!" Het model gaf tieners cruciaal advies en voegde eraan toe: "tieners: pluk ze niet allemaal af zoals ik deed!!"

Teigen's chirurg, Dr. Jason Diamond, gaf ook commentaar op haar laatste procedure. Hij publiceerde zijn eigen post op zijn Instagram-account en benadrukte de "esthetische" rol die wenkbrauwen spelen op iemands gezicht. De reacties op de afbeelding zijn uitgeschakeld (in tegenstelling tot de rest van zijn berichten).

Diamond schreef: "Wenkbrauwen spelen een groot deel van de gezichtsesthetiek. Ze omlijsten de ogen en kunnen een aanwinst voor de ogen zijn, of ze kunnen het vervelende deel van je ochtend zijn dat je tien minuten moet besteden aan het vullen in." Hij bleef uitdrukken: "Ik ken te veel mensen, hele generaties, die ofwel te veel wenkbrauwen hebben geëpileerd als onderdeel van de trend, of gewoon ervaren dat de wenkbrauwen met de tijd dunner worden. Wenkbrauwtransplantatie is een procedure waarbij we het onderling eens zijn over vorm, dichtheid, enz., en vaardigheid brengt het van daar."

Chrissy Teigen klapt terug bij Buzzfeed

Te midden van Teigen's overdreven bericht over haar laatste cosmetische ingreep, klapt ze ook terug naar Buzzfeed omdat ze haar bekritiseerd had voor haar Squid Game-themafeest dat door fans en outlets 'toondoof' werd genoemd. De ster kreeg kritiek vanwege de uitbundige hoeveelheid geld die ze aan het feest besteedde, aangezien het geïnspireerd was op een televisieserie over kapitalisme en welvaartsongelijkheid.

Tussen haar verhalen over haar wenkbrauwoperatie door, vulde ze het met screenshots waarin ze Buzzfeed uitriep voor het ontslaan en onderwaarderen van werknemers, het profiteren van de populariteit van de Squid Game en het plaatsen van ongevoelige artikelen.

Hoewel het lijkt alsof Chrissy Teigen bekritiseerd zal blijven worden vanwege haar gebrek aan vermogen om "de kamer te lezen", houdt ze nu tenminste van haar wenkbrauwen!

Aanbevolen: