Dit is wat er met Lauren Manzo is gebeurd na het verlaten van 'RHONJ

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met Lauren Manzo is gebeurd na het verlaten van 'RHONJ
Dit is wat er met Lauren Manzo is gebeurd na het verlaten van 'RHONJ
Anonim

Toen Caroline Manzo RHONJ verliet, was het een trieste dag voor fans van Bravo's realityserie. Terwijl de overige castleden in de loop der jaren voor veel spannend drama hebben gezorgd, brachten Caroline en haar familie een speciaal en hartverwarmend gevoel naar The Real Housewives van New Jersey. Toen de spin-off Manzo'd With Children drie seizoenen werd uitgezonden, kwamen we meer te weten over Caroline's dochter Lauren, haar man Vito en hun plannen voor de toekomst. Lauren en Vito hebben een leuke, hechte relatie die altijd goed werkte voor de camera, en Lauren is grappig, sterk en slim.

Het is een aantal jaren geleden dat Lauren Manzo op RHONJ verscheen en er is veel gebeurd in haar leven. Het is verbazingwekkend om de professionele en persoonlijke veranderingen te zien die Lauren heeft meegemaakt. Laten we eens kijken naar wat Lauren Manzo heeft uitgespookt sinds ze The Real Housewives of New Jersey verliet.

Lauren Manzo's huwelijk en gezinsleven

Laurens tante Dina Manzo verliet ook RHONJ, maar dankzij de spin-off Manzo'd With Children konden we de familie Manzo inhalen. Als we deze show hebben gezien, weten we dat Lauren Manzo in 2015 is getrouwd en dat zij en haar oude partner Vito het hadden over het stichten van een gezin.

Lauren Manzo en Vito Scalia zijn gelukkig getrouwd en volgens Bravo TV sprak Caroline hierover in de Dear Albie-podcast in 2019. Caroline zei dat dit een vraag is die haar altijd wordt gesteld: "Hé, spoiler, Lauren en Vito zijn nog steeds erg getrouwd. Iedereen lijkt [te vragen]: '[Zijn] Lauren en Vito getrouwd?' Ze zijn heel erg getrouwd."

Caroline sprak verder en RHONJ-fans zullen haar beroemde, kenmerkende humor en gevoel voor humor herkennen: "Lauren post gewoon niet veel omdat ze je stieren niet wil horen - t. Duidelijk en eenvoudig. We hebben veel met stieren te maken, ze wil het niet horen."

Lauren en Vito hebben een dochter genaamd Markie die net haar vierde verjaardag vierde en ze is absoluut schattig. Lauren deelt veel foto's op haar Instagram-account en fans kunnen Markie zien opgroeien. Markie was een "Princess Butterfly" voor Halloween 2021 en Markie had haar eerste schooldag in september 2021. Het lijkt echt alsof Lauren ervan houdt om moeder te zijn.

Volgens Us Weekly hadden mensen, toen Lauren foto's van Markie begon te delen, vreselijke en gemene dingen te zeggen. Lauren besloot even geen foto's te plaatsen. Caroline Manzo zei: "Haar moederbeerinstincten kwamen erbij. "Ik begrijp dat zeker, want er zijn mensen die heel kwetsende, onnodige dingen zeggen." Het is verschrikkelijk dat Lauren daarmee te maken heeft gehad, want dat verdient niemand.

Lauren Manzo heeft een kapsalon genaamd Full Blown

Fans van Manzo'd With Children zullen zich herinneren dat Lauren een salon wilde openen en ze heeft drie vestigingen van haar bedrijf genaamd Full Blown.

Terwijl Lauren heeft gesproken over het volgen van haar dromen, heeft ze wat tegenslagen gehad toen de salon in 2017 brand had.

Volgens People was het een elektrische brand en Lauren deelde op sociale media: "Hallo jongens! We zijn allemaal veilig en de salon heeft minimale schade, bedankt aan al onze geweldige klanten die contact hebben opgenomen! We houden jullie allemaal op de hoogte zodra we meer weten! Onze telefoons zullen de volgende dag niet beschikbaar zijn."

In 2019 schreef Lauren op Instagram dat ze haar derde salon opende, een geweldige prestatie die geweldig moet voelen.

Lauren deelde: "Zo opgewonden om de 3e locatie van @fulllownbeauty aan te kondigen! Ik ben al onze geweldige medewerkers, klanten, mijn familie en vrienden zo dankbaar voor jullie liefde en steun! Toen ik 23 was Ik opende mijn eerste salon en droomde ervan meerdere locaties te bezitten. Ik kan niet geloven dat het gebeurt. Ik zou nergens zijn zonder de geweldige meiden van @fullbownbeauty &@fulllownwestchester."

Lauren heeft ook een gezonde levensstijl geleid. Yahoo! meldde dat Lauren in 2020 begon te werken met een personal trainer en aandacht besteedde aan gezonder eten.

Lauren zei dat ze gemotiveerd was om beter te eten: "Toen ik ouder werd, begon ik te merken dat niet goed eten echt van invloed was op me. Mijn huid werd doffer en ik had niet veel energie." Ze zei ook over haar trainer: "[Darren] wil dat ik [om te eten] vrijwel eiwitrijk, koolhydraatrijk, iets over het opbouwen van spieren."

RHONJ-fans missen misschien de Manzo-familie op het scherm, maar we kunnen nog steeds het gevoel hebben dat we deel uitmaken van het gezinsleven van Caroline en Lauren, aangezien we een aantal lieve updates op sociale media krijgen.

Aanbevolen: