John Mulaney's ex is niet blij met zijn relatie met Olivia Munn, hier is waarom

Inhoudsopgave:

John Mulaney's ex is niet blij met zijn relatie met Olivia Munn, hier is waarom
John Mulaney's ex is niet blij met zijn relatie met Olivia Munn, hier is waarom
Anonim

Fans waren verdrietig toen ze hoorden dat John Mulaney eind 2020 naar een afkickkliniek ging en iedereen toonde hem steun en medeleven. Het werd dramatisch in het liefdesleven van de komiek toen in het voorjaar van 2021 de scheiding van John Mulaney en Anna Marie Tendler groot nieuws werd. Het duurde niet lang of John Mulaney's romance met Olivia Munn werd algemeen bekend en fans wilden meer weten over wat er aan de hand was.

Alles is heel snel gegaan voor het nieuwe stel, van verliefd worden tot het krijgen van hun eerste kind samen. Een breuk is altijd moeilijk, en de hele wereld toekijken moet nog erger zijn, vooral als je ex al een serieuze relatie met iemand anders heeft. Nu Olivia Munn net is bevallen, wat vindt Anna Marie Tendler ervan? Blijf lezen om erachter te komen waarom de ex-vrouw van John Mulaney niet blij is met zijn relatie met Olivia Munn.

Wat vindt Anna Marie Tendler van de baby van John Mulaney?

Toen het nieuws bekend werd over de relatie tussen John Mulaney en Olivia Munn, dachten fans dat Olivia Munn zwanger was. En toen, afgelopen herfst, hoorden mensen dat ze echt een baby verwachtte.

Us Weekly citeerde Olivia Munn die vertelde hoeveel ze er altijd van heeft genoten om tijd door te brengen met John Mulaney: "We waren samen op een bruiloft en ik dacht: 'Oh mijn god, willen jij en je verloofde gaan? gaan eten of zo en gaan rondhangen?' In het begin was het cool, en toen bleef ik naar hem toe gaan op de bruiloft van: 'Dus, heb je plezier?' Ik was gewoon zo geobsedeerd door met hem om te gaan en met hem te praten."

John Mulaney en Olivia Munn begonnen niet alleen te daten toen mensen ontdekten dat zijn huwelijk voorbij was, maar het paar had net een baby gekregen. En fans denken dat Anna Marie Tendler een negatieve reactie had.

Volgens Us Weekly deelde Anna Marie Tendler een foto van zichzelf op haar Instagram-account en schreef ze in het bijschrift: "Norman F–king Rockwell."

Mensen dachten dat ze verwees naar een nummer van Lana Del Rey waarin de zangeres praat over een 'mannelijk kind' dat haar verraadde en teleurstelde.

Volgens StyleCaster ging John Mulaney naar The Late Show With Seth Myers en zei: Ik ging in september naar de afkickkliniek, ik kwam in oktober vrij, ik verliet mijn huis van mijn ex-vrouw. In de lente ging ik naar Los Angeles en ontmoette en begon een geweldige vrouw genaamd Olivia te daten. Ik kreeg een relatie die heel mooi was met een ongelooflijk iemand. En we krijgen samen een baby.'

John en Anna Marie waren sinds 2014 getrouwd en de komiek noemde hun hond Petunia hun 'dochter'.

Anna Marie Tendler begon een TikTok-account

Anna Marie Tendler begon een TikTok-account, volgens Bustle, nadat zij en John Mulaney uit elkaar waren gegaan.

Jezebel meldde dat de artiest "lifehacks" voor haar rekening heeft, van het toevoegen van boter aan kaneelrozijnentoast tot het aanbrengen van een dekbedovertrek op een dekbed.

Anna Marie is een getalenteerde artieste die een reeks foto's heeft gemaakt met de naam 'Kamers in het eerste huis'. In een interview met Observer vertelde ze over de betekenis achter deze foto's.

Anna Marie zei: "Veel van [de serie] heeft gewoon te maken met vrouwelijke identiteit in het bijzonder. Er is zoveel dat in ons leeft, en we hebben zo veel verschillende karakters die we ofwel spelen ofwel die de maatschappij ons dwingt te spelen. Gedeeltelijk is het een soort knipoog naar dat soort van experimenteren met alle zelven die in ons leven.”

Olivia Munn sprak over haar zwangerschap

Olivia Munn wilde een privézwangerschap en vertelde Mensen dat de wereld ervan wist, maar dat ze er nog niet in geïnteresseerd was om het iedereen te vertellen.

De actrice zei: "Als het je overkomt, en je hebt het gevoel dat je geen controle hebt over wanneer je aankondigt, of [je denkt]: 'Wat als er iets ergs gebeurt? Wat als ik de baby verlies ?' Dan is het er al geweest dat ik het had voordat ik klaar was om die informatie te vertellen. Dat was wat moeilijker voor mij was."

Olivia zei dat ze 41 jaar oud is en een auto-immuunziekte heeft, dus ze was nerveus over haar zwangerschap, wat het erger maakte dat mensen er allemaal over praatten.

Hoewel Anna Marie Tendler niet over haar scheiding heeft gesproken buiten haar officiële verklaring, kunnen fans haar Instagram bekijken, waar ze 281.000 volgers heeft. Anna Marie plaatst zeer sfeervolle en interessante beelden, van creatieve selfies tot een typemachine of een roze kamer.

Aanbevolen: