Wat is er echt gebeurd tussen Chrissy Teigen & Courtney Stodden?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Chrissy Teigen & Courtney Stodden?
Wat is er echt gebeurd tussen Chrissy Teigen & Courtney Stodden?
Anonim

Chrissy Teigen en Courtney Stodden halen deze maand de krantenkoppen, maar dat is niet om de beste redenen! Hoewel Chrissy Teigen geen onbekende is in een internetfiasco, lijkt het alsof ze aan de ontvangende kant staat van een grote beschuldiging.

Stodden, die in 2011 bekendheid kreeg, maakte schokkende beschuldigingen tegen Chrissy Teigen omdat hij haar online had gepest.

Terwijl mensen er snel van uitgingen dat Courtney loog, lijkt het alsof Stodden niets anders dan de waarheid sprak. Dus, wat is er echt gebeurd tussen de twee? Laten we het uitzoeken!

Courtney roept Chrissy op

Courtney Stodden kwam voor het eerst op de voorgrond in 2011 toen ze landelijke krantenkoppen haalde nadat een toen 16-jarige Stodden trouwde met de 50-jarige echtgenoot, Doug Hutchison.

Over het huwelijk werd in het hele land gesproken, waardoor velen zich afvroegen of Courtney destijds veel te jong was om met Doug te trouwen.

Ondanks zorgen van goedbedoelende vrienden, familie en het publiek, trouwden Courtney en Doug officieel op 20 mei 2011. Welnu, in 2018 vroeg Courtney officieel de scheiding aan van Doug na 7 jaar huwelijk, en het papierwerk is ondertekend, verzegeld en afgeleverd.

Terwijl haar scheiding aanleiding gaf tot praten over Courtneys roem, lijkt het alsof Stodden ook om een andere reden de krantenkoppen ha alt. Eerder deze maand onthulde Courtney dat ze is gepest door niemand minder dan model en auteur Chrissy Teigen!

Teigen, die helemaal draait om positiviteit en 'wakker worden', is nu in het nauw gedreven toen werd onthuld dat Stoddens beweringen tegen Chrissy inderdaad waar waren.

Het nieuws kwam tot stand toen Chrissy aankondigde dat ze Twitter opnieuw zou verlaten, nadat het te giftig en negatief werd. Nou, Stodden herinnerde Chrissy er snel aan dat ze ooit Twitter gebruikte om haar te pesten en Teigen uit te roepen als een 'hypocriet'.

Courtney is niet alleen het doelwit geweest van talloze tweets van Chrissy, maar nu lijkt het alsof het Sports Illustrated-model wat schade aanricht na het blokkeren van Courtney op alle sociale-mediaplatforms.

In 2011 tweette Chrissy Courtney een paar keer en zei hij vreselijke dingen zoals "Ik haat je", "ga voor altijd slapen", en vragen over drugsgebruik werden alleen gevolgd door een hele reeks beledigingen, waaronder bellen Stodden een "idioot", meldde TMZ.

Hoewel Chrissy in feite met een openbare verontschuldiging naar buiten kwam, zei Stodden verder dat ze het gevoel had dat dit niet de meest oprechte reactie was. Courtney zei dat ze nog geen persoonlijke verontschuldiging heeft ontvangen en gezien het feit dat ze geblokkeerd blijft op alle platforms, denkt ze niet dat dit snel zal gebeuren.

Met Chrissy Teigen bekend om haar luchtige opgravingen bij een aantal Hollywood-beroemdheden en publieke figuren, waren fans het erover eens dat het model veel te ver ging en riepen ze Chrissy uit voor haar gemene meisjesmanieren, ondanks het aantrekken van een aardige en lieve online persona.

Aanbevolen: