Hier is hoe Olivia Rodrigo & verdient en haar gerapporteerde nettowaarde van $ 5 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Olivia Rodrigo & verdient en haar gerapporteerde nettowaarde van $ 5 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Olivia Rodrigo & verdient en haar gerapporteerde nettowaarde van $ 5 miljoen uitgeeft
Anonim

Actrice en muzikant Olivia Rodrigo verwierf begin dit jaar internationale bekendheid, vooral dankzij haar doorbraak in de muziekindustrie. Volgens Celebrity Net Worth wordt Olivia momenteel geschat op een nettowaarde van $ 5 miljoen, die de ster voornamelijk verdiende door het succes van haar debuutalbum, Sour, en natuurlijk haar vele Disney-optredens.

Olivia is niet alleen een van de grootste sterren van dit moment, maar ook al het middelpunt van een paar schandalen. Bij het uitbrengen van haar nummers 'Drivers License' en 'Good 4 U' gingen fans er meteen van uit dat het nummer ging over High School Musical: The Musical co-ster, Joshua Bassett. Hoewel de geruchten misschien precies dat waren… geruchten, deed het wonderen voor haar albumverkoop!

Vergeleken met andere beroemdheden, is het veilig om te zeggen dat Olivia nog steeds erg voorzichtig is met haar verdiensten, maar ze is nog vrij vroeg in haar carrière. Aangezien de zangeres nog vrij jong is, is het belangrijk dat ze haar geld verstandig uitgeeft, maar waar geeft ze het precies aan uit? Laten we erin duiken.

Bijgewerkt op 17 december 2021, door Michael Chaar: Olivia Rodrigo kreeg bekendheid in de Disney-sfeer op zowel Bizaardvark als High School Musical: The Musical: The Series, echter, het was haar debuutalbum, Sour, dat ons echt aan het praten kreeg. Het album heeft sindsdien alleen al in de VS meer dan 250.000 exemplaren verkocht, waarmee het het tweede bestverkochte album van 2021 is. Gelukkig voor Olivia heeft dit wonderen gedaan voor haar bankrekening, met een gerapporteerd vermogen van $ 5 miljoen in 2021. Als het op haar inkomsten aankomt, verdient Rodrigo het grootste deel van haar geld met haar muziek, songwriting en acteren, maar ze besteedt het heel verstandig! Van het kopen van een huis, haar auto, reizen, tot therapiesessies, Olivia Rodrigo weet wat ze met haar miljoenen doet.

12 Olivia Rodrigo 2021 Netto waarde - $5 miljoen

Na het uitbreken van de scene bij Disney en het uitbrengen van haar debuutalbum Sour in mei 2021, is het geen verrassing dat Olivia Rodrigo het behoorlijk goed voor zichzelf heeft gedaan. Hoe goed? De ster is nu maar liefst $ 5 miljoen waard, wat een behoorlijk indrukwekkende prestatie is voor iemand die al een kortere tijd in de entertainmentbusiness zit. Dus, hoe verdient ze haar miljoenen precies, en nog belangrijker, waar geeft ze het aan uit?

11 Olivia besteedt aan therapie

Therapie is zeker niet goedkoop, en we zijn er zeker van dat Olivia Rodrigo het beste van het beste krijgt. De ster vertelde over haar therapiesessies en hoeveel het haar heeft geholpen. "Ik was pas echt begonnen toen ik 16 was en dat was een heel groot, levensveranderend moment en ik heb zoveel over mezelf geleerd", zei ze. Hoewel ze een aardige cent waard is, kunnen we gerust stellen dat jaren van therapie kosten met zich meebrengen!

10 Olivia verdient van de Disney Channel Show 'Bizaardvark'

We trappen de lijst af met het feit dat Olivia Rodrigo behoorlijk wat van haar vermogen verdiende via de Disney Channel-show Bizaardvark. In de show - die in juni 2016 in première ging - portretteerde Olivia de gitarist Paige Olvera en speelde ze samen met Madison Hu, Jake Paul, DeVore Ledridge, Ethan Wacker, Maxwell Simkins en Elie Samouhi. In april 2019, na drie succesvolle seizoenen, werd de show afgesloten.

9 Olivia Rodrigo kocht haar eerste huis

Zoals fans al weten, is Olivia Rodrigo pas 18 jaar oud en daarom is het behoorlijk indrukwekkend dat ze al een eigen huis heeft. Ja, de muzikant en actrice kochten haar eerste eigendom voordat ze afstudeerde op de middelbare school - maar aangezien Olivia ongelooflijk getalenteerd is, komt dit zeker niet als een verrassing!

8 Olivia's rol in 'High School Musical: The Musical: The Series' loont zeker

Een ander acteerproject dat zeker heeft bijgedragen aan het vermogen van Olivia Rodrigo, is het feit dat ze werd gecast als de hoofdrol van Nini Salazar-Roberts in de Disney+ show High School Musical: The Musical: The Series, die in november in première ging 2019.

Tot nu toe speelde Olivia het personage in de eerste twee seizoenen van de show - en gelukkig voor Olivia wordt de serie officieel verlengd voor een derde seizoen, wat betekent dat ze nog een seizoensalaris op zak heeft.

7 Olivia Rodrigo kookt veel over reizen

Natuurlijk verwierf Olivia Rodrigo vooral internationale bekendheid tijdens de aanhoudende pandemie van het coronavirus, en daarom kon de ster niet te veel reizen. Degenen die Olivia op sociale media volgen, weten echter zeker dat ze geen kans zal missen om naar een nieuwe plek te gaan - of het nu voor haar werk is of voor haar eigen plezier. Boven de ster is te zien poseren voor Buckingham Palace in Londen!

6 Olivia verdiende miljoenen met haar debuutalbum

Hoewel Olivia al enigszins beroemd was door haar acteerwerk, schoot haar carrière dit jaar omhoog toen de ster muziek begon uit te brengen. In januari bracht Olivia haar debuutsingle 'Drivers License' uit die meteen een enorme hit werd. In april bracht Olivia haar tweede single 'Deja Vu' uit en de fans waren er helemaal weg van. In mei bracht Olivia de hit 'Good 4 U' uit, gevolgd door de release van haar debuutstudio-album Sour op 21 mei 2021.

5 Olivia geeft graag geld uit aan huidverzorging

Onlangs werkte Olivia Rodrigo samen met Vogue om haar fans te laten zien wat haar huidverzorgingsroutine is. Zoals iedereen die Olivia heeft gezien weet, is de ster absoluut adembenemend en fans in de hele club konden niet wachten om haar schoonheidsgeheimen te horen. Hoewel Olivia Rodrigo misschien niet de duurste huidverzorging koopt, kunnen we gerust stellen dat de producten die ze gebruikt absoluut voor de ster werken!

4 Olivia verdient ook het grote geld als songwriter

Een belangrijke reden waarom de muziek van Olivia Rodrigo zo klikte met zoveel fans over de hele wereld, is waarschijnlijk omdat de jonge ster al haar liedjes zelf schrijft.

Ja, Olivia Rodrigo is misschien wel de nieuwe Taylor Swift als het gaat om songwriting - en zelfs voordat ze haar album uitbracht, schreef ze de nummers "All I Want" en "Just for a Moment" voor High School Musical: The Musical: De soundtrack van de serie.

3 Olivia geeft veel uit aan haar kast

Olivia Rodrigo is misschien nog een tiener, maar het lijdt geen twijfel dat ze een ongelooflijk gevoel voor mode heeft ontwikkeld. Net als een echte Gen Zer, houdt Olivia Rodrigo ervan om te experimenteren met verschillende modestijlen om een zeer unieke en authentieke look te creëren. Iedereen die bekend is met de ster weet zeker dat Olivia absoluut dol is op een goed modestuk - en ze is waarschijnlijk bereid om het uit te geven!

2 Ze verdient ook aan sociale media

De laatste manier waarop Olivia Rodrigo haar miljoenen verdient, is via sociale media. Momenteel heeft Olivia Rodrigo ongeveer 12 miljoen volgers op Instagram, 1,1 miljoen volgers op Twitter, 7,9 volgers op TikTok en 4,6 miljoen abonnees op YouTube. Met een sociale media-aanhang van de omvang is het zeker geen verrassing dat Olivia geld verdient via haar platforms.

1 Olivia Rodrigo koopt haar eerste auto

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Olivia Rodrigo ook geld uitgeeft aan transport. Ja, de ster heeft duidelijk een auto en ze klaagde zelfs een keer op sociale media over het krijgen van een parkeerkaart. Afgaande op waar Olivia Rodrigo momenteel haar geld aan uitgeeft, kunnen we gerust stellen dat de jonge ster erg slim is als het om haar geld gaat.

Aanbevolen: