8 SNL-geruchten waarvan we hopen dat ze waar zijn (en 8 waarvan we hopen dat ze dat niet zijn)

Inhoudsopgave:

8 SNL-geruchten waarvan we hopen dat ze waar zijn (en 8 waarvan we hopen dat ze dat niet zijn)
8 SNL-geruchten waarvan we hopen dat ze waar zijn (en 8 waarvan we hopen dat ze dat niet zijn)
Anonim

Als een van de meest legendarische en populaire shows in de geschiedenis van de televisie, was Saturday Night Live de broedplaats voor enkele van de beste komische artiesten in de geschiedenis. De individuen die goed genoeg zijn om SNL te bereiken, krijgen de kans om zich bij mensen als Eddie Murphy, Adam Sandler en Chris Farley aan te sluiten, wat uiteindelijk de deur opent naar Hollywood-succes. Hoewel niet elke artiest in de serie het groot zal maken, is het feit dat ze zelfs op de eerste plaats werden gecast een enorme overwinning voor hen.

In de loop van de geschiedenis van de show zijn er een aantal geruchten rondgegaan, en zelfs nu zijn er geruchten waarbij fans zich overal afvragen of ze waar zijn of alleen maar gissingen. Sommige geruchten zouden niet al te slecht zijn, maar andere zouden gewoon verschrikkelijk zijn.

Vandaag gaan we kijken naar enkele opmerkelijke SNL-geruchten.

16 Hoop op: Pete Davidson gaat weg

Davidson
Davidson

In de afgelopen tijd lijkt het alsof Pete Davidson alleen de krantenkoppen ha alt als het gaat om zijn persoonlijke leven en niet wat hij doet in de show. Dit is iets dat vermoeiend kan worden voor de rest van de mensen in de show, en het is misschien het beste voor Davidson om verder te gaan.

15 Hoop niet: Kate McKinnon gaat weg

McKinnon
McKinnon

In tegenstelling tot sommige andere artiesten in de show, is Kate McKinnon universeel geliefd bij kijkers, dus dit gerucht zou behoorlijk steken als het waar was. McKinnon lijkt de show te ontgroeien, maar er zou een merkbaar gat zijn als ze SNL zou verlaten.

14 Hope For: Pearl Jam zal dit seizoen een muzikale gast zijn

Pearl Jam
Pearl Jam

Als een van de grootste bands aller tijden heeft Pearl Jam het tot nu toe allemaal gezien en gedaan. Veel mensen wilden dat de band na een lange onderbreking terugkeerde naar de show, en voordat alles naar beneden ging, lijkt het alsof de band klaar was om terug te keren.

13 Hoop niet: Cecily Strong zal er misschien niet lang meer zijn

cecily
cecily

Cecily Strong is al een tijdje in de show en tijdens haar ambtstermijn heeft ze een hoop fans gekregen die haar graag zullen steunen als ze andere dingen gaat doen. We moeten nog afwachten hoe dit uitpakt, maar ze zou de show kunnen verlaten zonder een geschikte vervanger.

12 Hope For: John Krasinski zal hosten nadat zijn aflevering was geannuleerd

krasinski
krasinski

John Krasinski is de afgelopen jaren populairder dan ooit geworden en fans wachten al geruime tijd op hem om de show te hosten. Ook al zijn de zaken geannuleerd en opgeschud, het ziet ernaar uit dat hij toch de kans krijgt om de show te hosten.

11 Hoop niet: SNL wist niet wat te doen met Sasheer Zamata voordat hij haar liet gaan

Sasheer
Sasheer

Er zijn tal van artiesten die slechts een korte tijd op SNL verschenen en fantastische dingen gingen doen in de entertainmentindustrie. Het lijkt erop dat dit het geval zou kunnen zijn voor Sasheer Zamata. Ze heeft heel veel talent, maar er wordt beweerd dat de show niet wist wat ze met haar aan moest.

10 Hope For: Dua Lipa zal een muzikale gast zijn nadat haar aflevering was geannuleerd

dua
dua

Dua Lipa heeft een indrukwekkende run in de muziekbusiness achter de rug en vanwege haar populariteit waren veel mensen enthousiast om haar in de show te zien. Helaas is haar aflevering geannuleerd, maar het gerucht gaat dat ze haar kans zal krijgen om te schitteren zodra de show terugkomt.

9 Hoop niet: Kanye's krankzinnige tirade voordat hij bijna op de show kwam

kanye
kanye

Kanye West lijkt overal waar hij gaat controverse en interessante verhalen op te roepen, en zijn tijd op SNL was niet anders. Er was een audiolek waardoor fans inzicht kregen in zijn enorme ineenstorting, maar het gerucht gaat dat er racistische woorden waren die hij tijdens de tirade gebruikte.

8 Hoop op: Kenan Thompson is er voor de lange termijn

kenan
kenan

Kenan Thompson is een van de meest geliefde artiesten in de geschiedenis van SNL, en dit komt door het feit dat hij getalenteerd is en al jaren bij de show betrokken is. Gelukkig suggereren de geruchten dat Kenan er voor de lange termijn zal zijn.

7 Hoop niet: Tina Fey beweert dat er een urinepot was die mensen gebruikten

fey
fey

Tina Fey is een van de grappigste mensen in het vak, en haar tijd op SNL was instrumenteel in de wereld om te zien waartoe ze in staat was. Fey heeft veel verhalen verteld over haar tijd in de show, waaronder een over een plaspot. We hopen echt dat dit maar een grap is.

6 Hoop op: de show zal voor onbepaalde tijd worden onderbroken

hiaat
hiaat

Nou, hoewel fans enthousiast waren om te zien wat de show in petto had voor 2020, lijkt het alsof deze show een pauze heeft genomen en voor onbepaalde tijd zo zal blijven. Dit is een goede zaak gezien alles wat er gaande is, dus we zullen geduld hebben en afwachten.

5 Hoop niet: Lorne Michaels houdt van andere mensen die het schietnieuws brengen

Afbeelding
Afbeelding

Lorne Michaels is de man achter de waanzin die SNL is, en hij heeft een grote aantrekkingskracht in de industrie. SNL heeft in de loop der jaren veel verschillende artiesten door elkaar gehaald en het gerucht gaat dat Michaels er niet van houdt om zelf te schieten. We hopen dat hij beter zou zijn dan dat.

4 Hoop op: Eddie Murphy bleef weg omdat de show hem niet respecteerde

Eddie
Eddie

Eddie Murphy is een van de grootste en beste komische artiesten in de entertainmentindustrie, en zijn tijd bij SNL was onvergetelijk. Murphy bleef jarenlang weg van de show na zijn vertrek, en het gerucht gaat dat dit kwam omdat de show hem niet respecteerde. Rekwisieten voor hem omdat hij zijn mannetje staat.

3 Hoop niet: Jenny Slate wist niet dat ze werd ontslagen totdat ze erover las

leisteen
leisteen

We kunnen ons niet voorstellen dat dit echt waar is, maar het kwam wel van Slate zelf. Ze heeft verklaard dat ze erachter kwam dat ze uit de show was verwijderd door erover te lezen. Dit betekent dat geen enkele persoon het fatsoen had om het haar te vertellen. We hopen echt dat dit maar een grapje was.

2 Hoop voor: Adam Sandler werd ontslagen omdat hij zijn collega's lastig viel

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Adam Sandler is een van de beroemdste komische artiesten ter wereld van vandaag, en hij heeft een aantal gedenkwaardige SNL-schetsen die veel fans zich herinneren. Er zijn veel geruchten over zijn ontslag, waaronder het feit dat zijn castleden hem erg vervelend vonden.

1 Hoop niet: Leslie Jones verliet SNL vanwege een druk schema

jones
jones

Leslie Jones was jarenlang een steunpilaar op SNL en ze kreeg uiteindelijk heel veel fans dankzij wat ze naar de show bracht. Jones verliet SNL, tot groot ongenoegen van de fans. Het gerucht gaat dat ze vertrok omdat ze te veel projecten op haar schema had staan.

Aanbevolen: