Celebrity Romances waarvan fans denken dat het publiciteitsstunts waren

Inhoudsopgave:

Celebrity Romances waarvan fans denken dat het publiciteitsstunts waren
Celebrity Romances waarvan fans denken dat het publiciteitsstunts waren
Anonim

Als het gaat om de wereld van Hollywood, hebben veel A-lijststerren zich in enkele van de meest spraakmakende relaties bevonden, maar hoe echt zijn ze? Aangezien publiciteitsstunts heel gewoon zijn in de entertainmentindustrie, worden veel van deze "relaties" door fans bestempeld als pure PR-stunts.

We hebben eerder films zien profiteren van PR-stunts, dus het is geen verrassing dat talloze beroemdheden dit voorbeeld volgen als het gaat om hun zeer, en we bedoelen zeer openbare romances. Fans noemden de romance tussen Shawn Mendes en Hailey Bieber (toen Baldwin) ooit een publiciteitsstunt, aangezien ze slechts enkele weken na hun "uit elkaar gaan" verloofd was met de Biebs.

Hetzelfde kan gezegd worden van Drake en Jennifer Lopez, die naar verluidt eind 2016 met elkaar uitgingen. Fans hebben snel details opgemerkt over veel celebromances die gewoon niet kloppen, wat duidelijk maakt dat ze een PR-stunt zijn volkomen haalbaar is. Dus, welke andere celeb-relaties zijn niets anders dan een publiciteitsstunt genoemd? Laten we het uitzoeken!

9 Shawn Mendes en Hailey Baldwin

Shawn Mendes en Hailey Baldwin hebben hun relatie misschien nooit officieel bestempeld, maar het werd duidelijk dat ze veel meer waren dan alleen vrienden toen een paar paparazzi-shots lieten zien dat ze een zeer intieme knuffel deelden.

In mei 2018 debuteerde het duo op het Met Gala, wat leidde tot nog meer geruchten, maar fans zijn er zeker van dat hun tijd samen slechts een PR-stunt was. Aangezien Hailey slechts enkele weken na hun splitsing verloofd was, klopte de tijdlijn van dit alles gewoon niet, waardoor we allemaal vragen hadden, waarvan er vele onbeantwoord zijn gebleven.

8 Robert Pattinson en Kristen Stewart

Kristen Stewart en Robert Pattinson begonnen te daten in 2009 toen het duo de rollen speelde van Bella Swan en Edward Cullen in de Twilight-franchise.

Aangezien co-star-paren een tactiek zijn die vaak wordt gebruikt om een film te promoten, geloofden veel fans dat Kristen en Robert precies dat deden. Welnu, Kristen Stewart ging in op de geruchten dat haar relatie met Pattinson nep was en beweerde dat de twee in feite echt een date hebben gehad.

7 Gigi Hadid en Tyler Cameron

In november 2019 gingen Gigi Hadid en Tyler Cameron officieel in op hun relatie, maar fans geloofden er niet in! Aangezien de tijdlijn heel vreemd aanvoelde, aangezien Tyler net gestopt was met het zien van Hannah Brown voorafgaand aan Gigi, waren fans er zeker van dat hun relatie een PR-stunt was.

Ondanks dat ze een korte tijd samen waren, reisde Tyler met Gigi naar Nederland voor de begrafenis van haar grootmoeder, wat de fans nog meer in verwarring bracht, die dachten dat de twee niet zo serieus waren. Welnu, in april 2020 ontvolgden Gigi en Tyler elkaar op Instagram, waarmee ze het einde van hun relatie markeerden.

6 Drake en Jennifer Lopez

Toen de grootste rapper in de industrie steeds meer opdook met de grootste popster in de biz, vroegen veel fans zich af of de vermeende romance van Drake en JLo echt was of gewoon de perfecte publiciteitsstunt. Het duo werd gefotografeerd terwijl ze een paar intieme momenten deelden tijdens hun kortstondige relatie, waardoor velen dachten dat het de echte deal was.

Hoewel ze het perfecte koppel leken, waren veel fans er zeker van dat het een PR-stunt was, gezien hoeveel de twee over elkaar postten. Hun constante Instagram-uploads schreeuwden "kijk naar ons!" duidelijk maken dat ze wilden dat mensen over hen praatten, en het werkte!

5 Kim Kardashian en Kris Humphries

Kim Kardashian en Kris Humphries waren notoir 72 dagen getrouwd voordat ze ermee ophielden! Het duo verscheen op de hit E! serie, Op de hoogte blijven van de Kardashians, waarin hun huwelijk en alles werd getoond, maar het ging allemaal naar het zuiden na hun huwelijk. Toen het nieuws bekend werd dat ze minder dan drie maanden getrouwd zouden zijn, vroegen fans zich af of het allemaal voor de publiciteit was.

Niet alleen fans dachten dit, maar Kris Humphries ook! De NBA-ster beweerde dat het een "geld-grijpende PR-stunt" was, maar Kim blijft er vast van overtuigd dat ze verliefd was.

4 Taylor Swift en Harry Styles

Hoewel de exacte datum onduidelijk blijft, werden Taylor en Harry voor het eerst gefotografeerd in december 2012 en ontstonden er datinggeruchten. Aangezien Harry destijds vrij jong was, veel jonger dan alle exen van Taylor, waren fans er zeker van dat het een PR-stunt was.

Styles was destijds lid van de nieuw gevormde band One Direction en Swift had net haar album Red uitgebracht, waardoor het het perfecte scenario was om mensen aan het praten te krijgen. Hoewel we nooit zullen weten of het echt was of niet, neigen velen naar "niet" aangezien het maar twee seconden duurde.

3 Jennifer Aniston en Vince Vaughn

Jennifer Aniston en Vince Vaughn deden voor het eerst datinggeruchten ontstaan toen het duo in 2006 begon samen te werken aan hun film The Break-Up. Hun relatie werd meteen in twijfel getrokken, waarbij fans zich afvroegen of ze aan het daten waren om te praten over hun aanstaande film.

Nou, dit werd nog twijfelachtiger toen de twee uit elkaar gingen vlak nadat de film in première ging. Ondanks de geruchten dat hun romance een PR-stunt zou zijn, maakte Vince Vaughn duidelijk dat dat helemaal niet het geval was en dat de twee gewoon niet uitwerkten omdat hij niet van de constante aandacht hield.

2 Riff Raff en Katy Perry

Riff Raff begon te beweren dat hij in 2014 met Katy Perry aan het daten was, maar niemand geloofde dat. Nou, het lijkt alsof hij iets op het spoor was toen het duo samen een restaurant in Los Angeles verliet.

De geruchten begonnen steeds meer te groeien, en Katy voedde ze zelfs op. Ondanks dat ze een stel lijken te zijn, geloven fans tot op de dag van vandaag dat het allemaal een PR-stunt was, aangezien ze veel te veel in de romantiek speelden!

1 Nina Dobrev en Derek Hough

In 2013 gingen Nina Dobrev en Derek Hough naar buiten met hun romance, maar na zes weken gingen de twee uit elkaar. Fans waren er zeker van dat dit allemaal een PR-stunt was, voornamelijk om de geruchten de wereld uit te helpen dat Hough naar verluidt loog over zijn seksualiteit.

Het duo had beweerd dat de afstand tussen hen een te groot probleem was, wat ertoe leidde dat Nina en Derek een einde maakten aan de dingen, maar velen weten nog steeds niet zeker hoe waar dat was.

Aanbevolen: