Wat is er gebeurd tussen Audrina Patridge en Justin Timberlake?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Audrina Patridge en Justin Timberlake?
Wat is er gebeurd tussen Audrina Patridge en Justin Timberlake?
Anonim

Als je beroemd bent en betrokken bent bij entertainment, dan zul je op een gegeven moment vrijwel zeker ruzie hebben met een andere ster. Het is een bizar fenomeen, maar je kunt maar beter geloven dat deze beef de krantenkoppen ha alt. Of het nu tussen co-sterren is, tussen een paar muzieksterren, of tussen opmerkelijke tv-presentatoren, roddelbladen kunnen geen genoeg krijgen van een goed stuk vlees.

In wat een recente verrassing was, vertelde Audrina Patridge van The Hills dat ze problemen had met niemand minder dan Justin Timberlake. Dit komt voort uit een incident dat plaatsvond toen beiden veel meer wraakzuchtig waren dan nu, en we hebben alle details over dit beruchte moment hieronder.

Audrina Patridge is een voormalige realityster

In de jaren 2000 begonnen mensen hun ongewone obsessie met rijke kinderen in reality-tv-shows. Er waren in de loop van het decennium een aantal van dit soort shows, en het argument kan worden gemaakt dat The Hills een van de grootste en meest meeslepende van het stel was.

Audrina Patridge was een lid van de show gedurende de hele serie van 102 afleveringen. Ze werd al snel een van de meest populaire figuren in de show en mensen hebben jaren naar de show gekeken en haar leren kennen op wat als een persoonlijk niveau voelde.

Na haar tijd in de show, zou ze aftakken naar andere realityshows. Ze zou verschijnen in shows als Dancing with the Stars, Audrina, Celebrity Ghost Stories en zelfs Cupcake Wars.

Het is niet verwonderlijk dat Patridge deel uitmaakte van The Hills: New Beginnings, dat een relatief korte run op MTV had.

De voormalige realityster heeft onlangs furore gemaakt door te praten over een incident dat plaatsvond met een grote muziekster toen die ster nog in zijn bloei was. Deze kloof heeft twee kanten en voordat we erin duiken, moeten we ons concentreren op de muzieksuperster waar Patridge niet zo dol meer op is.

Justin Timberlake had een behoorlijke opmars naar roem

Het is een enorm understatement om te zeggen dat Justin Timberlake in zijn bloei een grote ster was. Simpel gezegd, op zijn hoogtepunt waren er niet veel mensen in entertainment die zo populair en geliefd waren als hij, wat echt iets zegt.

Timberlake werd aanvankelijk populair toen ze samen met Christina Aguilera en Britney Spears in The Mickey Mouse Club speelde. Hoewel dit een mooi begin was, zou het later in de jaren '90, toen hij NSYNC oprichtte, echt uitbreken als een enorme ster.

NSYNC was een van de grootste muziekacts van hun tijd en het maakte van Justin Timberlake een wereldwijde beroemdheid. Na de ondergang van de groep ging Timberlake solo en van daaruit slaagde hij erin de populariteit van al zijn voormalige bandleden volledig te overschaduwen.

Tegenwoordig is hij niet de krachtpatser op de Billboard-hitlijst die hij vroeger was, maar zijn nalatenschap is nog steeds intact.

Nu we de weg hebben vrijgemaakt voor de kloof, moeten we kijken naar wat er is gebeurd.

Hun noodlottige ontmoeting was niet goed

Dus, wat in de wereld gebeurde er tussen deze twee partijen in de jaren 2000? Onlangs opende Audrina over het incident, en ze had niet veel leuke dingen te zeggen over Timberlake.

In haar boek schreef ze: "We zijn uitgenodigd voor zoveel prijsuitreikingen en hebben zelfs een paar keer gevraagd om te presenteren. Ik zal de 2007 MTV Video Music Awards in het bijzonder nooit vergeten. Lauren [Conrad], Whitney [Port] en ik stonden op het podium om de prijs voor Mannelijke Artiest van het Jaar uit te reiken."

Ze ging verder en merkte op dat haar mede-sterren verheugd waren om de prijs aan de winnaar uit te reiken.

"Lauren en Whitney waren meer dan opgewonden toen Justin Timberlake won, omdat ze superfans waren. Hij was niet mijn soort muziek, dus het kon me niet schelen, maar ik was opgewonden voor hen."

Hun opwinding werd echter niet beantwoord door Timberlake, en dit leidde tot een berucht moment tussen de twee partijen.

"En dan zou Justin niet eens naar ons toe komen om de prijs in ontvangst te nemen voor een volle zaal! Chris Brown kwam met hem het podium op, nam de prijs zelf van ons aan en reikte hem toen uit aan Justin als we gingen achteruit naar de zijkant, " vervolgde Patridge.

Ongelooflijk werd het vanaf dat moment alleen maar erger, toen Justin op het podium sprong en indirect de sterren voor het aanwezige publiek dissed.

Onnodig te zeggen dat er geen liefde verloren gaat aan het einde van Audrina. Dit is weer een L voor Timberlake om vast te houden, omdat de man tegenwoordig geen pauze kan nemen.

Aanbevolen: