Dit is hoe Pauly D zijn nettowaarde van $ 20 miljoen verdient en uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Pauly D zijn nettowaarde van $ 20 miljoen verdient en uitgeeft
Dit is hoe Pauly D zijn nettowaarde van $ 20 miljoen verdient en uitgeeft
Anonim

Paul D. DelVecchio Jr. is vooral bekend bij de wereld als Pauly D, de beruchte DJ en een van de sterren van een van de meest spraakmakende reality-tv-shows in de geschiedenis - de Jersey Shore. Fans waren gebiologeerd door Pauly D tijdens zijn tijd in de show, en hij veranderde van een onbetaalde acteur in het ontvangen van enorme salarissen van de franchise.

Zijn populariteit tijdens de show zorgde ervoor dat hij nog meer aandacht kreeg voor zijn toch al lucratieve carrière als professionele DJ, en het duurde niet lang voordat hij een verbazingwekkend vermogen van $ 20 miljoen vergaarde. Zijn leven, carrière en relaties bleven zich openbaren en nu, op 41-jarige leeftijd, heeft Pauly D de vruchten van zijn fortuin geplukt en verschillende manieren gevonden om zijn miljoenen te verdienen en uit te geven.

10 Verdient: Pauly D's Jersey Shore Dollars

De grootste financiële boost die Pauly D's carrière en levensstijl heeft gezien, komt natuurlijk rechtstreeks van zijn tijd op Jersey Shore. Ironisch genoeg begonnen Pauly D en de rest van zijn kamergenoten in de show als onbetaalde acteurs, maar toen zijn populariteit toenam, nam ook zijn inkomen toe. Tegen het tweede seizoen verdiende hij $ 10.000 voor elke aflevering en groeide hij verder met de franchise, waarbij hij tegen het einde van zijn ambtstermijn een verbazingwekkende $ 150.000 per aflevering verdiende.

9 Uitgaven: Las Vegas Mansion

Een van de allereerste grote aankopen die Pauly D, nadat hij naar roem werd gekatapulteerd, was zijn enorme herenhuis in Las Vegas. Het uitgestrekte landgoed is $ 2 miljoen waard, en het is absoluut gemaakt voor een koning. Pauly D geniet van een enorm zwembad met watervallen, een thuisgymnastiek en een ontspannende spa met zelfs zonnebanken. Dit mega-herenhuis beschikt ook over een speelhal en er is speciale aandacht besteed aan de marmeren vloer in de garage voor zes auto's van Pauly D, waar hij veel van zijn prachtige voertuigen parkeert.

8 Verdient: 'The Pauly D Project'

Na het succes van Jersey Shore te hebben gezien, kreeg Pauly D de kans om te verschijnen in een spin-offshow die gewijd was aan het vastleggen van de details van zijn leven. Het Pauly D-project was geboren en dit werd een enorme toewijding van Pauly D's tijd, die natuurlijk ook gepaard ging met een enorm salaris. De show legde de nadruk op het succes van Pauly D als DJ en wierp een nieuw licht op hem als persoon, buiten het personage dat hij portretteerde op Jersey Shore. Pauly kreeg $ 40.000 per aflevering en de show liep één seizoen.

7 Uitgaven: Lamborghini Aventador Roadster

Pauly D is een zelfverklaarde autoliefhebber en hij heeft absoluut een geweldige smaak als het gaat om zijn auto-aankopen. Hij liet een coole $ 450.000 vallen om zijn 6,5 liter V12 Lamborghini Aventador te kopen, en hij heeft er geen spijt van. In feite ging hij door met het verder aanpassen van de auto kort nadat hij hem had gekocht, en nu is hij volledig "bedrogen" en veel meer een afspiegeling van zijn persoonlijke stijl. Dit flitsende beest zou met gemak zijn maximale capaciteit van 217 mph kunnen bereiken, en dat is vóór de wijzigingen die Pauly D aan de prestaties van het voertuig heeft aangebracht.

6 Verdient: Pauly D is een van de best betaalde dj's

Nog een lucratieve inkomstenstroom voor Pauly D komt in de vorm van zijn dj-talenten. Hij deed het al goed voor zijn internationaal erkende DJ-vaardigheden voordat hij de hoofdrol speelde op Jersey Shore, maar nadat hij meer bekendheid en media-aandacht op de show had gezien, schoot zijn DJ-carrière omhoog naar nog grotere hoogten. Hij werd al snel een van de best betaalde dj's ter wereld door zijn roem en beroemdheidsstatus te combineren met zijn onberispelijke vaardigheden op de draaitafel. Hij blijft elk jaar miljoenen dollars genereren door te dj'en.

5 Uitgaven: Neck Bling

Pauly D geniet van een flitsende levensstijl, en hij is vaak in het openbaar en op sociale media verschenen met het dragen van prachtige, oversized, blinged-out sieraden met trots. Een van zijn meest verbluffende sieraden is de oversized ketting die hij vaak ziet dragen. Het is een van de meest unieke sieraden op maat waarin hij is gespot en het is moeilijk te missen, aangezien het een met diamanten ingelegde hanger van zijn eigen gezicht is. Het kostte Avi van Pristine Juweliers in New York City drie volle maanden om deze op maat gemaakte hanger te maken, wat Pauly D maar liefst $ 500.000 kostte.

4 Verdient: Pauly D's platencontract met G-Unit

In 2011 zag het fortuin van Pauly D een enorme boost, nadat hij getekend had bij een van de meest bekende raplabels in de industrie, tekende 50 Cent's G-Unit Records Pauly D op voor een deal voor drie albums dat bracht de vaardigheden van Pauly D naar een hoger niveau en zorgde voor veel meer belangstelling voor de ster op sociale media over de hele wereld. Met de steun van een enorm label en het comfort van de wetenschap dat hij vastzat aan de deal van drie albums, schoot het inkomen van Pauly D omhoog in hetzelfde tempo als zijn roem.

3 Uitgaven: Mercedes Benz S550 en Rolls Royce Ghost

Pauly D's passie voor luxe supercars is nooit gewankeld. Hij voegt voortdurend prachtige voertuigen toe aan zijn toch al indrukwekkende vloot van fijne machines, en een van zijn meest gewaardeerde bezittingen is toevallig zijn Mercedes Benz S550. Hij kocht deze auto in 2011 voor maar liefst $ 130.000 en heeft tijdens media-optredens en in zijn muziek melding gemaakt van de auto. Hij noemt deze auto zijn "baaszweep" en "wonderzweep" en heeft duidelijk geen spijt over het laten vallen van de dollars om deze mooie auto te bezitten. Nog een van zijn waardevolle bezittingen is zijn Rolls Royce Ghost, die wordt gewaardeerd op meer dan $ 500.000 en die veel voorkomt op zijn Instagram-pagina.

2 Verdient: privéfeesten en residentie

Natuurlijk is Pauly D's dure smaak en luxueuze levensstijl afhankelijk van zijn vermogen om miljoenen dollars te blijven genereren om mee te winkelen! Hij blijft zijn carrière vooruithelpen en zijn bankrekening vullen door privé-optredens aan te nemen bij speciale evenementen, privéfeesten en zaken met beroemdheden. Hij heeft zelfs geopend voor Britney Spears en heeft zijn eigen residentie aangenomen. Pauly D heeft een residentie bij Marquee Nightclub en Dayclub in de Cosmopolitan, waar hij meer dan $ 40.000 per set genereert.

1 Uitgaven: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Watch

In lijn met zijn affiniteit met alle dingen die schitteren en glanzen, kocht Pauly D een erg duur, ongelooflijk verbluffend horloge met heel veel bling. Hij is de trotse eigenaar van een Audemars Piguet Royal Oak Offshore-horloge, dat volledig met diamanten is ingelegd, inclusief de wijzerplaat en de band. Deze horloges zijn even sportief als spectaculair en hebben een prijskaartje dat varieert van $ 30, 000 - $ 60, 000 per stuk. Natuurlijk heeft Pauly D nog een heleboel andere blingbling die bij dit horloge passen.

Aanbevolen: