Hoe Steve Harvey zijn nettowaarde van $ 200 miljoen verdient en uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Steve Harvey zijn nettowaarde van $ 200 miljoen verdient en uitgeeft
Hoe Steve Harvey zijn nettowaarde van $ 200 miljoen verdient en uitgeeft
Anonim

Steve Harvey verschijnt niet alleen op televisie, hij domineert op televisie. Als het lijkt alsof je Steve Harvey elke keer ziet als je van kanaal wisselt, is dat omdat hij zich heeft ondergedompeld in alle vormen van entertainment en zijn fans en volgers bewijst dat hard werken echt een enorm carrièresucces wordt. Het huidige vermogen van Harvey ligt op een verbazingwekkende $ 200 miljoen, wat een verre schreeuw is van de dagen dat hij in zijn Ford Tempo woonde en dakloos werd.

Zijn verhaal is een waar succesverhaal, en nu hij de hoogste niveaus van roem en fortuin heeft bereikt, is Harvey niet verlegen om zijn zuurverdiende dollars uit te geven aan zijn over-the-top levensstijl. Hier is een momentopname van hoe zijn leven er vandaag uitziet…

10 Verdient: Instant Fame met The Kings Of Comedy

Steve Harvey's eerste aanspraak op roem was op de Kings Of Comedy-film, met dank aan Spike Lee. Harvey had toen al gedoken in komisch entertainment, maar dit was de speelfilm die hem echt een begrip maakte. Hij speelde naast Bernie Mac, Cedric the Entertainer en D. L Hughley, die elk een zeer succesvolle carrière in comedy hebben voortgebracht sinds de hitfilm werd uitgebracht. Sindsdien is komedie altijd Harvey's 'ware liefde' gebleven, en hij heeft miljoenen dollars binnengehaald voor zijn komische capriolen.

9-uitgaven: een verzameling van high-end onroerend goed

Steve Harvey is zijn roots niet vergeten en kent de waarde van het verwerven van onroerend goed. Hij heeft een indrukwekkende vastgoedportefeuille, met herenhuizen op al zijn favoriete plekken. Harvey heeft een herenhuis van $ 3,95 miljoen in Plano, Texas, een penthouse van $ 7,7 miljoen in Illinois, 2 eigendommen in Texas en een terrein van 9258 vierkante meter in Atlanta, Georgia, en een herenhuis van 11. 234 vierkante meter in Beverly Hills dat hij huurt voor $ 111, 000 per maand.

8 Verdient: hij is een geslaagde auteur

Naast zijn media-imperium en zijn zeer succesvolle carrière als komiek en televisiepresentator, bezit Steve Harvey een indrukwekkend inkomen met een heel andere inkomstenstroom - zijn vaardigheden als gepubliceerde auteur. Hij heeft het adviesboek geschreven; Act Like A Woman: Think Like A Man, dat diep ingaat op de semantiek van relaties en intimiteit. De inhoud was zeer herkenbaar en het boek werd al snel een bestseller. Zijn originele inhoud in het boek evolueerde uiteindelijk tot een filmserie.

7 Uitgaven: Een Wild Car Collection

Steve houdt van zijn flitsende auto en maakt er geen geheim van dat hij ze verzamelt. Hij heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de snelheid en styling van enkele van de allerbeste voertuigen die ooit zijn gemaakt, en hij vindt het heerlijk om zich te omringen met luxe. De indrukwekkende autocollectie van Steve Harvey lijkt meer op een vloot en omvat een Bentley Mulsanne, een zwarte Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Convertible, een zeldzame Cadillac cabriolet uit 1941 ter waarde van $ 95.000 en nog veel meer.

6 Verdient: 'The Family Feud' en andere verschijningen

Family Feud en Celebrity Family Feud waren enorme verdieners voor Steve Harvey. Naar verluidt brengt hij elk jaar ongeveer $ 10 miljoen op door alleen Family Feud te hosten. Hij staat bekend om zijn unieke benadering van het hosten en blijft fans aantrekken met zijn openhartige komische benadering van televisie, en zijn vermogen om snel terug te grappen en zelfs de meest alledaagse momenten plotseling vermakelijk te laten lijken. Naast zijn lucratieve verdiensten zijn zijn tijd in The Steve Harvey Morning Show, die Harvey een coole $ 20 miljoen oplevert. Hij staat ook bekend als gastheer van de Miss Universe-competitie.

5 Uitgaven: enkele mooie hippe pakken

Steve Harvey besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk en is altijd getooid in de meest stijlvolle, op maat gemaakte pakken die er te koop zijn. Zijn pakken leverden hem een klein fortuin op en zijn voorzien van gedurfde kleuren en patronen. Op een gegeven moment gaf hij toe meer dan duizend pakken te bezitten, die allemaal op maat waren gemaakt. Hij geeft zijn pakken regelmatig aan liefdadigheid als een manier om iets terug te doen en heeft verklaard dat zijn moeder er altijd op had gestaan dat hij een pak en stropdas droeg naar de kerk, en dit was iets dat hem in zijn volwassen jaren aansprak.

4 Verdient: dingen actueel houden met 'Rechter Steve Harvey'

Steve Harvey houdt het grote geld binnen door te blijven deelnemen aan komende projecten. Hij zou gemakkelijk met pensioen kunnen gaan en een leven lang met financiële rijkdom kunnen leven, maar in plaats daarvan blijft Harvey nieuwe projecten aannemen en voortbouwen op zijn vermogen.

Hij heeft onlangs zijn hete nieuwe televisieserie genaamd Judge Steve Harvey gelanceerd, die op dezelfde manier is ontworpen als Judge Judy. De ABC-rechtszaalshow geeft Harvey de mogelijkheid om realistische, juridisch bindende uitspraken te doen en tilt zijn krachtige invloed op zijn fans naar een heel nieuw niveau.

3 Uitgaven: Zijn sigarenobsessie

Steve Harvey geniet niet alleen af en toe van een goede sigaar, hij is ook geobsedeerd door de hobby. Hij bezit een aantal humidors en staat erop dat elk van zijn megaherenhuizen een speciale ruimte heeft om zijn verslaving aan sigaren te huisvesten. Hij is er trots op achterover te leunen en te ontspannen met enkele van de beste sigaren ooit gemaakt. Zijn ultieme favoriete go-to's zijn OpusX en Cohiba Siglo VI, en het is bekend dat hij ook graag een Ashton Maduro rookt.

2 Verdient: een entertainment- en media-imperium

Steve Harvey's enorme verdiensten staan niet allemaal voor de camera's. Hij is toevallig ook een enorm getalenteerde ondernemer die verschillende eigen bedrijven heeft. Hij maakte aanvankelijk vorderingen onder het label Steve Harvey Global en bezat zijn eigen productiebedrijf genaamd East One Twelve, evenals Harvey Events, dat werd gerund door zijn dochter. In 2017 voegde ze deze organisaties samen tot één organisatie en creëerde Steve Harvey Global. Sindsdien is hij doorgegaan met het verkrijgen van belangen in de internationale elementen van Family Feud en wordt hij gezien als de mede-oprichter van NBC's Little Big Shots, naast andere projecten.

1 Uitgaven: royale vakanties

Harvey werkt hard en heeft vaak veel projecten tegelijkertijd lopen, dus hij besefte hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken om te ontspannen en te delen met zijn dierbaren. Hij spaart kosten noch moeite als het gaat om het goede leven, en hij staat erom bekend dat hij geld uitgeeft als het op zijn vakanties aankomt. Onlangs zijn Harvey en zijn vrouw Marjorie begonnen aan een luxe vakantie van 2 weken aan boord van een privéjacht. Hun expeditie naar de Middellandse Zee leverde hen $2 miljoen op, alleen al voor het jacht.

Aanbevolen: