Hoe Elton John zijn nettowaarde van $ 500 miljoen verdient en uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Elton John zijn nettowaarde van $ 500 miljoen verdient en uitgeeft
Hoe Elton John zijn nettowaarde van $ 500 miljoen verdient en uitgeeft
Anonim

Elton John is een van de meest herkenbare en zeer gewaardeerde entertainers van onze tijd. De levende legende heeft een blijvende indruk achtergelaten op generaties fans over de hele wereld. Fans van alle leeftijden en rangen en standen zijn samengekomen om zijn liveshows te zien en zijn bereid uren in de rij te staan om een glimp op te vangen van de iconische man in levenden lijve. Met een decennialange carrière en een lange lijst van grote hits onder zijn riem, heeft Sir Elton John een verbazingwekkende nettowaarde van $ 500 miljoen vergaard en de lat hoger gelegd voor wat een echte carrière in de entertainmentindustrie werkelijk inhoudt.

Met zijn onbeperkte koopkracht en grenzeloze verdienvermogen staat Elton John erom bekend ten volle te genieten van de vruchten van zijn werk en heeft hij meer geld dan hij ooit in zijn leven zal uitgeven. Hier is een momentopname van hoe deze meesterlijke muziekmagnaat erin is geslaagd zijn miljoenen te verdienen en uit te geven…

10 Verdient: $500.000 per nacht in Vegas

Elton John's residentie in Las Vegas genereerde elke avond dat hij het podium betrad een verbluffende $ 500.000. Fans kwamen van over de hele wereld om een glimp op te vangen van de megaster op het grote podium in Vegas, en Sir Elton John genoot van de glorie van het kunnen groeien op één locatie en het maximaliseren van zijn verdienvermogen. Elke show bestond uit een verscheidenheid aan kleurrijke kostuums, vermakelijke capriolen en energiek entertainment, en Elton John verdiende een half miljoen dollar elke keer dat hij het podium betrad.

9 Uitgaven: $ 450.000 Bloemen

Excentriek in de kern, Elton John's smaak in haute couture is uniek in zijn soort, en als het gaat om het toevoegen van franje en esthetische accenten aan zijn leven, houdt hij niet tegen. Toen hij een relatie had met zijn manager, John Reid, aarzelde hij niet om $ 450.000 aan bloemen te geven. Het beste was dat dit helemaal niet voor een speciale gelegenheid was. Elton John geniet er gewoon van om omringd te zijn door prachtige verse bloemen en vond dat zijn vriend het verdiende om op die specifieke dag verwend te worden met een overvloed aan bloemen.

8 Verdient: $ 2,8 miljoen aan advertentie-inkomsten

Tussen zijn lucratieve endossementdeals en het Elton John YouTube-kanaal, rekent Sir Elton John op minimaal $ 2,8 miljoen dollar per jaar. Deze krachtige advertentie-inkomstenstromen hebben zijn bankrekening gevuld en hebben een enorme aanhang gekregen die anders misschien niet had afgestemd op de sociale-mediakanalen van Elton John. Het YouTube-kanaal van Elton John berekent ongeveer 863 000 views per dag, dus fans stemmen zeker af om te zien wat Elton John promoot en investeren graag hun zuurverdiende dollars in elk merk of product dat hij onderschrijft. Zijn Uber Eats-advertentie voor 2021 met Lil Nas X trok enorme media-aandacht, naast zijn enorme uitbetaling.

7 Uitgaven: $ 450.000 Pink Phantom Rolls Royce V

Er zijn slechts 516 Pink Phantom Rolls Royce V-voertuigen die ooit in de wereld zijn vervaardigd, en het is geen verrassing dat Elton John claimt dat hij er een heeft. De auto is lang geleden gekocht en heeft momenteel een mogelijke waarde van bijna een half miljoen dollar. Het werd gekenmerkt door een krachtige V8-motor met dubbele SU-carburateurs en een automatische transmissie met 4 versnellingen. Dit voertuig in beperkte oplage werd gemaakt van 1959-1968 en is een echt collectors item.

6 Verdient: $39 miljoen eendaagse betaaldag

Er was een bepaalde dag in 1992 waarop Elton John een verbluffend salaris van $ 39 miljoen binnenhaalde. Elton John toonde aan dat hij scherpe ondernemersvaardigheden had die overeenkwamen met zijn ongelooflijke muzikale talenten en schreef een contract met Warner/Chappell Music, dat de geschiedenis inging als de grootste uitgeversovereenkomst die ze ooit waren aangegaan. In ruil voor deze kolossale forfaitaire betaling, deed Elton John afstand van de controle over zijn muziekrechten aan zijn vooraf opgenomen talent.

5 uitgaven: $26 miljoen jacht

Als het gaat om het bezitten van mooie dingen in het leven, besteedt Elton John vrijuit en geniet hij van het kopen van unieke items die zijn aandacht trekken. Toen hij het 164-voet megajacht genaamd de Wabi Sabi zag, overhandigde hij een overweldigende 26 miljoen dollar en werd de trotse nieuwe eigenaar van een zeer krachtige waterscooter. Het enorme jacht beschikt over een verscheidenheid aan functies die aansluiten bij de meest luxueuze opties die geld kan kopen. Het biedt plaats aan 8 gasten en 12 bemanningsleden en zou een van de meest superieure jachten op het water zijn.

4 Verdient: $114 miljoen Tour

Elton John's tours genereren elk miljoenen, en hij heeft bewezen dat zelfs een wereldwijde pandemie hem niet in de weg kan staan. Toen zoveel artiesten leden als gevolg van het annuleren van liveshows, werd hij ook getroffen, maar op de een of andere manier slaagde hij er op de een of andere manier in om in slechts vier en een halve maand $ 114 miljoen binnen te halen tijdens zijn Farewell Yellow Brick Road Tour. Hij haalde nog meer uit deze tour, waardoor het een van de meest succesvolle tours van zijn hele carrière werd.

3 besteedt: $50 miljoen aan onroerend goed

Het lijkt passend dat deze geridderde man in de schoot van luxe zou leven en zijn leven echt als een koning zou leiden. Elton John heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat hij over de hele wereld prachtige mega-herenhuizen heeft, waaronder zijn prachtige eigendommen in Old Windsor, Londen, Beverly Hills, Nice en Atlanta. Zijn uitgebreide eigendommen zijn allemaal uitgerust met de nieuwste upgrades en in sommige gevallen heeft hij miljoenen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat de upgrades van zijn huizen zijn specifieke gevoel voor stijl weerspiegelen en voldoen aan het hoogste niveau van klasse en comfort. Elk van zijn huizen is met precisie ontworpen en ademt bij elke beurt weelde uit, en een aantal van zijn huizen zijn opgenomen in de zeer gewaardeerde Architectural Digest.

2 Verdient: $ 325,2 miljoen aan albumverkoop

Elton John's meest substantiële inkomstenstroom is zijn vermogen om miljoenen albums te verkopen elke keer dat hij een nieuwe aan het publiek publiceert. Fans pikken zijn nieuwe muziek snel op en hij blijft miljoenen dollars verdienen elke keer dat hij een nieuw deuntje opneemt. Geschat wordt dat Elton John alleen al $ 352,2 miljoen heeft gegenereerd uit de verkoop van albums, inclusief $ 38,3 miljoen van The Big Picture, en $ 112,2 miljoen voor zijn album met de grootste hits.

1 Uitgaven: $200 miljoen kunstcollectie

Wat de grote uitgaven betreft, spant de kunstcollectie van Elton John de kroon. Hij heeft oog voor de mooiste kunst die met geld te koop is, en hij kan zich de luxe veroorloven om alle kunstwerken te bemachtigen waartoe hij zich persoonlijk aangetrokken voelt. Zijn kunstcollectie bevat exclusieve stukken van Mapplethorpe, Damien Hirst en Warhol om er maar een paar te noemen. Elton John heeft in de loop van zijn carrière zo'n omvangrijke kunstcollectie verworven, dat hij er vaak aan heeft gedacht een museum te openen zodat hij zijn kunstwerken aan zijn fans kan tonen.

Aanbevolen: