Wat vindt Jason Oppenheim van de relatie tussen Chrishell Stause en G Flip?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Jason Oppenheim van de relatie tussen Chrishell Stause en G Flip?
Wat vindt Jason Oppenheim van de relatie tussen Chrishell Stause en G Flip?
Anonim

Chrishell Stause's nieuwe relatie met niet-binaire muzikant, G Flip, was een van de meest schokkende onthullingen in de reünie-aflevering van Selling Sunset. In seizoen vijf zagen fans hoe Stause's relatie met Jason Oppenheim zich ontwikkelde totdat ze ermee ophielden vanwege haar kinderwens. De makelaar werd zelfs emotioneel toen hij vertelde over zijn breuk met de makelaar. Nu vragen fans zich af wat hij echt voelt over de relatie tussen Stause en G Flip. Dit is wat hij er onlangs over heeft gezegd.

Hoe hebben Chrishell Stause en G Flip elkaar ontmoet?

In maart 2022 deelde Stause terloops een selfie met G Flip op haar Instagram in het midden van een carrouselpost met het onderschrift: "Round up van de meeste foto's die in verhalen gingen.?? Ik hoop dat jullie een geweldig weekend hebben! Dankbaar voor iedereen op deze foto's! Nieuwsgierig - genieten jullie meer van foto's of video's? Een paar dagen later vertelde een bron aan Us Weekly dat de twee samen naar een Oscars-afterparty gingen. "Ze zaten allebei alleen aan een tafel en hadden niet veel contact met anderen", zei de insider.

Tijdens de reünie in mei 2022 heeft Stause eindelijk het record rechtgezet over haar relatie met G Flip. "Ik heb de laatste tijd veel tijd doorgebracht met iemand die heel belangrijk voor me is, hun naam is G Flip. Ze zijn niet-binair, dus ze gaan langs hen / hen", zei ze, eraan toevoegend dat ze elkaar ontmoetten tijdens het filmen van hun muziek video. "En ze zijn een extreem getalenteerde muzikant. En het begon omdat, weet je, ik gewoon in hun video zou zijn. Het gaat over dit chaotische liefdesverhaal. En, weet je, ik kom uit soaps, ik hou van acteren, en met de baan die we hebben, kan ik niet altijd doen. En dus had ik in het begin natuurlijk zoiets van 'ja, laten we dat doen' "Het paar staat ook open voor het krijgen van kinderen door middel van adoptie.

Wat vindt Jason Oppenheim van de nieuwe relatie van Chrishell Stause?

Er is veel discussie geweest over de relatie tussen Stause en G Flip. Dus onlangs ging de realityster naar Instagram om de kwestie aan te pakken. "Voor degenen die open staan om te leren (je bent geweldig) seks is anatomisch en gender is hoe iemand zich identificeert. Deze twee dingen worden vaak verward", schreef ze naast een uitlegvideo van vier minuten. "Er zijn veel meer gekwalificeerde mensen om hierover te spreken, maar misschien kan ik de brug zijn naar degenen onder jullie die openstaan voor begrip." Ze zei ook in de video dat ze "aangetrokken wordt door mannelijke energie en dat het me niet echt kan schelen wat de fysieke vorm is."

Oppenheim was een van de beste reacties op de post. "Zo'n mooie video. ❤️?" schreef hij ter ondersteuning van de nieuwe relatie van Stause. Tijdens de reünie zei hij ook dat ze een "badass" koppel zijn. "Ze lijken een badass voor één en twee, de glimlach die de laatste paar minuten op je gezicht was, maakt me erg blij, dus ik ben trots op je", vertelde hij de voormalige soap-actrice. We vermoeden dat ze erin geslaagd zijn om dingen uit te zoeken als vrienden. Oppenheim zei ook in de reünie dat ze nog wat aan het "doorwerken" waren. "Ik denk dat er nog veel moet gebeuren, en we komen er wel", zei hij tegen gastheer Tan France. Stause zei ook dat "ze nog geen tijd of ruimte hebben gehad om verder te gaan", eraan toevoegend dat "niemand iets verkeerd heeft gedaan, wat het moeilijker maakt."

Heeft Jason Oppenheim nog steeds gevoelens voor Chrishell Stause?

In een verwijderde scène uitte Oppenheim zijn spijt over de splitsing en gaf hij zichzelf de schuld. "Ik had gewoon het gevoel dat dit niet de tijd in mijn leven is waarop ik een gezin wil hebben. Ik heb het gevoel dat ik het heb verpest, ik voel me ook schuldig dat we gelukkig waren en iets op de kop hadden getikt dat echt goed was, en ze heeft pijn en dat heb ik veroorzaakt", zei Oppenheim. "En nu heb ik ermee te maken dat ze gelukkig is met iemand anders en ik ga zo iemand waarschijnlijk nooit meer ontmoeten. Dus het is klote."

Al huilend bekende de makelaar tijdens de reünie dat hij nog steeds om Stause geeft. "Het is een paar maanden geleden, maar ik ga nog steeds door dingen heen en ik denk dat er veel liefde tussen ons was, en ik geef nog steeds heel veel om haar, dit was een heel moeilijke breuk", vertelde hij. "Ik kan nooit een hogere waardering voor iemand hebben dan ik Chrishell. Ze was een geweldige vriendin en ze zou een geweldige moeder zijn. Het is niet dat ik denk dat ik de verkeerde beslissing heb genomen, het is gewoon dat ik veel respect had en nog steeds de het grootste respect voor Chrishell en nog steeds net zoveel van haar houden. Het is moeilijk."

Aanbevolen: