De waarheid over de vriend van Olivia Rodrigo, Adam Faze

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriend van Olivia Rodrigo, Adam Faze
De waarheid over de vriend van Olivia Rodrigo, Adam Faze
Anonim

Het lijkt erop dat de dingen niet meer zuur waren in het leven van Olivia Rodrigo, de ster van High School Musical: The Musical: The Series. Slechts enkele weken na het droppen van een droevig album met liefdesverdriet, vond de zanger weer liefde. Maar waarom deed haar nieuwe relatie met Adam Faze wenkbrauwen fronsen? En hoe reageerde Olivia op fans die haar vriend haatten? Hier is de waarheid over Olivia's vriendje.

Olivia en Adam werden voor het eerst samen gespot in juni 2021 tijdens het Space Jam: A New Legacy-evenement in Six Flags. Fans vermoedden meteen dat ze meer waren dan alleen vrienden. Een bron vertelde E! Nieuws dat Olivia Adam als haar plus één heeft meegenomen naar het Space Jam 2-evenement en hem heeft voorgesteld als haar vriendje. De insider zei: "Olivia was in de stemming om Space Jam 2 gisteravond te vieren. Ze waren echt schattig samen en probeerden hun genegenheid helemaal niet te verbergen. "De bron voegde er ook aan toe dat de twee de hele nacht samen waren en op een gegeven moment hand in hand werden gezien. Hoe de Good 4 U-zanger en Adam begonnen dating, de insider onthulde dat ze elkaar ontmoetten via vrienden uit de industrie. Stuart Brazell, die ook bij het evenement was, vertelde de outlet dat het paar schattig was, maar niet te overdreven gevoelig.

Wie is Adam Faze?

Olivia werd 18 in 2021, en gelinkt aan Adam, een 24-jarige, trok zeker de wenkbrauwen op. Veel fans vroegen zich af: wie is Adam Faze eigenlijk? Is er iets dat de gewone mensen zouden moeten weten? Nou, zowel Adams Twitter- als Instagram-accounts zijn privé, maar dat betekent niet dat fans geen details over hem kunnen krijgen.

Na wat speurwerk ontdekten fans dat Adam in 2017 voor het tijdschrift Forbes schreef. Destijds beschreef hij zichzelf als een creatieve ondernemer die zich maar op één ding richtte: de toekomst van entertainment. Op dat moment was hij 20 jaar oud, en zo wisten fans dat hij rond de 24 was toen hij werd gekoppeld aan Olivia.

In maart 2020 startte Adam een productiebedrijf: Must B Nice met Jamie Dolan. In een verklaring zei hij: "We kunnen niet enthousiaster zijn om 'must b nice' te lanceren in een tijd waarin de grens tussen de technologie- en entertainmentindustrie vervaagt. We kijken ernaar uit om die verandering te omarmen en samen te werken met een nieuwe generatie van verhalenvertellers om de grens te verleggen van welke verhalen worden verteld en hoe ze worden verspreid."

Samen maakten en distribueerden Adam en Jamie podcasts. Hun meest populaire stuk, Day by Day, zorgde voor veel ophef. Volgens berichten is hij ook begonnen met de productiehuisfase in het eerste project onder het bedrijf Wie ben ik? Het was een experimentele indie met in de hoofdrollen 13 Reasons Why-acteurs Alisha Boe en Brandon Flynn. Adam regisseerde ook met name Nothing Good, de videoclip van Goody Grace met G-Eazy en Juicy J. Hard werken kan heel aantrekkelijk zijn, en fans vermoeden dat dit een van de eigenschappen is waar Olivia helemaal voor viel.

Fans maken zich zorgen over het leeftijdsverschil tussen Olivia Rodrigo en Adam Faze

Het stel bevestigde in feite dat ze aan het daten waren tijdens het weekend van 10 tot en met 11 juli, toen ze in Los Angeles werden gezien terwijl ze elkaar vasthielden terwijl ze op een Audi leunden. Ze werden ook gefotografeerd terwijl ze een zoete kus deelden die de relatie bevestigde. De fans waren echter niet bepaald blij met het grote nieuws.

Een Twitter-gebruiker schreef: "Olivia Rodrigo en Adam Faze doen wenkbrauwen fronsen. Ze is letterlijk GEWOON legaal geworden en heeft haar middelbare school afgemaakt. Hij is al klaar met de universiteit. Het is een beetje raar."

Het feit dat Olivia niet de enige Hollywood-ster was die een relatie had met een veel oudere man, was voor andere mensen verontrustender. Een fan schreef: "We moeten een serieus gesprek voeren over hoe jonge meisjes en vrouwen in Hollywood voortdurend worden uitgebuit door volwassen mannen terwijl hun ouders absoluut NIETS doen om in te grijpen."

Fans maken zich zorgen dat Olivia Rodrigo te snel verder gaat in haar privéleven

Ondertussen spraken andere mensen ter verdediging van Olivia in haar relatie met een fan en merkten op: "Olivia Rodrigo en Adam Faze zijn twee instemmende volwassenen die toevallig zes jaar uit elkaar liggen. Ja, soms gebeurt er iets met de leeftijd hiaten, maar dat is niet altijd het geval. Het heeft vaak te maken met waar je staat in het leven, qua volwassenheid. Als ze legaal zijn en een goede match, laten ze ze met rust."

Helaas was het leeftijdsverschil niet het enige waar volgers zich zorgen over maakten. Fans zeiden ook dat de Happer-zanger iets te snel verder ging en waarschijnlijk niet met de juiste bedoelingen in de nieuwe relatie stapte.

Olivia was eerder gelinkt aan haar High School Musical: The Musical: The Serie co-ster Joshua Bassett, maar niemand bevestigde of ontkende dat ze ooit samen waren. Er was echter een hele liefdesdriehoek gaande na hun vermeende breuk.

De zangeres neemt haar privacy zeer serieus, en hoewel ze misschien niet zo openhartig is over haar liefdesleven, hopen fans dat haar toekomstige liedjes de thee zullen morsen.

Aanbevolen: