Wat is er gebeurd tussen Chrishell Stause en Justin Hartley?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Chrishell Stause en Justin Hartley?
Wat is er gebeurd tussen Chrishell Stause en Justin Hartley?
Anonim

Als een beroemdheidspaar uit elkaar gaat, is dat meestal groot nieuws en fans zijn er kapot van. Soms weet je misschien niet eens dat een beroemdheidspaar samen is totdat ze hun breuk of scheiding aankondigen. Chrishell Stause en Justin Hartley waren een van die koppels. Ze trouwden in 2013 en bleven vrijwel uit de schijnwerpers totdat ze een paar jaar geleden hun scheiding aankondigden. Sindsdien zijn hun gezichten overal in publicaties te zien geweest en tussen de breuken en het opnieuw trouwen met andere mensen, leken de twee definitief verder te zijn gegaan.

Stause is een van de sterren van de Netflix vastgoedshow, Selling Sunset en Hartley is vooral bekend om zijn rol in de NBC-show This Is Us. Beiden maken carrière voor zichzelf, de exen hebben sommige fans in de war gebracht over waarom ze uit elkaar zijn gegaan.

Dit is wat er gebeurde tussen Chrishell Stause en Justin Hartley.

8 Het begin van de relatie tussen Justin Hartley en Chrishell Stause

Hoewel ze elkaar al vroeg in hun soapcarrière terloops hadden ontmoet, werd het ex-paar officieel voorgesteld via een wederzijdse vriend, Stause's Days of Our Lives castmate en ook een vriend van Hartley's, in 2013. In een interview met People in 2017, zei Hartley: "We hebben elkaar ontmoet tijdens een concert en hebben de hele nacht gepraat. Ik reed haar naar huis en belde de volgende dag. We zijn sindsdien niet meer uit elkaar geweest. Ik wist het meteen [en] had zoiets van, 'Oh jongen, hier gaan we.'” Stause deelde met Mensen dat ze wist dat hij degene was na de eerste date, “De volgende dag sms'te ik mijn vriend: 'Ik heb hem gevonden.'

7 Hun datingleven en engagement

Chrishell Stause en Justin Hartley maakten hun relatie drie maanden later officieel nadat ze in januari 2014 samen op de rode loper van Los Angeles hadden gelopen voor het vijfde jaarlijkse Unbridled Eve Derby-feest. Toen, drie jaar na hun relatie, besloot het paar hun relatie naar een hoger niveau te tillen en verloofden ze zich in juli 2016. Nadat ze ja had gezegd, deelde Stause het nieuws en de ring met haar Instagram-volgers en schreef: "Jullie denken dat ik zonnebrandcrème nodig?"

6 Justin Hartley en Chrishell Stause's extravagante bruiloft

Op 28 oktober 2017, vier jaar na de dag van hun eerste date, stapten de acteurs in het huwelijksbootje voor 75 van hun beste vrienden en familie op Malibu's Calamingo Ranch. Hun bruiloft was gedekt door People en zag er erg leuk uit. "De bruiloft overtrof alles wat ik me ooit had kunnen voorstellen", vertelde Stause aan de publicatie. "Ze maken ze niet beter dan Justin, en ik zou niet blijer kunnen zijn om officieel mevrouw Hartley te zijn!"

5 Getrouwd leven

Het leek alsof hun carrière een vlucht nam nadat ze met elkaar waren getrouwd. Hartley scoorde een van de hoofdrollen op This Is Us in 2016, waardoor hij beroemd werd. Tijdens hun huwelijk woonden ze samen vele rode lopers bij, waaronder de Emmy-awards. Toen, in 2019, speelde de actrice in de Netflix-show, Zonsondergang verkopen. Alles leek goed te gaan… totdat dat niet zo was.

4 Justin Hartley en Chrishell Stause's rommelige scheiding

In november 2019 leek het paar nog steeds verliefd te zijn op een Golden Globes-evenement in L. A. Acht dagen na dat evenement vroeg Hartley echter de scheiding aan bij Stause. De redenering verwarde fans en geliefden en verklaarde dat "onoverbrugbare verschillen" de reden waren waarom ze gingen scheiden. Ze gingen officieel uit elkaar op 8 juli van dat jaar. Het stel had problemen en probeerde therapie, maar het had blijkbaar niet gewerkt.

De scheiding kwam als een totale schok voor Stause en onthulde hoe ze erachter kwam (via sms!) in een aflevering van Selling Sunset. Aflevering zes, seizoen drie was waar het allemaal naar beneden ging. Ze vertelde haar co-ster Mary Fitzgerald over hun splitsing en de sms die ze ontving."Ik kwam erachter omdat hij me sms'te dat we waren geregistreerd. Vijfenveertig minuten later wist de wereld het", zei ze tijdens de show.

3 Chrishell Stause vertelt haar kant van het verhaal

Toen seizoen drie van Selling Sunset in première ging, mocht Chrishell Stause haar reactie op het nieuws over hun scheiding vertellen. “We hadden die ochtend ruzie via de telefoon en sindsdien heb ik hem nooit meer gezien. We hebben de dingen niet uitgepraat en voordat we de kans hadden om iets uit te zoeken, diende hij in, 'zei Stause in de show. 'In een gevecht is dat zijn go-to. Zoals: 'Ik ben weg, ik ben weg.' Ik haat dat soort impulsieve dingen, maar ik dacht altijd, weet je, dat is gewoon een probleem waar we doorheen werken. Ze had nog steeds niet alle antwoorden gekregen. Hun scheiding werd in januari 2021 afgerond.

2 Verdergaan

Het duurde niet lang voordat Justin Hartley verder ging. Terwijl hun scheiding nog niet afgerond was, begon hij in mei 2020 te daten met zijn voormalige The Young And The Restless co-ster, Sofia Pernas. Het gelukkige paar stapte onlangs in het huwelijksbootje begin 2021, kort nadat de scheiding van hem en Chrishell Stause was afgerond, waarbij fans haar kant kozen. Ondanks dat Stause nog steeds geen afsluiting van hun scheiding krijgt, ging ze verder met co-ster Jason Oppenheim. Het paar dateerde zeven maanden voordat ze stopten in december 2021, omdat ze verschillende dingen in het leven wilden.

1 Afsluiting vinden

Nadat ze hoorde dat haar ex-man zo snel na de scheiding hertrouwde, vond Chrishell Stause eindelijk een oplossing. "Mijn ex-man Justin [Hartley] is hertrouwd met iemand die ik van vroeger ken, best goed, en veel dingen waren logisch nadat ik dat ontdekte", vertelde Stause aan co-sterren Mary Fitzgerald en Heather Rae Young op een aflevering van Selling Sunset seizoen 4. “Ik wens ze het beste. Weet je, ik denk dat het eigenlijk, als er al iets, een goed gevoel was om dat te weten, 'vervolgde ze. "Het voelde als een kleine afsluiting."

Aanbevolen: