Hier is hoeveel van het enorme vermogen van Justin Bieber wordt uitgegeven aan onroerend goed

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel van het enorme vermogen van Justin Bieber wordt uitgegeven aan onroerend goed
Hier is hoeveel van het enorme vermogen van Justin Bieber wordt uitgegeven aan onroerend goed
Anonim

Justin Bieber lijkt absoluut een geweldig, gecharmeerd leven te leiden. De relatie van Justin en Hailey Bieber is schattig en elke keer dat ze over hun huwelijk praten, vallen fans nog meer in zwijm. Justin is altijd supertrots geweest om uit Ontario te komen en het was groot nieuws toen Justin en Hailey in 2020 naar Canada verhuisden. Deze beslissing zorgde er natuurlijk voor dat fans zich afvroegen waar het paar woont.

Met een nettowaarde van $ 285 miljoen lijkt het niet meer dan logisch dat de zanger van "Sorry" en "What Do You Mean" een hoop geld heeft uitgegeven aan de plaatsen waar hij heeft gekozen om te wonen. En het is gemakkelijk om aan te nemen dat hij een aantal ongelooflijke herenhuizen heeft met alle verbazingwekkende attributen waar sommige mensen alleen maar van dromen, zoals overloopzwembaden en bioscopen. Blijf lezen om erachter te komen hoeveel van het enorme vermogen van Justin Bieber wordt uitgegeven aan onroerend goed.

Justin Bieber heeft een appartement in New York City

Van het praten over het lange haar van Justin Bieber tot zijn relatie met Selena Gomez, fans hebben veel te zeggen over deze populaire zangeres. En fans weten dat The Biebs een deel van de tijd in New York City woont, en het lijkt erop dat Justin en Hailey Bieber een superhoge huur betalen om in deze leuke en snelle stad te wonen.

Justin en Hailey zochten een appartement in West Village in NYC en volgens Observer.com vonden ze 160 Leroy leuk, die appartementen heeft met twee en een halve badkamer en twee slaapkamers. De huur kan $17.000 of $15.416 zijn.

Justin Bieber had een probleem met mensen die rondhingen buiten zijn appartement in New York City en probeerden een glimp van hem op te vangen. Volgens Entertainment Tonight gebeurde dit in de zomer van 2021. Justin liet een groep fans weten dat hij het niet leuk vond wat ze aan het doen waren, maar hij was er erg beleefd in en vroeg hen naar huis te gaan zodat hij stil kon zijn.

Justin zei: "Maar dit is mijn thuis. Je weet wat ik bedoel? Dit is waar ik woon. En ik waardeer het niet dat jullie hier zijn. Weet je wanneer je aan het einde van de nacht thuiskomt en je wilt ontspannen? Dit is mijn ruimte om dat te doen. Dus ik zou het op prijs stellen als jullie zouden kunnen vertrekken."

Justin en Hailey Bieber hebben een huis in Californië

Volgens House Beautiful bezit Justin Bieber verschillende huizen en betaalde hij $ 25,8 miljoen voor een huis in Beverly Hills. Het heeft een bioscoop, een bibliotheek, een overloopzwembad en zelfs een eigen tennisbaan.

Het huis heeft 2,5 hectare en is 11, 145 vierkante voet, en de catalogusprijs was $ 27,25 miljoen.

Architectural Digest meldde dat het huis glazen schuifdeuren heeft die naar de achtertuin leiden, wat prachtig klinkt, en er is ook een keuken van een chef-kok.

Justin Bieber heeft in veel huizen gewoond en heeft een hoop geld uitgegeven aan onroerend goed in Beverly Hills. Volgens Velvet Ropes huurde hij in 2017 en 2018 een enorm huis in Trousdale Estates, Santa Monica. Het huis was meer dan 8.000 vierkante meter groot, had kroonluchters en 5,5 badkamers en zes slaapkamers. De huur van het huis? $ 55.000 per maand.

Het is zeker gemakkelijk om te zien hoe die maandelijkse huur zou oplopen, maar het lijkt erop dat The Biebs gewend is veel geld uit te geven aan onroerend goed. De publicatie meldde ook dat Justin Bieber in 2018 ook $ 55.000 per maand betaalde om in West Hollywood/Sunset Strip te wonen. Het huis heeft een overloopzwembad en is ongeveer 6.000 vierkante meter groot. Het lijkt erop dat hij, nadat hij een tijdje een enorm bedrag aan huur had betaald, besloot een huis te kopen.

Het beroemde stel woont ook in Ontario

Justin Bieber gaf ook een deel van zijn vermogen uit aan een huis van $ 5 miljoen in Ontario. Het land hier is enorm, want het heeft 101 hectare en het huis is ook niet al te armoedig, want het is 9.000 vierkante voet.

Hoewel er een paar verschillende open haarden zijn en dit huis met zes badkamers en vier slaapkamers ook een bioscoop heeft, is misschien het beste eraan dat Justin en Hailey met wat privacy aan het meer kunnen rondhangen.

In een Rolling Stone-interview dat veel aandacht kreeg, sprak Justin Bieber over gezondheidszorg in Canada en zei dat hij zijn Amerikaanse staatsburgerschap niet wilde krijgen. Justin zei: Jullie zijn slecht. Canada is het beste land ter wereld. We gaan naar de dokter en we hoeven ons geen zorgen te maken om hem te betalen, maar hier, je hele leven, ben je blut vanwege medische rekeningen.'

Volgens The Toronto Sun ligt het huis van Justin en Hailey Bieber dicht bij Cambridge, Ontario aan Puslinch Lake, en het paar wilde daar blijven tijdens de COVID-19-pandemie.

Aanbevolen: