De waarheid over Nick Austin, de vriend van Madison Beer en of ze nog steeds samen zijn

Inhoudsopgave:

De waarheid over Nick Austin, de vriend van Madison Beer en of ze nog steeds samen zijn
De waarheid over Nick Austin, de vriend van Madison Beer en of ze nog steeds samen zijn
Anonim

Is Madison Beer eindelijk weer vrijgezel? Dit is iets dat veel van haar dorstige fans willen weten. Elke kans dat ze de prachtige zangeres daten, is er een die ze willen nemen. Helaas voor hen lijkt het de laatste tijd alsof Madison erg verliefd is op haar huidige vriend. Voordat Madison werd ontdekt door Justin Bieber, was ze gewoon je typische buurmeisje, maar nu is ze een internationale superster die in principe met iedereen kon daten. Dit geldt ook voor Brooklyn Beckham, met wie ze een nogal gecompliceerde relatie lijkt te hebben gehad. Veel van haar relaties leken zelfs ingewikkeld, vooral omdat ze in de openbaarheid waren. Maar dat is niet het geval bij Nick Austin.

Hoewel sommige fans nog steeds niet helemaal zeker weten wie Nick Austin is, lijken ze even onzeker of het stel nog steeds samen is. In tegenstelling tot Madison's eerdere relatie met Jack Gilinsky, weten fans bijna niets over wat er gaande is tussen Madison en de TikTok-ster met wie ze verbonden is sinds ten minste de zomer van 2020. Dat klopt, Madison en Nick gaan sterk sinds het begin van de wereldwijde pandemie en het lijkt alsof ze nog steeds erg verliefd zijn…

Madison Beer is nog steeds aan het daten met Nick Austin

Op het moment van schrijven heeft de ongelooflijk rijke Madison Beer nog steeds een relatie met TikTok-ster en meesterdanseres Nick Austin. De twee werden in de zomer gezien terwijl ze rondhingen en daarna heel erg bezig met een of andere pda in september 2020. Paparazzi was natuurlijk overal in Madison en haar ontluikende relatie met Nick. Volgens Cosmopolitan maakten de twee hun eerste reis samen in december 2020 en maakten ze hun relatie openbaar en officieel in februari 2021.

In maart 2021 beleed Nick zijn liefde voor Madison in een verjaardagspost op zijn Instagram. Naast een foto van de twee omhelzende, schreef hij: "Ik weet niet hoe ik zoveel geluk heb gehad. Gelukkige verjaardag voor de liefde van mijn leven, mijn beste vriend, mijn droommeisje, mijn zielsverwant. Elke dag met jou voelt zoals ik droom, wat ik zou kunnen zijn. ik hou van je. voor altijd, nooit, nooit, <3"

De post bevatte veel foto's van de twee die romantisch en gezellig werden in de maanden dat ze samen waren. En zelfs daarvoor waren er tekenen dat Nick veel tijd met Madison doorbracht. Dit omvat opnamen waarbij hij duidelijk aan boord van een privéjet was met haar op weg naar een van haar optredens. Maar na februari 2021 hoefden ze hun romance niet meer privé te houden.

Het stel werd in de zomer van 2021 veel gespot in Los Angeles. Maar na eind juli leken ze er niet meer te zijn. Dit zorgde ervoor dat fans zich afvroegen of ze eigenlijk nog bij elkaar zijn. Volgers van een van hun TikTok-accounts kunnen zien dat ze nog steeds veel tijd samen doorbrengen en erg verliefd zijn.

In september 2021 sprak Madison publiekelijk over haar relatie met Nick en er zijn foto's van hen die zich bezighouden met grote pda's in november 2021.

Hoewel Nick duidelijk aanwezig is op de achtergrond van sommige video's en foto's van Madison, zijn de twee niet echt in detail gegaan over hun relatie. En er is een heel duidelijke reden waarom…

Waarom Madison Beer en Nick Austin hun relatie privé hebben gehouden

Tijdens een rode loper-interview bij de MTV Video Music Awards 2021, wierp Madison wat meer licht op waarom er zo weinig over haar relatie met Nick beschikbaar is voor publieke consumptie. Toen haar naar hem werd gevraagd, sloot Madison zich zichtbaar af en dwong haar een antwoord te geven over wat er momenteel in haar relatie werkt.

"Ik vind het leuk dat we onze relatie echt offline hebben gehouden. Het is erg nuttig voor ons geweest, "vertelde Madison de Access-interviewer. "Ik heb in het verleden soortgelijke openbare relaties gehad en het is het gewoon niet echt waard. En we hebben het echt leuk gevonden om elkaar te leren kennen en van elkaar te houden als een paar privé. En we posten wat we willen. En we hoeven voor niemand anders iets te posten dan voor onszelf, wat erg fijn is."

Op haar punt post Madison bijna niets over Nick Austin op haar 28,8 miljoen Instagram-volgers. Nick, aan de andere kant, heeft nogal wat foto's van zijn prachtige vriendin op zijn Instagram-account opgenomen. Al heeft hij veel minder volgers en veel minder foto's in het algemeen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn liefde voor Madison publiekelijk te belijden. Het is duidelijk dat hij dol is op haar en zij op hem.

Aanbevolen: