Married At First Sight': hier is het koppel waarvan fans denken dat het de dag van de beslissing zal halen

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': hier is het koppel waarvan fans denken dat het de dag van de beslissing zal halen
Married At First Sight': hier is het koppel waarvan fans denken dat het de dag van de beslissing zal halen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 3 november 2021 worden hieronder besproken. Married At First Sight nadert snel de dag van de beslissing en het lijkt erop dat veel van de paren het moeilijk vinden om door het huwelijksleven te navigeren zonder elkaar ooit eerder te hebben ontmoet. Hoewel het concept een recept is voor een ramp, heeft de show aanleiding gegeven tot een paar succesverhalen, maar fans denken dat dit seizoen er geen zal hebben!

Dit seizoen was nogal tumultueus, en kijkers kijken eindelijk uit naar de dag van de beslissing om een einde te maken aan hun ellende. Jakkes! Hoewel er een paar veelbelovende momenten waren, met name tussen Johnny/Bao, Zack/Michaela en Myrla/Gil, lijkt het alsof fans Johnny voorgoed hebben gekeerd en dat Michaela nog steeds de ondergang is van haar huwelijk met Zack. Grotere yikes!

Tijdens de aflevering van vanavond werd het duidelijk dat geen van de koppels de beslissingsdag zal halen, en hoewel een happy end altijd een pluspunt is, zijn fans er zeker van dat deze romances allemaal in een ramp zullen eindigen. Dus, wat ging er mis met deze Married At First Sight-paren? Laten we erin duiken!

Zack en Michaela botsen te vaak

Terwijl Zack en Michaela een goede start leken te maken, lijkt het alsof hun hoopvolle houding al vroeg verstomde, vooral tijdens de huwelijksreisfase. Nadat hun reis was verpest na de Covid-19-angst van Zack, herstelde het duo nooit. Fans hebben erop gewezen dat Zack en Michaela de meest radicale gevechten hebben doorstaan, wat duidelijk maakt dat ze helemaal niet compatibel zijn.

Ondanks hun gebreken gelooft Michaela dat ze niets verkeerd heeft gedaan! Tijdens haar therapiesessie met Dr. Pepper gelooft ze dat Zack haar als "gek" en "beledigend" bestempelt terwijl er geen bewijs is dat ze zich op zo'n manier gedraagt. Nou, het lijkt alsof Michaela is vergeten dat camera's haar altijd volgen, en de beelden spreken voor zich. Zowel Zack als Michaela hebben de mogelijkheid besproken dat ze allebei "nee" zouden zeggen op de dag van de beslissing, en fans geloven dat dit precies is wat er zal gebeuren.

Gil is veel te financieel onzeker

Gil en Myrla aan de andere kant begonnen hun relatie op een rotsachtige toon. Fans waren er zeker van dat de twee het op de lange termijn niet zouden redden, maar het lijkt erop dat ze later dit seizoen een gemeenschappelijke basis hebben gevonden. Ondanks hun vooruitgang lijkt het er niet op dat de twee een goede match zullen zijn op de dag van de beslissing.

Fans hebben Gil ervan beschuldigd te financieel onzeker te zijn, aangezien Myrla meer geld verdient dan hij. Hoewel hij beweerde dat dit geen probleem voor hem zou zijn, bleef Gil Myrla bestempelen als "verwend" en een "snotneus", waarvan kijkers denken dat Gil zijn onzekerheden op Myrla projecteert. Aangezien financiën een paar kunnen maken of breken, is het duidelijk dat het deze twee zou kunnen breken.

Johnny verdient Bao niet

Als er één koppel was waarvan fans dachten dat het de dag van de beslissing zeker zou halen, dan zijn het Bao en Johnny wel. Deze twee hadden enkele onderliggende gevoelens voor elkaar nadat ze elkaar jaren geleden op de universiteit hadden ontmoet, maar het lijkt erop dat het deze keer niet anders is. Fans bestempelen Johnny als een 'narcist' en roepen hem op omdat hij geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn kinderachtige acties.

Om het nog erger te maken, lijkt het erop dat Sara, de vriend van Johnny en Bao, een beetje te dichtbij komt om te troosten, waardoor we ons allemaal afvragen of hij emotioneel geen relatie meer heeft met Bao. Aangezien er al geruchten gaan dat Bao en Zack aan het daten zijn, ja Zack of Zack en Michaela, is het duidelijk dat wanneer de dag van de beslissing komt, ze geen "ja" zullen zeggen.

Ryan voelt zich niet aangetrokken tot Brett

Ryan en Brett leken op dezelfde pagina te zijn tijdens de huwelijksreisfase, maar toen gesprekken over politiek en aantrekkingskracht tot stand kwamen, kregen fans een idee hoe Ryan zich niet op dezelfde manier tot Brett aangetrokken voelde als zij.

Nou, tijdens de aflevering van vanavond werd Ryan geroepen omdat hij slechts een week voor de beslissingsdag op een dating-app zat. Fans waren er snel bij om hem uit te roepen omdat hij zichzelf buiten de deur had gezet terwijl hij nog getrouwd was, wat duidelijk maakte dat deze twee gewoon niet bij elkaar zullen blijven.

Aanbevolen: