Het podium van Justin Bieber wordt gehaast door een fan die om een selfie vraagt

Inhoudsopgave:

Het podium van Justin Bieber wordt gehaast door een fan die om een selfie vraagt
Het podium van Justin Bieber wordt gehaast door een fan die om een selfie vraagt
Anonim

Justin Bieber is geen onbekende om te worden aangesproken door aanbiddende fans die altijd naar hem willen schreeuwen en zo dicht mogelijk bij hem willen komen. In feite was de ongelooflijke hoeveelheid fanfare die hij aan het begin van zijn carrière ontving, in hoge mate de oorzaak van zijn stress als jonge ster. Deze keer probeerde een fan echter op de meest ingrijpende manier een selfie met Justin Bieber te maken - door midden in zijn concert het podium op te rennen.

Er werd een fan gezien die zichzelf op het podium hees waarop Justin Bieber stond, en hij probeert snel een selfie te maken met de ster, die zichtbaar verward en verbijsterd was door wat er gebeurde.

Beveiligingsagenten reageerden snel en het lijkt er zelfs niet op dat de selfie-poging een succes was.

Justin Bieber krijgt een verrassing op het podium

Justin Bieber had geen idee wat hem te wachten stond toen hij aan zijn Jingle Bells-tour in het Verenigd Koninkrijk begon. Nadat hij in bijpassende trenchcoats de straat op was gegaan, begaven hij en zijn vrouw Hailey Bieber zich naar de O2-arena voor de repetities en toen begon de grote show.

Zonder enige waarschuwing leek het alsof een enorme Justin Bieber-fan het gewoon niet kon laten om zo dicht mogelijk bij zijn favoriete artiest te komen. Op de een of andere manier, terwijl Bieber de tekst van Intentions uithaalde, besloot de mannelijke fan dat zijn uitzicht niet optimaal was, en hij nam het heft in eigen handen om die situatie recht te zetten.

Hij slaagde erin het podium te betreden en deed een zwakke poging om vast te leggen wat een epische selfie op het podium met de ster zou zijn geweest. Helaas leken zijn inspanningen vergeefs en onsuccesvol, aangezien de beveiliging net zo snel het podium bestormde als hij en de ventilator neerhaalde.

Dat was een close call voor Justin Bieber

Gelukkig heeft deze gestoorde fan Justin Bieber niet al te persoonlijk leren kennen, maar dit incident vestigt de aandacht op het feit dat er beveiligingsinbreuken zijn die zelfs de best opgeleide bewakers en agenten niet kunnen voorspellen. Gelukkig leek de fan meer geïnteresseerd in het maken van een selfie dan in het veroorzaken van schade, maar gezien zijn vermogen om het podium te betreden en het feit dat hij dat relatief gemakkelijk leek te doen, rijst opnieuw de kwestie van veiligheid.

Snelwerkende beveiligingsagenten worden gecrediteerd met het redden van de dag en het hebben van deze obsessieve ventilator snel verwijderd voordat er iets meer ontvouwde op dat podium.

Bieber krijgt ook de eer om zijn kalmte te bewaren en te blijven zingen terwijl dit zich allemaal aan het ontvouwen was.

Aanbevolen: