De vreemde waarheid over de relatie tussen Jake Paul en Olivia Rodrigo

Inhoudsopgave:

De vreemde waarheid over de relatie tussen Jake Paul en Olivia Rodrigo
De vreemde waarheid over de relatie tussen Jake Paul en Olivia Rodrigo
Anonim

In de geschiedenis van Disney Channel heeft het populaire gezinsvriendelijke netwerk een lange lijst met shows geproduceerd waar miljoenen fans geen genoeg van konden krijgen. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat sommige Disney Channel-shows succesvoller waren dan de rest. Toch hebben veel van de minder spraakmakende shows uit het verleden hun stempel gedrukt op de geschiedenis van de popcultuur. Bizaardvark was bijvoorbeeld nooit de meest populaire Disney Channel-show, maar het had veel toegewijde fans en het is vandaag de dag waarschijnlijk relevanter dan ooit tevoren.

Zoals de meeste mensen al weten, hebben verschillende voormalige Disney Channel-sterren als volwassenen veel succes geboekt. Zo zijn Bizaardvark-sterren Olivia Rodrigo en Jake Paul tegenwoordig om heel verschillende redenen grote sterren. Gezien het feit dat de carrières van Rodrigo en Paul al vroeg met elkaar verbonden waren, hebben veel waarnemers zich afgevraagd wat voor soort relatie de voormalige co-sterren tegenwoordig hebben.

Jake Paul is niet het soort beroemdheid waarmee veel sterren geassocieerd willen worden

Voor de overgrote meerderheid van de mensen is het idee om verwikkeld te raken in een internationale controverse absoluut gruwelijk. Bovendien zijn de meeste beroemdheden bang voor dezelfde situatie, omdat hun carrière afhankelijk is van de massa die hun inspanningen ondersteunt. Als het echter om Jake Paul en zijn broer Logan gaat, heeft hun gedrag zoveel negatieve krantenkoppen gekregen dat het duidelijk lijkt dat ze op dit moment dol zijn op de aandacht. Immers, als ze voorbij hun controversiële reputatie wilden komen, zouden ze hun gedrag inmiddels veranderd hebben.

Als het op Jake Paul aankomt, zou elke poging om al zijn controverses hier aan te snijden enigszins roekeloos zijn, aangezien die lijst zo lang is. Hij is zelfs zo berucht geworden dat zelfs de beruchte schaamteloze Pete Davidson duidelijk heeft gemaakt dat hij op Jake neerkijkt. Met dat alles in gedachten, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de meeste beroemdheden hun best zouden doen om ruimte tussen Jake en zichzelf te creëren als ze op de een of andere manier met elkaar in verband zouden worden gebracht. Toen Jake's voormalige co-ster Olivia Rodrigo eenmaal een superster in de popmuziek werd, vroegen sommige toeschouwers zich af of ze ook zou proberen afstand te nemen van hem.

Olivia Rodrigo gaf Jake Paul krediet

Toen Bizaardvark in 2016 op televisie debuteerde, had gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Jake Paul de bekendste ster van de show was vanwege zijn status als beroemdheid op sociale media. Op basis van beelden van Jake die Olivia achter de schermen van hun show prankt, lijkt het alsof de twee co-sterren met elkaar overweg konden terwijl ze samenwerkten. Tegen de tijd dat het tweede seizoen van de show klaar was met filmen, was Jake echter al controversieel genoeg geworden dat Disney niets met hem te maken wilde hebben. Als gevolg hiervan werd Jake ontslagen uit Bizaardvark voordat het derde seizoen van de show begon te filmen.

Een paar jaar nadat Jake Paul werd ontslagen bij Bizaardvark, werd zijn voormalige co-ster Olivia Rodrigo tijdens een LA Times-interview naar hem gevraagd. Olvia was zich duidelijk bewust van hoe giftig Jake's reputatie is en merkte op: "God, mijn publicist zou het niet waarderen dat ik dit zeg. Hij was heel aardig voor me." Ondanks dat ze zich volledig bewust was van de mogelijke implicaties, gaf Olivia Jake ook de eer om te anticiperen op hoe groots haar carrière zou worden. “Ik heb hem niet meer gezien sinds hij de show verliet. Maar het laatste wat hij tegen me zei, was: 'Je gaat op een dag stadions uitverkopen, jochie'. Hij noemde mijn succes.”

Nooit iemand die de kans op wat gratis publiciteit opgeeft, Jake Paul deed er niet lang over om te antwoorden op Olivia Rodrigo's onthulling dat hij haar succes verwachtte. Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight legde Jake uit hoe hij wist dat Olivia voorbestemd was voor grootsheid.

“Ik zou in mijn kleedkamer zijn en zij in de hare, en ik hoorde haar gewoon vanuit de gang zingen, piano spelen, en ze was gewoon altijd supergetalenteerd, superaardig. Ze was een geweldige acteur, iedereen op die set en die show was supergetalenteerd. Maar Olivia had gewoon iets speciaals, en ik ben goed in het spotten van talent… Ik herken een ster als ik er een zie. En ik vertelde haar, ik dacht: 'Yo, ik ga opscheppen dat ik je ooit ken.'”

Natuurlijk hebben de meeste sterren niet per se de behoefte om het allemaal over zichzelf te hebben wanneer ze de talenten van een andere ster prijzen. Gezien het gedrag van Jake Paul in het verleden, is zijn behoefte om op te scheppen dat hij het potentieel van Olivia Rodrigo zou kunnen zien echter niet verrassend. Aan de andere kant was het feit dat Jake tegen Entertainment Tonight zei dat hij wilde dat de cirkel rond zou komen door Olivia hem op een dag naar een van [zijn] gevechten te laten brengen, zelfs voor hem onverwachts.

Aanbevolen: